Аз игра последно съм играл заради цици май като бях на 15-16. Май беше Lula 3D, но честно казано не помня - отдавна беше. Като си правя герой в игра и имам опцията, гледам да е мъж и опитвам да го правя подобен на мен(доколкото играта го позволява). Просто по-трудно се асоциирам с жени. Примерно като играя Tomb Raider, го усещам като историята на Лара, която аз гледам отстрани, макар че това може би не е хубав пример, понеже си е по-линейна игра. Когато си направя героя в Скайрим, тогава го усещам като моята история. Ако направя героиня, ще го усещам като TR. Вярно аз ще водя героинята по куестове и т.н., но няма да я усещам като мой аватар. Може и да съм странен, не знам, просто така го усещам.
Но при все това, доста мъже предпочитат да играят с жена герой. И затова и правят жените в тия игри атрактивни. Визията не служи на история, сетинг и логика. А на потребителите. То и затова в камара игри женските брони са като препаски.
Хич не съм очарован от видяното от тази игра. Ще чакам разпродажба в Стийм или Замунда едишън и така ще я пробвам. Тая простотия с бутафорните куршуми на Red Hood, факта че се движи през града подскачайки на душата си, и фортнайтския глайдер на Nightwing, не ме кефят, грам.
@Veluvian - и аз в сайбъра съм с жена.Доста мислих дали да не съм с мъж, понеже беше як в синематика и на колекционерската фигурка е скандален , нооооо мадамата надделя