Нещата не започват добре
 Нещата не започват добре 
А освен краткото времетраене, какво друго оплюват, за да са отрицателни ревютата? Понеже брутален арт, атмосфера и добри пъзели звучи като за над неутрална оценка.
 Сега се сетих,споменава се и целия 5 акт като нещо отрицателно, и тн. Не съм я играл,не знам колко от това е истина,но не е малко.
 Сега се сетих,споменава се и целия 5 акт като нещо отрицателно, и тн. Не съм я играл,не знам колко от това е истина,но не е малко.  А,забравих и бъговете.Може да се сбъгяса здраво и да изгубиш целия прогрес,наред с други по-малки бъгове.Този 30 GB пач сигурно оправя някои неща.
 А,забравих и бъговете.Може да се сбъгяса здраво и да изгубиш целия прогрес,наред с други по-малки бъгове.Този 30 GB пач сигурно оправя някои неща.Междувременно уж близките месеци трябва да излезе и друго заглавие, което ми е интересно и следя - ATOMIC HEART. Като ми е любопитно как ще се случат нещата, понеже нали е руска играта - да не ги бойкотират от разните платформи?
 Сега се сетих,споменава се и целия 5 акт като нещо отрицателно, и тн. Не съм я играл,не знам колко от това е истина,но не е малко.
 Сега се сетих,споменава се и целия 5 акт като нещо отрицателно, и тн. Не съм я играл,не знам колко от това е истина,но не е малко.  А,забравих и бъговете.Може да се сбъгяса здраво и да изгубиш целия прогрес,наред с други по-малки бъгове.Този 30 GB пач сигурно оправя някои неща.
 А,забравих и бъговете.Може да се сбъгяса здраво и да изгубиш целия прогрес,наред с други по-малки бъгове.Този 30 GB пач сигурно оправя някои неща. Наистина страхотна атмосфера,пъзелите не ми се сториха кой знае колко добри,но не бяха и зле.Имаше на места готин саундтрак.В общи линии това са плюсовете. Буквално едни и същи коридори ,с изключение на последния акт,нито се разбира кой си,нито за какво се бориш,но може би ,защото не гледах първата част от играта.Стори ми се просто лутане из коридори,редене на пъзели и чат чат стрелба.Доста извратени моменти имаше.Аз гледах Дист и човека се лута цифра време за някои пъзели ,и пак 5 часа.Ако имаш късмет и ги разгадаеш по-бързо ,и 5 часа сигурно няма.Аз я скипвам мощно,но на някой може да му допадне поне заради здравата атмосфера.За цената в момента обаче,в никакъв случай.
 Наистина страхотна атмосфера,пъзелите не ми се сториха кой знае колко добри,но не бяха и зле.Имаше на места готин саундтрак.В общи линии това са плюсовете. Буквално едни и същи коридори ,с изключение на последния акт,нито се разбира кой си,нито за какво се бориш,но може би ,защото не гледах първата част от играта.Стори ми се просто лутане из коридори,редене на пъзели и чат чат стрелба.Доста извратени моменти имаше.Аз гледах Дист и човека се лута цифра време за някои пъзели ,и пак 5 часа.Ако имаш късмет и ги разгадаеш по-бързо ,и 5 часа сигурно няма.Аз я скипвам мощно,но на някой може да му допадне поне заради здравата атмосфера.За цената в момента обаче,в никакъв случай.