Това не е много честно Lethian. Имаш само два избора:
- Приемаш, че това колко е продало или е популярно нещо не е показател дали е добро или не. Може и да е добро да, но не задължително.
- Приемаш, че популярността значи качество и приемаш, че това искаш или не искаш означава и че игри като World of Tanks, League of Legends, DOTA, CS, Call of Duty са по-добри от Horizon защото са много ама във десетки пъти по популярни от Horizona и вадят много по-високи приходи.
Съветвам те да приемеш първото. Това е моято позиция.
Но не това казах.
Това също не е валидно лол. RTS/RTT не са най-великият жанр.
Не сме го казали
"Аз просто с усмивка отсякох, че не разбирате "
И ние четем литература, разбираме.
"м, замислих се, че да казваш истината в модерното общество е равно на тролене."
Заради спецификата на жанра, Total War ще има повече активни играчи от Horizon. Това също е истина.
Мнение е - Warhammer-a не ми харесва, няма да го играя, примерно.
Фактите да са мнения е модерното. Все едно аз да съм на мнение, че слънцето е зелено. Обективно не е вярно, ма да кажа, че на мен ми е такова мнението? Няма лошо да изказваш мнения, пристрастия и т.н. Аз никъде не съм казал, че Warhammer-a е велик, че трябва да се играе и т.н. Аз самият едва ли ще го играя. Включих се в спора единствено понеже твърдението, че RTS e мъртъв, в абсурдно(щото обективно не е вярно), пък хубавото на фактите е, че харесват ни или не, те си остават верни.
Това, че голям брой хора играят жанра, означава, че жанра не е мъртъв, толкова.
Обяснявам го от самото начало. Това смятам за невярно и абсурдно. Това че не те кефи е напълно ок. Никой не те кара да почне да те кефи.