Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
521
...
751
>
LethianDream
Цитиране
05 април 2022
Докторе, мерси. Те пуснаха в Плюса първата игра (Tiny One Time Adventure) и още тогава нещо не ми допадна особено с тоя фентъзи сетинг. Ще я скипна и ще я чакам в Плюса.
The_Doctor46
Цитиране
05 април 2022
LethianDream написа
Докторе, мерси. Те пуснаха в Плюса първата игра (Tiny One Time Adventure) и още тогава нещо не ми допадна особено с тоя фентъзи сетинг. Ще я скипна и ще я чакам в Плюса.
Да,по-добре изчакай.Не си заслужава пълната цена според мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
05 април 2022
Днес пуснах един от спийдрънърите,които гледам и беше започнал Horizon Forbidden West.Не исках да се спойлвам(евентуално ако излезе след година, две за PC),та не съм гледал много,около 10 минути.Това нещо циклеше и лагеше като за световно.Човека намали настойките,а играе на PS5.Не знам дали е изолиран случай или играта е твърде тежка даже и за новите конзоли,но вървеше ужасно.Уж оптимизирани.. Колегите тук да споделят как им е вървяло.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
06 април 2022
Върви мега мазно. Вече съм й навъртял 34 часа.
Rostik79
Цитиране
06 април 2022
Аз 120 часа направих на хоризонта и потвърждавам, че на перформънс режим е стабилни 60 кадъра без . На куалити е стабилни 30, но защо да си го причинява човек? А и зареждането на нивата от сейф и фаст-травел са почти мигновени, както Сони обещаваха за ССД-то и играта добре се възползва.

Кой е този спийдрънър, Докторе?

LethianDream
Цитиране
06 април 2022
Тоя палячо спийдър да не играе на Плейстейшън 3 Или на някакво фейк копие на играта
Потвърждавам и аз, че за двайсетина часа никакви технически проблеми не съм видял. Ама нещо не ми се играе Хоризонт-а 2, докато първата беше желязо и съм играл адски много, втората нещо не ме кефи толкова...
The_Doctor46
Цитиране
06 април 2022
Distortion 2.Държи рекорда в момента и в двете категории на Elden Ring-a.В Any% я мина за 17 минути и нещо . Вчера го "накараха" да пробва Хорайзъна и вървеше доста зле,та човека превключи на същия performance режим. Летиан,на PS5 играе човека.Той е от тези на,които Сони и други компании пращат игри по-рано от премиерата.Имаше PS5 още преди да излезе официално или точно на премиерата,не помня вече.Аз съм свикнал на високи кадри,а и той,защото главно играе на PC-то,та може и 30 фпс да е било,но на мен ми вади очите.30 е голям ташак.
Rostik79
Цитиране
06 април 2022
Distortion 2 го следвам в туич, се оказва.
Charcharo
Цитиране
06 април 2022
Като си свикнал на хубавото, да си изведнъж на лошото ще е доста кофти.
Ludnichar
Цитиране
06 април 2022
Charcharo написа
Като си свикнал на хубавото, да си изведнъж на лошото ще е доста кофти.

Абсолютно на това мнение съм. Аз от много години играя на PS4 и никога не съми мал проблеми с 30те фпс, на които там са заключени много игри. Заедно с 4ката си купих 50 инчов 1080 тв и ми беше екстра.
Обаче преди няколко месеца си взех нов тв - LG, 70 инча, 4k, и сега като погледна стария ми се струва като някакво Велико Търново от времето на баба ми.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
07 април 2022
Току-що прочетох новина, че Ремеди ще преиздадат скоро Макс Пейн 1 и 2 като бъндъл и съм мега хайпнат. Може би двете най-велики игри в моята класация, ще се смажа от цъкане
Животът току-що придоби смисъл за мен!
"Max Payne, dearest of all my friends!"
kuchetata_si_laqt
Цитиране
07 април 2022
^ И на мен са ми любими и ще ги изиграя, ама чак да се смажа от цъкане...и двете се минават за по 5-6 часа.
Ludnichar
Цитиране
07 април 2022
И на мен са ми любими. Ей това трябваше да направят и с GTA трилогията - римейк, а не онова недоразумение, което пуснаха.
Souls Games Maniac
Rostik79
Цитиране
07 април 2022
"...the project is apparently in the “concept development stage.”

Скоро баш май няма да е.

LethianDream
Цитиране
07 април 2022
Е, ще минат няколко години до римейковете, но хайпът ме хвана и ще взема отново да се потопя довечера в двойката с Мона С(е)кс-a
@kuchetata_si_laqt - да ти кажа напоследък предпочитам 5-6 стойностни часа пред 120 часа обикаляне като халтав из отворен свят

<
1
...
521
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.