Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
566
...
751
>
darkblue
Цитиране
05 декември 2022
То това са го добавили след пача. Но въпреки това не ме кефи нещо системата, фокусираш се над един моб да доджваш а другите чакат отстрани, да не говорим че самия му додж е все едно манекен и внимава да не го нацапат. Графика, дизайн е скандална но тоя тип додж и дарксолс елементи не ме кефи.
The_Doctor46
Цитиране
05 декември 2022
Дарк,ако говориш за забавянето,има си го от ден първи,защото още на релийза ми направи впечатление.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
05 декември 2022
The_Doctor46 написа
Дарк,ако говориш за забавянето,има си го от ден първи,защото още на релийза ми направи впечатление.

ами да, на ден първи я играх, още вечерта. Може аз да не съм доджвал перфектно, то нали ако доджваш перфектно тогава се забавяло, макарче доста гледах там като играят и на никой не виждах да се забавя времето. Реших да изгледам нали сторито , да видя поне историята дали е готина.

Panthers
Цитиране
05 декември 2022
Играта определено не е за всеки. Между нея и Dead Space определено втората е по-добра, но това не ми попречи да се изкефя на тази. Определено беше интересна и свга ще я завърша втори път. След това се забравя. Няма смисъл от още преигравания. Но понеже е доста кратка 2 пъти мисля, че е нормално да се бие играта.
Charcharo
Цитиране
05 декември 2022
darkblue
Цитиране
05 декември 2022
Charcharo
Цитиране
06 декември 2022
igra4
Цитиране
07 декември 2022
Калистото била определяна като гличав меss. Още с първите 2 мин геймплей видях дървения файтинг, дървена стрелба, дед спейс дето стана на 100 години има по добра физика и разчленявания на гадовете. Може да я пробвам след няколко месеца като е безплатна в премиума.
bojosan
Цитиране
07 декември 2022
Не е точно дървена,грешка е да се каже дървена, ами нарочно ти забавят камерата при босовете и люшкат мерника в страни, което много затруднява и ме дразни нечовешки, отделно бос мн. бързо те настига и трудно можеш да му избягаш, прекалено голям периметър на обхват са му дали, просто трябва да не допускаш една грешка в доджа,треа да си перфектен, аз съм слаб в тия работи, не ми се отдават, а и като ме убие оня два три пъти се ядосам и хептем допускам грешки. Гледам играчи дето са майстори и трепят за норматив. Мани не гледай кво реват срещу играта, реват такива като мен дето ги е яд че ги убиват. Не е чак толкова зле заеби. Мразим го оня дудук че е копирал From, има хора дето немат рефлекси, а са дали пари, трудноста на играта с напредването става все по шибана, и има моменти когато е мн. гадно и ми идва с теслата. Ако оня дебелия ми се мернеше пред очите през това време ще го ударя с чука в главата. Ако си на пс5 си вземи играта, изчакай ако ти е скъпа, но нема да те съборят 70-80 лева. Може пък на тебе да не ти е толко трудна. А и не е дигитална все пак винаги ще я продадеш.Аз Dead Spacе не знам дали ще вземам, имам я за всички конзоли, знам я наизуст, и заради едната графика незнам дали ще дам 160 кинта, ще се въздържа може би някога не знам.
Charcharo
Цитиране
07 декември 2022
^ Трябва да имате дефиниция за "дървена" игра иначе не можете да се разберете.

https://twitter.com/Marcin360/status/1600435565387579392

⚙️The Witcher 3 HD Reworked Project by HalkHogan
⚙️HD Monsters Reworked by Denroth
⚙️Immersive Real-time Cutscenes by teiji25
⚙️Nitpicker's Patch by chuckcash
⚙️World Map Fixes by Terg500
+ FCR Мода също!

Това са модовете, които ще станат част от Witcher 3 след новия update.

darkblue
Цитиране
07 декември 2022
bojosan написа
Аз Dead Spacе не знам дали ще вземам, имам я за всички конзоли, знам я наизуст, и заради едната графика незнам дали ще дам 160 кинта, ще се въздържа може би някога не знам.

Основата на историята ще е същата, предполагам за артефакта, но уж щяла да бъде подобрена, разширена и на места променена. Няма да е само графично наситена. На мен също ми е мн интересно до колко ще е променена и дали ще е добре направено, а не някакво ала бала променяне и да разчитат на графика.

LethianDream
Цитиране
07 декември 2022
Е то оригинала е класи над римейка, гледай мацката- цици, задник, всичко шест, а не някакъв анцуг и изглед на разфасовано куче. Ще си играя оригинала, трябва да видя дали може да се стриймва с премиума
И как мегабрутално при оригинала видеото стартира със синия екран, а не с някаква дженерик лелка...
Rostik79
Цитиране
07 декември 2022
WTF?! Мацката е доста по-грозна и циците направо са изчезнали!
Първа голяма черна точка за римейка!

И в екрана като гледа видеопотока са сменили RIGLINK от оригналната игра с LIVE VIDEO CALL (в горния ляв ъгъл), че новото поколение да не се чуди що е то RIGLINK, lol!

Charcharo
Цитиране
07 декември 2022
Добри новини:
https://store.steampowered.com/app/975370/Dwarf_Fortress/

Dwarf Fortress Steam Edition излезе. И не само но и бие AAA игри в Best Sellers списъка.
Ще я взема за коледа. Иначе ето ревю на играта:

nightwarrior
Цитиране
07 декември 2022
За Dead Space-a, някъде четох, че са войсактьора на Айзък е нает. Което е интересно понеже аз не си спомням той да говореше изобщо в първата част. Освен ако не са го взели, че само да пъшка, възможно е да има промени.

Аз по принцип не съм хайпнат. Превъртал съм я първата поне 3 пъти(мисля и повече но не съм сигурен), единствено се блазня да я взема, щото ако се продаде добре, може и да се съживи франчайза. Ама то с моята покупка или без...

<
1
...
566
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.