Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
516
...
751
>
BossOfGermany
Цитиране
04 март 2022
Пичове, поръчах си XBOX Series S конзола, която няма да е изцяло за лична цел.
Цената е сравнително евтина за Next-Gen конзола, макар някои от игрите да вървят Sub 1080p. Бях пред дилема дали да си взема PS5, но за цената на един PlayStation буквално мога да си взема 2 броя Xbox SS с екстра контролери. На нея предимно ще се играят игри като FIFA, UFC и тук-таме рейсинг игрици, но предимно FIFA (за която конзолата би свършила повече от добра работа според мен). Цените за игрите от един руски сайт за XBOX-а гледам също, че са на много скромни и евтини цени, ако не колкото една пиратска дискета за SEGA MegaDrive като от едно време .
Някой имал ли е такава конзола или опит с нея и ако да, какви са ви впечатленията?
vanmx
Цитиране
04 март 2022
Едно приятелче има такова нещо, изполва го като допълнение на PS5-цата и да гледа филми на него. игрите привидно изглеждат и вървят добре. Кефи ме размерите. Не ме кефи дизайна и това че няма четец за дискове. Ако съдим по производителността обаче това не е истински next-gen. Sony конкурират това с PS4 pro и според мен е по-добрият избор ако нямаш вече PS4/Ps5. Конкретно фифите на PS4 се обзалагам че ще ги пускат до 2026-ма, последната fifa за ps1 e от 2005-та а за PS3 от 2014-та
Charcharo
Цитиране
04 март 2022
PS4 Pro е малко по-слаб. Ако Xbox Series S използва всичките си DX12_2 възможности ще е малко над Xbox One X като сила. За момента е малко под него.

Иначе аз не съм и фен защото няма четец и е доста по-бавна от PS5 или Xbox Series X.

BossOfGermany
Цитиране
04 март 2022
Е дано поне да става за next-gen FIFA. На старото поколение играта все още е със стария енджин, а там скоро със времето си игрите ще бъдат буквално Roaster updates. Иначе да, по-малко RAM (10 vs 16 за Series X) и видеокарта, равняваща се на GTX 1060.
@Vanmx Последната FIFA излязла за PS3 и XBOX 360 беше FIFA 19
vanmx
Цитиране
04 март 2022
Допуснал съм грешка като съм писал - FIFA14 е последната за PS2( конзолата излезе през 2001-ва). Понякога натискам грешни бутони на клавиатурата просто
Charcharo
Цитиране
05 март 2022

Czech Video Games: 1
American Hollywood: 0

BossOfGermany
Цитиране
05 март 2022
Box-а е при мен, но ще го тествам като се върна. Контролера се чувства много удобен и качеството му става.
Само ме притеснява за тези които ще играят на нея да не дрънкат и да имат претенции че това не е било PlayStation, защото в Булгаристан повечето са Team Blue. Ако стане така, ще я бартеросвам за PS Петицата на igra4-а!!!!!!
BossOfGermany
Цитиране
05 март 2022
https://videocardz.com/newz/intel-and-amd-officially-confirm-all-shipments-to-russia-and-belarus-have-been-suspended?fbclid=IwAR2c3_nW0yX84tljWf05SVl4hYMRCZyvEx_SZwjrcqJRvgj1wbXkblD-bLo
Айде, поредните две компании, които спират достваките до Русия (и Беларус). То по тази логика нека спрат да доставят чипове до САЩ и Израел .
Боже мили, в какъв свят живеем. Не ми се представя накъде ще отиде светът през следващите 5 години. Ясно ми е, че всички тези глупости стават заради натиск от SJW, soyboys, snowflakes и cancel културата, те провалят света. Аххх, колко ми липсва един мустакат художник от Австрия... Той беше прав за всичко.
JakePaulKOsConor
Цитиране
05 март 2022
^ wtf
Charcharo
Цитиране
06 март 2022
BossOfGermany написа

Не разбирам поста ;d

BossOfGermany
Цитиране
06 март 2022
Charcharo написа
Не разбирам поста ;d

В момента масово корпорации като Apple, Ikea, Microsoft и тем подобни известни компании спрират да продават продуктите си в Русия заради уж войната.
Това е заради канцел културата от запада. Според нея, ако някоя голяма компания все още продава продуктите си в Русия по време на войната = това автоматично прави компанията зла според сноуфлейковете, защото Украйна е нападната от лошите Руснаци. Това със спирането на достваките е просто един огромен PR от страна на корпорацията за да се изпъкне в добра светлина пред консуматора като "подркепя" Украйна по този начин.

А за мустакатия художник визирах Хитлер.

rosniak
Цитиране
06 март 2022
@BossOfGermany- по български интернет манталитет- тъп си, излез.
Charcharo
Цитиране
06 март 2022
BossOfGermany написа
А за мустакатия художник визирах Хитлер.

Няма нищо общо точно това с Cancel Culture. Ето какво написах в другата тема:

"https://www.tomshardware.com/news/intel-amd-nvidia-tsmc-russia-stop-chip-sales-ukraine-sanction
Имайки предвид, че Елбрус (Руски чипове) се правят в TSMC и GloFo също ще откажат както и Samsung...

Вижте, пропагандата, че Русия има лоша технология е лъжа. Доста им е добра. Но ако Intel, AMD, и NVidia не доставят в Русия а Elbrus нямат поне читав Node за чиповете...
Ще изостанат. Много при това. Адски много. Това е обезглавяване за Руската индустрия и наука."

Charcharo
Цитиране
10 март 2022
https://www.pcgamer.com/steam-had-69-million-daily-users-in-2021/
Rostik79
Цитиране
10 март 2022
Charcharo написа
https://www.pcgamer.com/steam-had-69-million-daily-users-in-2021/

Бройката от 69 милиона потребителя сама по себе си не ме впечатлява, но ме впечатли ръста от 21% игрово време за 2021, спрямо 2020-та. И освен това:

4.3 million years of playtime

Дейба - човеците сме изкарали сумарно 4,3 МИЛИОНА години в гейминг ... само за една година! И то само в стийм. Не ми се мисли колко е общо гейминг времето от всички играещи.

<
1
...
516
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.