Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
558
...
751
>
darkblue
Цитиране
07 ноември 2022
И мен ме кефи GoW. За жалост сега новия ще го играя сиг след година, докато го пуснат за PC.
Rostik79
Цитиране
07 ноември 2022
Сега събота/неделя го дават дъждовно - идеално да подгрея конзолката с новия Кратос. Мислех отпусчица даже да си пусна четвъртък/петък, но няма как заради работа. На всичкото отгоре баш на 10-ти съм на концерт на Лили Иванова, вместо да цъкам играта. Не се шегувам - още януари обещах на майка ми, че заедно с нея ще отида и няма как...
LethianDream
Цитиране
07 ноември 2022
Е, ти си цъкай през нощта на 9ти срещу десети, после на концерта просто ще подремеш на "Детелинииии, детeлиниии"
Mitko6000
Цитиране
07 ноември 2022
Rostik79 написа
Сега събота/неделя го дават дъждовно - идеално да подгрея конзолката с новия Кратос. Мислех отпусчица даже да си пусна четвъртък/петък, но няма как заради работа. На всичкото отгоре баш на 10-ти съм на концерт на Лили Иванова, вместо да цъкам играта. Не се шегувам - още януари обещах на майка ми, че заедно с нея ще отида и няма как...

Има един компромисен вариант. Контролер с приставка за телефон и Remote play приложението.

darkblue
Цитиране
07 ноември 2022
Mitko6000 написа
Има един компромисен вариант. Контролер с приставка за телефон и Remote play приложението.

На концерта: ВЕтровеееЕЕееЕЕее
от публиката: Бооооооййй

Web-Head
Цитиране
07 ноември 2022
Като кажат, че геймърите само едни игри ни вълнуват, пък кой на концерт на Лили Иванова, кой на кино за новия филм "Дружки"
LethianDream
Цитиране
08 ноември 2022
Погледах пет минути стрийм на Рагнарока, копие едно към едно с предната. Това към хората, които не са се набутали с пре-ордър Безинтересно до откат
vldir
Цитиране
08 ноември 2022
Сърбят ме ръцете да взема, ама да не стане така да не мога да я изиграя като HZD. Просто ми е като DLC
Rostik79
Цитиране
08 ноември 2022
Не знам какво ДЛЦ ви е като историята доста се завъртя в края на предната игра и свърши достатъчно висящо и с много неотговорени въпроси. Нормално да е едно към едно - това е продължение, не е ребуут или изцяло нова история.

Тази от 2018-та пък не беше копие 1:1 с предната преди нея, но пък и за това мърморят хората точно, че била различна

Mitko6000
Цитиране
08 ноември 2022
Rostik79 написа
Тази от 2018-та пък не беше копие 1:1 с предната преди нея, но пък и за това мърморят хората точно, че била различна

Така и през 2013 мърмореха, че Ascension била същата като предните и геймплея се изтъркал. Някои просто не знаят какво искат, това е.

LethianDream
Цитиране
08 ноември 2022
Абе, много добре знам какво искам и то НЕ е който и да е GoW
Проблемът обаче не е само в мен, той е кардинален и много сериозен- щом това се третира като GOTY материал, значи нещата тотално и завинаги са изпуснати от контрол. Почвам и аз като Божосан повече да хейтя от необходимото, но понякога това е нужно. Някакви измислени игри стигат до върха на класациите, дават им се десетки, без по никакъв начин да предлагат нещо иновативно като геймплей и история. Както казах, в третата част (защото такава ще има, дори тук да свърши историята в Рагнарок- ще го събудят от зимен сън като Капитан Америка, ще го наквасят с вода, ще намерят начин да го съживят, дори да умре нашето момче Кратос, не дай си Боже) направо да вкарат жена му, любовницата му и как бие шамари на вече порасналия си син и не го пуска на дискотека. Патетик..
nightwarrior
Цитиране
08 ноември 2022
LethianDream написа
копие едно към едно с предната

Това казано от фен на Фифата стои несериозно

Гледах, че има разнообразие при комбита и т.н. което за мен е ок, ревюиращите твърдят, че са адресирали най-слабата част от предната - босовете. Очаквам да се размажа и това да ми е сред претендентите за игра на годината, но да видим. Не знам що се бях объркал, че излиза в четвъртък, днес се загледах, че е утре, даже ме е яд, че днес се усетих, утре щеше да е още по-приятна изненадата ми.

nightwarrior
Цитиране
08 ноември 2022
LethianDream написа
Ясно и в това няма лошо.
Mitko6000
Цитиране
08 ноември 2022
LethianDream написа

Тук говоря за феновете на поредицата, теб като не те кефи, е разбираемо.

LethianDream
Цитиране
08 ноември 2022
"Това казано от фен на Фифата стои несериозно"

То Фифата никой не й дава десетки и не я прави кандидат за игра на годината.
А и съм убеден, че тя има повече нови анимации от Рагнарок-а спрямо предния GoW

<
1
...
558
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.