Все още не съм изиграл последния Батман - Arkham Knight - хем съм си я купувал в Стийм и я имам за конзола от плюса. Предните 3 игри бяха много добри.
Hogwarts Legacy да излезе поне де да знам. Да излезе някаква игра поне една да е.
Мерак и мотивация принципно са нужни, ако ще правиш нещо, което не те кефи чак толкова или изисква усилия - примерно някаква работа да свършиш, да почистиш апартамента, да откажеш цигарите, да бягаш на маратон ...
Геймингът, ако ти е хоби и те кефи, си го правиш ей така. Ако ти трябва мотивация, за да геймиш, значи нещо не е наред.
Нещо което не те кефи - ами, работа. Обаче после земаш заплата, нали, а така. Да почистиш апартамента, да пускам прахосмукачка ама знаеш ли колко отлагам с по 1-2 седмици и стъпвам в мръсното Цигари не пуша там се иска воля за да се спрат предполагам. Маратон не се занимавам, мен ме мързи да бягам 5 км. а кво остава за 21 или 42 км. Тоест аз бягам 5-6 дни по 2.4 км. и това ми е бягането, после 1 ден почивам. Айде гг си казвам, гледай как коментирам братле бахти турбо гъзаря, брат.
Геймингът ми е хоби, кефи ме но няма да се върна стари игри да играя. С одъртяла графика. Гледам напред кво ще излиза. Историята ми с гейминга помни много случаи когато е нямало игри. Да не ти пука, че няма игри и кво, все тая.
Да, който още не си е купил Пс5 и има десетки игри за цъкане които не е изиграл дето са излезли от 2020-2022
Тогава, да, за него ще има игри, за мен няма много опции. Просто дори няма да си правя труда да пробвам игри вече.