Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
564
...
751
>
Rostik79
Цитиране
02 декември 2022
Чак заклали силно казано. Попрочетох малко критики - основно критикуват играта заради повторяемост и липсата на разнообразие както в геймплей елементите, така и в околната среда, оръжията, враговете. Хвалят я иначе за графика/анимации и звук/атмосфера. Леко бъгава, но това важи за кажи-речи всяко ново заглавие.
Във всеки случай не съм разколебан да я играя, но не и на пълна цена. Малко по-нататък.
Пък и сякаш повече имам мерак за римейка на Дед Спейс.

Аз пък си взех една игрица NEON DRIVE. От тези музикалните, при които трябва да натискаш в определен момент бутона (играе се само с два бутона, хах ). Само че тук караш ретро-футуристична кола насред психеделични кибер-пънк пейзажи, а музиката е благ, непретенциозен синтуейф. Много ми се иска да имаше режим да се пусне като фон в демо-режим играта и просто да слушаш парчетата.

LethianDream
Цитиране
02 декември 2022
Критиците направо са били меки в клането, голямото клане е в Стийм, явно оптимизацята е трагична и почти всички ревюта са негативни. Явно ще им е нужно време да изчистят играта...
The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2022
Ако само технически е зле,не е болка за умиране. Не е приятно,но може да се поправи. Аз след мача ще видя как е.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
02 декември 2022
The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2022
Поиграх два часа.Играта е завършен боклук технически.Играя я на максимални настройки и ray tracing.Върви с 50-80 кадъра,но дропва кадри постоянно.Поне не е ,когато се бия,та не ми пречи да играя.Иначе е супер красива,невероятна атмосфера и звук.Лицевите анимации са едни от най-добрите, които съм виждал.Играта ме хвана още от началото.Заложили са повече на мелето,но пък аз съм играл твърде малко за сега.И признавам си,харесва ми,но ще видим по-натам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
02 декември 2022
Мани оптимизацията, ама както пишеше в едно ревю трудността са вдига многократно, а аз я играя на най-лесно. Има един двуглав много труден. Първия път го бих и сега пак ми изскочи и нямам муниции. Деба че ми писна вече от соулс лайната да ги слагат навсякъде.
darkblue
Цитиране
02 декември 2022
The_Doctor46 написа
Иначе е супер красива,невероятна атмосфера и звук.Лицевите анимации са едни от най-добрите, които съм виждал.Играта ме хвана още от началото.Заложили са повече на мелето,но пък аз съм играл твърде малко за сега.И признавам си,харесва ми,но ще видим по-натам.

Успокои ме , след час и аз ще я пробвам. Това с насичането и добпа ще го фикснат, след сайбъра нищо не може да ме стресне

The_Doctor46
Цитиране
02 декември 2022
darkblue написа
Успокои ме , след час и аз ще я пробвам. Това с насичането и добпа ще го фикснат, след сайбъра нищо не може да ме стресне
Забравих да спомена,че чекпойнтите са разположени кофти,та гледай да не умираш много. В менюто ако искаш да рестартираш последния чекпойнт,ти пише колко време си играл от него,та да си прецениш дали си заслужава да рестартираш,което е готина опция .
vldir
Цитиране
02 декември 2022
Аз приключих вече. Това доджване не е гот. Пускам я за продажба.
darkblue
Цитиране
03 декември 2022
Ааа верно доджа е шитня с ревърс посоки.. и как се предполага 5 на 5 метра място да доджвам 3 моба и като виждам само 1 ?

След колко време в стеем може да се направи рефънд

bojosan
Цитиране
03 декември 2022
Играта си ме кефи, преди малко дойде първия ъпдейт от близо 13 гб за One. Дано са се смилили и са оправили тая трудност че вече страх ме фаща, асъл като Демон Соулс е що вика vldir. Заболеха ме вчера очите от игра и сега поне до следобед нема да седам пред телевизора, не съм играл толко кой знае от колко време
vldir
Цитиране
03 декември 2022
Стигнах до първата битка с боса и умирах 20мин. Иска да доджваш, а тоя е мега дървено със левия стик наляво и надясно.
bojosan
Цитиране
03 декември 2022
vldir написа
Стигнах до първата битка с боса и умирах 20мин. Иска да доджваш, а тоя е мега дървено със левия стик наляво и надясно.
Те това го най мразим, много иначе яки игри съм зарязвал именно заради гадната трудност. Аз не съм мазохист и не обичам да се самоизмъчвам, дал съм цифра пари и не може некой да се ебава както му скимнало и да ме тормози. Веднага махам. Не виждам смисъл и удоблетворение като си чупа нервите и пада. Майка им дееа да направят тия игри вкл. Демон С и останали подобни с лека трудност за такива като мен и много други, а кой иска да се прави на шампион да си чупи пръстите, пада ако ще и главата.Много ме е яд, най ме е яд на точно тия безсмислени неща в игрите. Еми тия смотаняци не знаят ли че игрите им ги купуват и хора които го правят за релакс и удоволствие а не за самоизтезание ? И като си дал 150 кинта за игра и не моеш да минеш първия бос кво праиме ? Затва баце само Замунда. Ама и там вече не става щото гледам как реват хора с машини за хиляди левове че им сече. Требва да дадеш камара пари за комп а и аз като съм отвикнал от клавиатура и мишка не ми е оферта.
The_Doctor46
Цитиране
03 декември 2022
darkblue написа
След колко време в стеем може да се направи рефънд
Ако си играл по-малко от два часа и до 14 дни. Аз няма да я рифъндвам.Забавлявам си се стабилно,но пък аз обичам предизвикателни игри. Тук това ми харесва някак си.Чувстваш се слаб и всеки момент могат да те пребият като куче.Баш си сървайвъл игра.
vldir
Цитиране
03 декември 2022
Оценките продължават да падат. Като цяло ми харесва. Графиката е феноменална. Доджването примерно да беше с бутон щото със стика не мога се оправя. За боса ти иска да играеш по този начин. Никакви пушкала не помагат нито за му избягваш.
<
1
...
564
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.