Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
525
...
751
>
Rostik79
Цитиране
11 май 2022
Не знам защо бях останал с впечатление, че това заглавие е само мулти/кооп - нещо като Avengers или Anthem - събираш групички за рейдове, но явно съм се заблудил и има сингъл режим с история.

Все още не съм изиграл последния Батман - Arkham Knight - хем съм си я купувал в Стийм и я имам за конзола от плюса. Предните 3 игри бяха много добри.

Mitko6000
Цитиране
11 май 2022
Тя така си и изглеждаше първоначално. Но поне това не е. За протокола, няма нищо общо с Arkham Серията откъм история. Arkham Knight си е най-добрата игра за Батман правена до момента. Arkham Origins ми е на 2 място.
darkblue
Цитиране
11 май 2022
@Mitko6000 - Да прави си, аз викам ако не е над нивото на игрите батман, поне да е на тяхното. Като пуснах да гледам клипа и като видях тези движения тип игра преди 20 години тип движа се по релси и то с точна определена скорост...да не говорим че с ред худа,, стреля там а тея там все едно с плюнка ги плюе. Отказах се на преордър
LethianDream
Цитиране
11 май 2022
Колеги, сменят името на Фифата от догодина, ще става EA Sports
Заглавие от днес - "Фифа губи ЦЯЛА лига във Фифа 23..." Човек си вика, баси тея тотално западат.. и се оказва, че Висшата лига ... на Мексико сключила ексклузивна сделка с Конами
Конами, които никой вече не ги брои за живи, след тоталния провал на лайното eFootball с графика от 2001 година и геймплей от още по-отдавна.
TrainPain
Цитиране
11 май 2022
Тя тая ФИФА 22 е много зле хич не ми се играе вече, аз и футбол не гледам така че, все тая.
Вече не съм геймър като преди. То няма игри ве човек.. Чакам Новия томб райдър, новия god of war, GTA 6, Dead Space 1 remake, Spider-man 2. Всичко това е надалеч в бъдещето.

Hogwarts Legacy да излезе поне де да знам. Да излезе някаква игра поне една да е.

Mitko6000
Цитиране
11 май 2022
Hogwarts leagcy и GOW все още ги чакаме тази година. Другите изброени вече, от 2023 нататък. Аз не се оплаквам от липса на игри. Имам тонове в backlog-а който съм си купил на намаление с мисълта че ще се играе в някакъв момент. И за PS4 и за PC е така. Игри има, всичко е въпрос до мерак и мотивация. Нито от Фифа, нито от футбол ми пука особено. Аз се кефя на баскетбол, затова имам една NBA 2K21 която си взех преди 5-6 месеца. Преди това играех 16, но ми втръсна та я продадох. NBA играя само когато не знам какво да играя. Добра casual игра ми е.
The_Doctor46
Цитиране
11 май 2022
ФИФА-та отдавна спрях да я играя,а ми беше една от любимите игри и съм здрав футболен фен. Просто едно и също всяка година на редовна цена.Поне да беше по-ниска.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
12 май 2022
Mitko6000 написа
Игри има, всичко е въпрос до мерак и мотивация.

Мерак и мотивация принципно са нужни, ако ще правиш нещо, което не те кефи чак толкова или изисква усилия - примерно някаква работа да свършиш, да почистиш апартамента, да откажеш цигарите, да бягаш на маратон ...
Геймингът, ако ти е хоби и те кефи, си го правиш ей така. Ако ти трябва мотивация, за да геймиш, значи нещо не е наред.

TrainPain
Цитиране
12 май 2022
Ся, не знам мерак и мотивация за какво са нужни но аз съм изиграл повечето игри които искам. Нямам backlist не ми се цъкат стари игри. Мерак дори тази дума не я използвам не ме кефи, но имам мотивация за бягане и за фитнес и тя е да мога да отслабвам. Днес даже мисля да отида на тренировка по кик бокс. Това е мотивацията и да впечатлявам фитнес мацките вътре

Нещо което не те кефи - ами, работа. Обаче после земаш заплата, нали, а така. Да почистиш апартамента, да пускам прахосмукачка ама знаеш ли колко отлагам с по 1-2 седмици и стъпвам в мръсното Цигари не пуша там се иска воля за да се спрат предполагам. Маратон не се занимавам, мен ме мързи да бягам 5 км. а кво остава за 21 или 42 км. Тоест аз бягам 5-6 дни по 2.4 км. и това ми е бягането, после 1 ден почивам. Айде гг си казвам, гледай как коментирам братле бахти турбо гъзаря, брат.

Геймингът ми е хоби, кефи ме но няма да се върна стари игри да играя. С одъртяла графика. Гледам напред кво ще излиза. Историята ми с гейминга помни много случаи когато е нямало игри. Да не ти пука, че няма игри и кво, все тая.

Да, който още не си е купил Пс5 и има десетки игри за цъкане които не е изиграл дето са излезли от 2020-2022
Тогава, да, за него ще има игри, за мен няма много опции. Просто дори няма да си правя труда да пробвам игри вече.

LethianDream
Цитиране
12 май 2022
Трейн, ти гледаш основно мейнстрийма, има такива инди бижута, скрити и покрити, че не е истина.
Но щом дори не ти се пробват нови игри, вземи си временна почивка от гейминга или играй нещо скорошно като Тайнито Тина.
Вчера разбрах колко съм сбъркан, като едно момче на Фифата онлайн ме помоли да му помогна за един ко-оп трофей и си цъка човека на Профешънъл, а не като мен извратено на Леджендари Та там на високите трудности е малко като Соулс игрите , трябва да си извратен психически, за да не те изнерви да напукаш 20 удара отвсякъде и някой келяв вратар като Трап или Нето да ти спаси всичко и да те бият с 1-0 с единствения си удар от Халите примерно
Charcharo
Цитиране
12 май 2022
rosniak
Цитиране
13 май 2022
Redfall и Starfield забавени за догодина! https://twitter.com/bethesda/status/1524721132720566272?t=S3Og-DQpbjehh5ENLh0waQ&s=09
Charcharo
Цитиране
13 май 2022
rosniak
Цитиране
18 май 2022
прясно обявено!
LethianDream
Цитиране
19 май 2022
Страхотна беше Greedfall, много любима игра! С нетърпение чакам и продължението.
Почнах вчера след финала на лига Европа Vampire Masquеarade: Swansong и доста ми хареса на първо четене.
Който е изиграл The Council, ще се чувства в свои води- отново множество умения, които са важна част от играта, за да изведете тримата главни герои към финала. Още съм в самото начало, разбира се, но първите ми впечатления са много позитивни- и като сюжет, и като герои и като дизайн на нивата. Естествено, боклуците от IGN са й треснали Mediocre (5), но аз лично имам нулева вяра на каквито и да е ревюта Ще поиграя повече уикенда за по-цялостна оценка. Иначе героите и озвучаването са топ засега, дори чернилката Емем (която е главна героиня) ме радва на макс.
<
1
...
525
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.