Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
522
...
751
>
The_Doctor46
Цитиране
07 април 2022
Макс е абсолютен култ.Една от най-любимите ми поредици.Надявам се да ги направят по подобие на Resident Evil римейковете.Запазени важните неща,които правят играта добра и добавени някои подобрения.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
08 април 2022
Аз се надявам да е 1:1. Интересно кое лице ще сложат за единицата? Дали пак ще е на Сам Лейк или друго. Вероятно ще премахнат комикса, който беше мега-як елемент от играта.
The_Doctor46
Цитиране
08 април 2022
Има 3 неща,които не бива да пипат.Комикса,Ню Йорк и мрачната атмосфера.Ако махнат комикса,ще е най-голямата грешка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
08 април 2022
igra4
Цитиране
12 април 2022
42 часа, врътнах хоризончето, божествена игра.
LethianDream
Цитиране
12 април 2022
Аз разцъках напоследък "Hood: Outlaws and Legends" покрай Плюса и не съм грам въодушевен от изпълнението. Засега нямам нито един успешен хейст- винаги играя с някакви идиоти, които тръгват да се бият и алертват всички войници. Разбира се, не можем по никакъв начин да се измъкнем накрая от шерифа, който идва с едно 50 човека и ни коли като за световно. Иначе стелт уменията и стелт промъкването радват на макс.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
12 април 2022
nightwarrior
Цитиране
12 април 2022
@Lethian, тя затова е на командно дишане на РС и влезе в плюса. Интересна е като идея, има готини неща, но концепцията като цяло им куца. Очаквам след кратък пик покрай плюса и на PS популацията да доближи тази на РС, ще видим.
Rostik79
Цитиране
13 април 2022
igra4 написа
42 часа, врътнах хоризончето, божествена игра.

Да не си станал спийдрънър, играч?

Аз 120 часа направих и даже не я платинирах, а тя е лесна платина. Но и нямам намерение - преситих се от тази игра, но наистина е много добро заглавие. Малко по-слабо от първата игра, но също добро.

Charcharo
Цитиране
13 април 2022

@Dandelion
Unreal Engine 5 е адски добър, но бъговете в CB 2077 не са от енджина. Game COde issues са си.

Charcharo
Цитиране
13 април 2022
Rostik79
Цитиране
13 април 2022
Споделям нещо, което в друг форум постнах, просто ако някой иска да ъпгрейдне Ghost of Tsushima на ПС5.
Пиша го, защото не е съвсем интуитивно и може да е малко подвеждащо или поне аз не вдянах първоначално:

Значи, притежавате Призрака на диск или дигитално, версия за ПС4. Също така имате ПС5 и искате да играете играта на макс. Съществуват следните опции:

- има пач за ПС5, с който се отключват 60 кадъра и предполагам се зарежда по-бързо. Няма никакво ново съдържание. Играта пак се разпознава от конзолата като ПС4 заглавие. Пачът е безплатен;
- Director's Cut експанжъна - включва ново съдържание, умения, история, местности и т.н... Класическо ДЛЦ. Платено е и в момента е 30 лева (до 14.04.2022), а иначе е 40 лева. Внимание! Това е експанжън, който важи реално само за ПС4-версията. Ако го закупите, играта пак ще се разпознава от ПС5-цата като ПС4 заглавие. За да отключите пълния потенциал на играта, ще ви трябва:
- Director's Cut PS5 upgrade - Това включва всичко от стандартния Дайректърс кът + next-gen ъпгрейд - подобрени текстури, осветление, ефекти, тригър ефект за контролера, даже и lip-sync за японската реч е добавена. Струва 60 лева (в момента е 50 лева до 14.04.2022).

Мен ме хвана яд първоначално, че ми искат още пари и след Дайректърс къта, специално за ПС5 и импулсивно си взех само стандартния Director's Cut. След това забелязах, че опцията за ПС5 ъпгрейда още си стои, но е вече 20 лева, т.е. разликата между стандартния експанжън и този за ПС5.

Всичко това го виждам през менютата на самата конзола. Като си влизам през приложението от телефона, ми дава съвсем други цени. Не ми разпознава, че го имам в библиотеката (въпреки, че вече е инсталирана играта от диска и апп-а ми вижда, че съм играл) и ми предлага фул прайс - изобщо не мога да си купя само ъпгрейда от друго място, освен локално през конзолата. Явно трябва да е играта качена на конзолата за да се отрази, че ти е в библиотеката и оттам да правиш покупки (ако е от диск). Ако е дигитално издание, би следвало да можеш и от браузер или апп-а за телефон да правиш същите покупки, но не знам със сигурност.

nightwarrior
Цитиране
13 април 2022
Така е, и ако е дигитално ти дава ъпдейтнати цени и през апп-а. Примерно Uncharted ъпдейта ми излиза намален и през апа, а на Tsushima и Stranding-a са си без намаление, ако не е на конзолата(и диска трябва да е вътре).

Иначе за Tsushimata я знам схемата, ще го взема ъпдейта тия дни вероятно докато е по-затихнало откъм нови игри

Charcharo
Цитиране
13 април 2022
Защо са го направили толкова сложно? На Xboxа е лесно as F. На PC просто селектираш друг слайдер и това е.

Charcharo
Цитиране
13 април 2022
We have decided to have our in-house development team conduct the remaining work on the next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt. We are currently evaluating the scope of work to be done and thus have to postpone Q2 release until further notice.
<
1
...
522
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.