Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
519
...
751
>
igra4
Цитиране
22 март 2022
Туй хогуортса, може и да става. Макар и да не съм гледал нито един филм от серията потър и игрите им да не съм играл, винаги съм мислел поредицата за някаква бебешорщина(каквато си е)
Rostik79
Цитиране
22 март 2022
За сметка на това е доста плоска.
Mitko6000
Цитиране
22 март 2022
Аз както казах, също никак не съм фен, ама ме кефи идеята някак. Дали е бебешорщина или не, не мога да кажа щото не съм достатъчно навътре. Но от това което видях от State of Play видеото, ми изглежда като нещо към което бих проявил интерес. В случая ще се лиша от спор с Играчкин, щото и аз не съм напълно наясно с материала.
darkblue
Цитиране
23 март 2022
Charcharo написа

@Charcharo

rosniak
Цитиране
25 март 2022
https://www.rockstargames.com/newswire/article/ak748a241k42kk/introducing-gta-for-gta-online?utm_source=twitter&utm_medium=o_social&utm_campaign=gtao_announcement_gtaplus-20220325 Тва никога не свършва, нали?
Charcharo
Цитиране
28 март 2022
https://www.sapphirenation.net/an-amateur-guide-on-how-to-remaster-a-video-game

Написано след като излезе GTA Remastered.

Rostik79
Цитиране
28 март 2022
Charcharo написа
Написано след като излезе GTA Remastered.

Наглед толкова елементарни неща, които човек би си помислил, че се подразбират и няма как да сбъркаш, но в същото време малко ремастъри ги следват.

Charcharo
Цитиране
29 март 2022
Rostik79
Цитиране
29 март 2022
Раздвижване при СОНИ в абонаментната услуга. От юни, 2022 стартират нови схеми абонамент с различни цени и съответно услуги.
- PlayStation Plus Essential - като сегашната услуга, ще и на същата цена от €59.99 на година
- PlayStation Plus Extra - като горното, но включва и каталог от 400 заглавия, неизвестни засега, но казват са blockbusters - цената е €99.99 на година
- PlayStation Plus Premium - включва горните плюс още до 340 заглавия допълнително, включително и заглавия от предните поколения. Цената е €119.99 годишно.

https://blog.playstation.com/2022/03/29/all-new-playstation-plus-launches-in-june-with-700-games-and-more-value-than-ever/#sf255029422

LethianDream
Цитиране
29 март 2022
Рос, крайно време беше! Отговорът на Сони на Бокса, директно ще се намятам на Премиума за рождения ден през юни Нямам търпение да им метна 120 евро Да видим дали ще вкарват нови игри като Геймпаса или само трайъли ще има...
vldir
Цитиране
30 март 2022
Скъпо е.
nightwarrior
Цитиране
30 март 2022
Всичко зависи от игрите. Ако има нови игри(подобно на паса) и игри които бих играл, за разлика от повечето месеци в PS+, 120 евра за цяла година не е скъпо.

Ама от Сони не знам какво да очаквам, виж че в последните месеци в плюса добавиха - специално орязана версия на онлайн игра, dlc от игра на почти десет години, с минимално полиране и като stand alone(да не говорим, че въпросното вече го раздаваха заедно с колекцията преди време).

Ако лийковете за този месец са верни - Спонджбоб(0 интерес); Hood, дефакто мъртва онлайн игра - в Стийм пийка и за последните 24 часа е 19 човека, в момента я играят 4ма, тоест не може дори да се напълни лоби(пак 0 интерес от мен) и Slay the Spire, която бих играл, но е инди, което със сигурност не е за всеки.

Без да знаем какво реално ще включва не можем да кажем скъпо/евтино. Да покажат каталог, тогава можем да оценяваме.

LethianDream
Цитиране
30 март 2022
Аз нямам идея какво се случва с настоящи абонати на Плюс-а (както съм аз до началото на 2023 година) и какво се случва ако искам да ъпгрейна юни на Премиум-а.. Някой ако знае, да пише..
Найт, аз съм доволен и за трите очаквани игри, отдавна им се точа, най-вече на Hood и Slay The Spire.
Доколкото разбрах, няма да е като Геймпаса- няма да излизат игри веднага в Плюс Премиум, по-скоро ще е като EA PLAY- ще добавят и махат игри през няколко месеца, което ме устройва идеално, вместо да плащам пълните цени на launch.
nightwarrior
Цитиране
30 март 2022
Тези дето са на Plus минавали автоматично на Essential (предполага се че ще можеш да ъпгрейднеш, но не е потвърдено и не се знае за цена).

За тези, които ползвали PS Now(мисля че не е достъпна в България, ама може и да греша), щели да преминат автоматично на Premium до изтичане на абонамента.

Rostik79
Цитиране
30 март 2022
Вероятно ще има намаления отвреме навреме. Абонаментът от 120 евро ще се появява за по 70-80 евро.
Като цяло не съм развълнуван и не съм особено фен на такива абонаменти. Ценовата политика вече е такава, че и ААА заглавия излизат на 50% намаление само няколко месеца след премиера, а едва ли ААА заглавия така или иначе ще включват от ден първи в абонамента.
<
1
...
519
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.