Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
524
...
751
>
LethianDream
Цитиране
20 април 2022
Няма да се учудя наистина да направиш 800 превъртания
The_Doctor46
Цитиране
20 април 2022
LethianDream написа
Няма да се учудя наистина да направиш 800 превъртания
Не знам дали има или няма 800,но спийдрънърите са я минавали стотици пъти,със сигурност.И това два месеца след премиерата.Тези,които следя,всеки ден правят поне по 2 успешни рън-а.Аз я минах 4 пъти и заевах.Нататък ще направя още някой със сигурност.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
21 април 2022
Ако в БГ беше сравнително доходоносно да си стриймър със сигурност щях между другото да се занимавам с това.
Дори като пълен аматьор не рядко имам по 10тина човека аудитория, а в по-интересни рънове съм имал и над 40. И съответно тогава щях да влагам далеч повече от себе си и със сигурнст да имам и повече от 800.

Souls Games Maniac
Charcharo
Цитиране
27 април 2022
Charcharo
Цитиране
02 май 2022
Serious Sam: Siberian Mayhem е на намаление сега. Препоръчвам я здраво, доста е добра а сега получи и Modding Tools и Survival Mode.
Rostik79
Цитиране
05 май 2022
Интересни класацийки правят тези:

Charcharo
Цитиране
07 май 2022
https://www.sapphirenation.net/revisiting-the-patient-gamer

За играч и Lethian

*Не е мое.

The_Doctor46
Цитиране
07 май 2022
Аз съм напълно съгласен с горното,но и разбирам хората,които си взимат на премиерата.Има нетърпеливи.Аз за щастие не съм от тях.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
07 май 2022
Естествено, че има позитиви да изчакаш - гореизброените са ок. Но има и позитиви да не изчакаш - играеш нещото дето искаш по-скоро; при някои мулти игри в началото базата е много по-голяма, освен това играеш докато метата се оформя, а не когато вече е сетната и за да е оптимално играеш като другите; ти отркиваш някакви неща, било то стори, свят, тайни, а не влизаш в играта, когато всичко е открито. Човек си претегля и преценява дали го интересуват горните или други неща.

Аз обикновено като взема игра на премиера, го правя с тези съображения, както и щото за някои игри нямам търпение, а съм убеден, че ще ги играя. Приемрно Elden Ring - 100% знам че ще я играя, 100% занм че ще я харесам(колко ще я харесам беше единственото дискусионно), имам пари, дотолкова че да не ми е проблем да си я взема на премиерата + добавената стойност от това, че ще изследвам свят, че ще тъклувам lore докато и други го правят. Ще участвам повече във всичко около играта(не само като игра, не знам правилно ли обяснявам).

Тогава защо да чакам?

Мисълта ми е, че както изчакаването добавя стойност, така и вземането на ден 1 добавя такава. От потребителя/играча зависи кои неща са му по-важни.

TrainPain
Цитиране
07 май 2022
God of War: Ragnarok ще е играта хора. Хоризон 2ката става за едно врътване ама не беше голям хит. Историята просмукана от пръстите, не беше впечатляващо сторито. Теглят локуми ама 3 игри им е максимума. После след време може да пуснат игра като Алой е голяма и има дъщеря някакви чекиджийски истории.

А за вземането на игри на пре-ордър са две условията, не можеш да чакаш, искаш да вложиш повече пари в играта.
Е примерно аз взех Хоризон 2 на пре-ордър за 120 лв. и я продадох на познат евтино само за 70 лв. Ако бях я пуснал в олх можеше да й взема 85 лв. спокойно но пак е скъпо. В единия случай ми излезе 50 лв. играта в другия щеше 35 лв.

Разбирам нощния войн на къде бие. Примерно f2p игри дето съм играл. И съм един от първите и просто в началото е яко, сцепваш от бой нуубовете дето играят за първи път. Участваш в развитието на играта. Даваш feedback такива неща. Един вид едва ли не си като тестър..
Още един пример с Back 4 Blood...Пуснаха я супер трудна, после намалиха трудността значително.
Така който я е играл 4 месеца след излизането не знае колко тегава беше и напрегната.
Но честно казано вече свикнах без видео игри. Предпочитам да не играя. Ако ще играя да е за час-два през ден. Да не е всеки ден. Правя другите си хобита - фитнес, бягане.

Charcharo
Цитиране
07 май 2022
igra4
Цитиране
08 май 2022
Купих си PS5 вирсията на GTA V. За трети път купувам най-великата игра в историята на гейминга.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
08 май 2022
darkblue
Цитиране
10 май 2022
Mitko6000
Цитиране
10 май 2022
darkblue написа

Не ме впечатли особено. Историята може да е интересна, но геймплея си беше като по-слаба Arkham игра. Щеше да е добре и да бяха взаимствали от Arkham поредицата. Сигурно ще я пробвам, но или Замунда едишън или мнг след като й падне цената в Стийм или Епик (ако е ексклузив за 1 година, щото за мнг PC игри е практика). Тия скилове на Nightwing с глайдера и на Red Hood с Soul leap или каквото е там, изглеждат като пълна тъпня. Също, толкова ли не могат да я пуснат M for Mature, а за да се впишат при тийновете Red Hood не убива никого, а гърми с халосни и пуска шокови гранати? Нямах толкова големи очаквания и мислех, че играта ще ги промени с времето, но засега, уви. Даже не ме е особено яд че са се отказали от версиите за по-старите конзоли. Ще си цъкам Arkham Knight и ще спестя някой лев.

<
1
...
524
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.