@Charcharo
Написано след като излезе GTA Remastered.
Наглед толкова елементарни неща, които човек би си помислил, че се подразбират и няма как да сбъркаш, но в същото време малко ремастъри ги следват.
https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/#sf255029422
Ама от Сони не знам какво да очаквам, виж че в последните месеци в плюса добавиха - специално орязана версия на онлайн игра, dlc от игра на почти десет години, с минимално полиране и като stand alone(да не говорим, че въпросното вече го раздаваха заедно с колекцията преди време).
Ако лийковете за този месец са верни - Спонджбоб(0 интерес); Hood, дефакто мъртва онлайн игра - в Стийм пийка и за последните 24 часа е 19 човека, в момента я играят 4ма, тоест не може дори да се напълни лоби(пак 0 интерес от мен) и Slay the Spire, която бих играл, но е инди, което със сигурност не е за всеки.
Без да знаем какво реално ще включва не можем да кажем скъпо/евтино. Да покажат каталог, тогава можем да оценяваме.
За тези, които ползвали PS Now(мисля че не е достъпна в България, ама може и да греша), щели да преминат автоматично на Premium до изтичане на абонамента.