Да не си станал спийдрънър, играч?
Аз 120 часа направих и даже не я платинирах, а тя е лесна платина. Но и нямам намерение - преситих се от тази игра, но наистина е много добро заглавие. Малко по-слабо от първата игра, но също добро.
@Dandelion
Unreal Engine 5 е адски добър, но бъговете в CB 2077 не са от енджина. Game COde issues са си.
Значи, притежавате Призрака на диск или дигитално, версия за ПС4. Също така имате ПС5 и искате да играете играта на макс. Съществуват следните опции:
- има пач за ПС5, с който се отключват 60 кадъра и предполагам се зарежда по-бързо. Няма никакво ново съдържание. Играта пак се разпознава от конзолата като ПС4 заглавие. Пачът е безплатен;
- Director's Cut експанжъна - включва ново съдържание, умения, история, местности и т.н... Класическо ДЛЦ. Платено е и в момента е 30 лева (до 14.04.2022), а иначе е 40 лева. Внимание! Това е експанжън, който важи реално само за ПС4-версията. Ако го закупите, играта пак ще се разпознава от ПС5-цата като ПС4 заглавие. За да отключите пълния потенциал на играта, ще ви трябва:
- Director's Cut PS5 upgrade - Това включва всичко от стандартния Дайректърс кът + next-gen ъпгрейд - подобрени текстури, осветление, ефекти, тригър ефект за контролера, даже и lip-sync за японската реч е добавена. Струва 60 лева (в момента е 50 лева до 14.04.2022).
Мен ме хвана яд първоначално, че ми искат още пари и след Дайректърс къта, специално за ПС5 и импулсивно си взех само стандартния Director's Cut. След това забелязах, че опцията за ПС5 ъпгрейда още си стои, но е вече 20 лева, т.е. разликата между стандартния експанжън и този за ПС5.
Всичко това го виждам през менютата на самата конзола. Като си влизам през приложението от телефона, ми дава съвсем други цени. Не ми разпознава, че го имам в библиотеката (въпреки, че вече е инсталирана играта от диска и апп-а ми вижда, че съм играл) и ми предлага фул прайс - изобщо не мога да си купя само ъпгрейда от друго място, освен локално през конзолата. Явно трябва да е играта качена на конзолата за да се отрази, че ти е в библиотеката и оттам да правиш покупки (ако е от диск). Ако е дигитално издание, би следвало да можеш и от браузер или апп-а за телефон да правиш същите покупки, но не знам със сигурност.
Иначе за Tsushimata я знам схемата, ще го взема ъпдейта тия дни вероятно докато е по-затихнало откъм нови игри