Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
515
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2022
Като стана въпрос за GoW,вчера смогнах чак да го приключа. Доста стабилна игра. Ако портнат и Ragnarok-a ,с удоволствие ще си го разцъкам. Само валкириите ме разочароваха малко. Може би щото навсякъде пишеше колко били тегави,по-трудни били от соулсите и тн. Малко леснички ми дойдоха на последна трудност. 2 бих без да им знам движенията и при две бях ъндърлевл,но пак си ги пребих. Умирал съм не повече от 5-6 пъти за всички 9. Иначе света,геймплея и историята си бяха пушка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
23 февруари 2022
nightwarrior
Цитиране
23 февруари 2022
От валкирийте само последната, таз с общия мувсет ми даде ядове. Ама не сериозни и все си мисля, че ако камерата беше малко по-назад(тип соулска) и тез ядове нямаше да ги имам.
Ludnichar
Цитиране
23 февруари 2022
Мене последната бая ме би. Нямам вече спомен от играта много, не помня дори как и дали се качваха левели, дали съм я стигнал прекалено рано и т.н. Не ги помня тези неща, обаче ме би стабилно докато я гътна...
А, честно казано, се имам за бая Соулс ветеран.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2022
Лудничар,в GoW няма класическо качване на левъли. Там зависи от брониите и ъпгрейда на брадвата и уменията.Колкото по-хубави са,толкова ти се вдига общия левъл. Аз в края бях 6-ти. Не знам защо Sigurn ти е била прлблем. Тя просто събира в себе си всички движения на предните. Ако си ги схванал,не би трябвало да е кой знае какъв проблем.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
23 февруари 2022
Нямам никакъв спомен честно казано, било е преди повече от 3 години. Ама си спомням, че яко ме 1 шотваше с тая атака, дето полита и ти скача отгоре. И хийл айтемите бяха супер кът. То това беше единствената трудна бос битка в играта за мен. И една съвсем в началото с купища мобове, когато още не бях свикнал много с играта.
Като цяло е яка игрицата, ама за едно превъртане. Няма я тая магия на соулс игрите, които те карат да искаш още и още.
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2022
Лекуването е доста недомислено,да. На висока трудност лекува колкото да не е без хич.
Panthers
Цитиране
01 март 2022
Marvel's Guardians of the Galaxy ще е в xbox gamepass от 10ти март. За pc и xbox.
lyubohar
Цитиране
01 март 2022
Найс
Mitko6000
Цитиране
02 март 2022
Нека. Играта е яко фън и си струва.
Charcharo
Цитиране
03 март 2022
Много PlayStation конзолни фенбойчета в Twitter се кефят на войната в Украйна, защото това означава, че STALKER 2 няма да излезе заради нея. А това е един от уж ексклузивите на Xbox и PC.

И не са един двама. Стотици са...

nightwarrior
Цитиране
03 март 2022
Когато цялото ти съществуване се отъждествява с марка/платформа... Тъжно, наистина тъжно.
The_Doctor46
Цитиране
03 март 2022
Ей го играчкин,същия е.
Charcharo
Цитиране
03 март 2022
Аз се чудя какво става с Witcher 3 Next-Gen версията. Тя се прави главно от Saber Russia и Saber Belarus
Charcharo
Цитиране
04 март 2022
<
1
...
515
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.