Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
518
...
751
>
Mitko6000
Цитиране
21 март 2022

Доста съм хайпнат за тази игра. Не съм най-големият фен на Хари Потър, но съм гледал част от филмите и като малък съм играл част от игрите. Играта изглежда доста яко.

Rostik79
Цитиране
22 март 2022
Погледах малко пре-релийз стрийм на Ghostwire: Tokyo и го включвам вече твърдо за игра (някога, че имам много насъбрани заглавия). Има доста The Evil Within vibe (нормално, де - той е същият разработчик). Изглежда и стабилно японска митология е намесена.
Знам, че Любо ще се изкефи
LethianDream
Цитиране
22 март 2022
Мале, мале, нов Бичър щели да правят, не, мерси, не го щем Хогуортс-а също Добре, че идва през лятото SteelRising, както и куп яки игри, които ще отмият горчилката от превютата на тези два "шедьовъра". Edit: Коментар в нета -"новият Уичър ще излезе през 2077 година"
Митко, погледах по диагоналната система, грам, ама грам не ме изкефи това видео..Явно вече съм стар за училище Да излязат към края на годината Starfield-a и Реквиема и да си ходим
Рос, яка изглежда Токиото, но и аз като теб ще я поизчакам, нека мине известно време, няма да си я взема на ден първи.
Charcharo
Цитиране
22 март 2022
Rostik79
Цитиране
22 март 2022
Аз пък сега разбрах (или май знаех, но бях забравил), че тази година излиза Starship Troopers Terran Command - реално-времева стратегия. Излиза 16 юни.
Този жанр отдавна съм го погребал, но заради тръпката и любимия франчайз и любимата Starship Troopers Terran Ascendancy може да поцъкам на компа.
Charcharo
Цитиране
22 март 2022
Rostik79 написа
Аз пък сега разбрах (или май знаех, но бях забравил), че тази година излиза Starship Troopers Terran Command - реално-времева стратегия. Излиза 16 юни.
Този жанр отдавна съм го погребал, но заради тръпката и любимия франчайз и любимата Starship Troopers Terran Ascendancy може да поцъкам на компа.

Много добро видео за класическите RTS игри.
BloodDagger
Цитиране
22 март 2022
@LethianDream не знам наистина защо така хулиш вещера, като любимите ти Horizon-и имат страшно много допирни точки с The Witcher 3.

Иначе бях напълно забравил за Ghostwire. Задължително влиза в backlog-a ми за тази година. Hogwarts-a също може би ще се цъка, въпреки че далеч не съм голям фен на Хари Потър с моите изгледани 3 филма и половина

Charcharo
Цитиране
22 март 2022
То Horizon доколкото разбирам е Witchera с по-нова графика, осезаемо по-лош сюжет, по-добър геймплей и по-лоша карта и не толкова яки персонажи (или за Lethian - по малко яки жени щот той това го има като отделна графа за всяка игра )
BloodDagger
Цитиране
22 март 2022
Charcharo написа
То Horizon доколкото разбирам е Witchera с по-нова графика, осезаемо по-лош сюжет, по-добър геймплей и по-лоша карта и не толкова яки персонажи (или за Lethian - по малко яки жени щот той това го има като отделна графа за всяка игра )

Горе-долу е точно така, както го описваш, да . Но пък сюжетът (поне на първата, все още не съм свършил втората), не е чак толкова зле, но е доста под този на Witcher-a наистина.

LethianDream
Цитиране
22 март 2022
Чар, има го и тоя момент, че се кефя адски много да ми се мандахерца женски задник по време на игри от трето лице. За сюжета не съм съгласен, там е по-скоро дали харесваш фентъзи или не. Хорайзън-а пак е фентъзи, но много по-разчупено с машините. Уичърът съм го мъчил няколко пъти (стигам или до пияния барон, или до феята-курве и мятам нервно контролера), не е моето нещо просто. Виж Киберпънка си ме хваща винаги и правя поне 40-50 часа на плейтру, докато ми писне.. Уичърчето просто е тотална скука, Сапковски трябва да бъде обезглавен Различни са все пак- Уичърът си е екшън-ролева, докато Хорайзъна е по-скоро адвенчър..
Rostik79
Цитиране
22 март 2022
Хоризонта е пълен с жени повече отколкото е нужно, и все са едни муфлони, няма една секси мацка, освен Елой, която не е чак толкова секси.
За сметка на това има едно племе от вегани, от които мъжете много си падат да си показват зърната. Честно - препаските им са така наместени, че все да са на показ, хах!
LethianDream
Цитиране
22 март 2022
Рос, в първата част Елойчето си беше чук и секс-символ, но решиха да я правят в двойката дебела и бузеста сърма, за да се радват дебелите геймърки и геймъри, че не са сами В тройката ще я направят да се плющи с жени, за да е всичко ток
lyubohar
Цитиране
22 март 2022
Rostik79 написа
Знам, че Любо ще се изкефи

Митология е ОК, стига да няма самураи и културни препратки
Rostik79
Цитиране
22 март 2022
Мисля, че са искали да я направят похзряла, милфка един вид. Наистина в предната беше по-готина, но чак бузеста не е сега. Пък и можеш с малко грим да я мацнеш
lyubohar
Цитиране
22 март 2022
Бе бая бузеста е...И значително по-грозна.
<
1
...
518
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.