Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
559
...
751
>
lyubohar
Цитиране
08 ноември 2022
Е ти сега ли разбра какви игри стават GOTY? Ще е просто добра игра, която ще се изиграе и ще се забрави след няколко дни. Има доста ААА игри, които са ми доставили удоволствие да мина, но май никоя от тях не бих нарекъл лично GOTY за съответната година, предвид че най-любимите ми игри рядко са ААА. Може би само RDR2. А за GOTY по някакви геймърски сайтове никога не ми е дремело, не знам защо на някого би му пукало
LethianDream
Цитиране
08 ноември 2022
Любо, в случая (като никога) съм напълно съгласен с теб, поне очаквам да стане драма в годишната ни анкета за Игра на годината между Elden Ring и GoW.
lyubohar
Цитиране
08 ноември 2022
Драмата в годишната анкета знаеш коя ще е, да не забравиш специалната категория
The_Doctor46
Цитиране
08 ноември 2022
Няма да има никаква драма.Elden Ring си отнася наградата за игра на форума,кат кьорав делфин-шамандура.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Web-Head
Цитиране
09 ноември 2022
Thor is coming. Ragnarök is here!
lyubohar
Цитиране
09 ноември 2022
The_Doctor46 написа
Няма да има никаква драма.Elden Ring си отнася наградата за игра на форума,кат кьорав делфин-шамандура.

Друго имах предвид, той ме разбра Lethian. Така е като не дойдохте да пием бири и сега сте в неведение
BloodDagger
Цитиране
09 ноември 2022
Аз днес ще си взема преордера от Озон. Като цяло очаквам повече от същото и със сигурност няма да се разочаровам. Дали ще ми стане лично GOTY - може би, Elden Ring най-вероятно догодина ще го цъкам . То така стана и със Sekiro-то през 2019, размазах му се от кеф, ама лятото на 2020 .
The_Doctor46
Цитиране
09 ноември 2022
lyubohar написа
The_Doctor46 написа

Друго имах предвид, той ме разбра Lethian. Така е като не дойдохте да пием бири и сега сте в неведение
Нищо де,може да ни информирате сега.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
09 ноември 2022
Аз в обедната отидох до автомата за диска и после до нас да инсталирам . Приятно бонусче към пре-ордера - книжка-албумче с арт към играта. Симпатична малка книжка с размер колкото диск-кутия, даже по-малка, с твърди корици, издателство на Dark Horse.
Няколко часа на работа сега и после потеглям към Митгард
LethianDream
Цитиране
09 ноември 2022
Докторе, това си е тайна, ще разберете за какво говорим в началото на декември, като пусна темата във форума за трета поредна година
lyubohar
Цитиране
09 ноември 2022
Айде тамън като стигна до него някой ще ми продаде диска, стига да е същия за PS4...
darkblue
Цитиране
10 ноември 2022
darkblue
Цитиране
11 ноември 2022
Rostik79
Цитиране
14 ноември 2022
Това изглежда любопитно:

darkblue
Цитиране
14 ноември 2022
официално потвърдиха Control 2
<
1
...
559
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.