Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
572
...
751
>
Charcharo
Цитиране
28 декември 2022
Съгласен съм донякъде. Но като съдържание и модерация е според мен доста над Nexusa. Но и двете са модинг сайтове, добри са няма как
Charcharo
Цитиране
03 януари 2023
https://www.sapphirenation.net/most-anticipated-game-for-2023
lyubohar
Цитиране
03 януари 2023
Аз чакам и:

Homeworld 3
Hollow Knight: Silksong
Senua's Saga: Hellblade II
Frostpunk 2
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Judas
Death Stranding 2

Макар че за много от тия не се знае дали са за 2023...

The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2023
Понеже Любо спомена спийди симулатора,много се чудех дали да го взема преди Коледа,че имаше промоции.Гледах twitch,но много скука ми се стори.Разнасяш разни неща нагоре-надолу.Хората я харесват,но аз май ще я пропусна.Нещо малко инфо за Любо ако е пропуснал.NVIDIA предаваха от CES преди два часа.Лаптопите с RTX 4090 и 4080 ще излязат на 8 февруари,а тези с RTX 4070,4060 и 4050 ,на 22-ри. Чудя се какви ще да са тези лаптопи с 4090-4080,гледайки размера на десктоп картите.Ако изкара 50% от производителността на десктопа,ще съм силно впечатлен.Цените на тези с RTX 4050-60-70 започват от 999usd,но в щатите,тук ще е повечко заради мита,данъци.За лаптоп с 4070 ще е сигурно 1500 в САЩ.Не вярвам да е повече,но ще видим.Дадоха цена само за най-ниския клас карта.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
morgoth_srs
Цитиране
03 януари 2023
Можеш да изсимулираш грубо каква ще е производителността на мобилната, като намалиш power limit-a на твоята на 150W примерно.
hyper
Цитиране
03 януари 2023
Абе така преди 2 месеца взех DeStr заради пакета от 3 игри, които озон искат да вземеш, за да ти дадат пс5, и то заради цената (най-ниска от всички), пробвах я и съм 55 часа in и се оказа много по-различна на живо. То и на мен ми се цъкаше нещо по-леко като геймплей, но де факто повече време съм прекарал в превозни средства, което ме учуди предвид славата й. Най-доброто описание, което съм виждал за нея, е как обръща идеята на open world игрите - в повечето чилваш по пътя от точка А до точка Б и в точка Б става екшънът. Тук трябва да планираш пътя (не че е много сложно, но е приятен гъдел), какво ще вземеш, колко поръчки и най-важното къде и по какво стъпваш, има един такъв постоянен engagement, който просто от видеа нямаше как да го усетя, докато не я хванах, и като стигнеш точка Б (доставката) вече отдъхваш спокойно. Историята е приятно втф също, бъгове аз поне не съм видял (един камион веднъж летеше на 2 м над земята, но за 55 часа е само това). Ако имаш как - пробвай я поне за малко, за да си прецениш, трудно се описва отстрани. И понеже ми кликна толкова, ми се щеше всъщност да има по-дълги и опасни места за доставки, просто не е особено трудна, сега с тоя Stalker Anomaly като ме прати през 2 зони в трета да правя и нещо и ми се струва безкрайно дълго, но всъщност като го почна и влизам много във филма, ей това ми се ще да е в 2-ката, за да усетя още повече системите на играта, а те са дооста. Та и аз я чакам.
The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2023
morgoth_srs написа
Можеш да изсимулираш грубо каква ще е производителността на мобилната, като намалиш power limit-a на твоята на 150W примерно.
Да,но мобилните не бяха ли и с по-различни характеристики малко.Може и да се лъжа,че от лаптопи не се интересувам много,но примерно RTX 3080 не беше ли 256bit срещу 384 на десктопа,транзисторите са по-малко и тн.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
morgoth_srs
Цитиране
03 януари 2023
Стъпването в нова територия си е голям адреналин, а пък изграждането на инфраструктура в разкритите зони - голям релакс.

The_Doctor46 написа
morgoth_srs написа
Да,но мобилните не бяха ли и с по-различни характеристики малко.Може и да се лъжа,че от лаптопи не се интересувам много,но примерно RTX 3080 не беше ли 256bit срещу 384 на десктопа,шейдърите са по-малко и тн.

Да, но пък това, че имат по-малко изчислителни блокове би довело до по-малко консумация при еднаква честота - т.е. при същата консумация, би трябвало честотите да са по-високи при мобилните чипове и съответно би се компенсирало донякъде по-малкото блокове. Отделно би трябвало да са подбрани чипове с по-добра енергийна ефективност.

Иначе си казах, че е грубо . Сколенен съм да мисля, че даже мобилната ще е малко по-бърза при същата консумация. Лично мен ме мързи да тествам с 3080-та

The_Doctor46
Цитиране
03 януари 2023
Благодаря за резюмето,колеги,може и да я пробвам.Все се чудя,накрая ще я взема
Rostik79
Цитиране
03 януари 2023
Докторе - Стрендинга за мен е едно от малкото оригинални неща в гейминга от последните години (което да не е инди, правено от двама души). Трябва малко да имаш особена нагласа за тази игра. На повърхността изглежда, че носиш пратки насам-натам, но има имплементирани множество фини механики, плюс трябва да си склонен да четеш повечето неща, малко да си падаш по дървена философия и да "влезеш" в историята.... Сега даже пак ми се доигра.

Аз от два дена цъкам Darksiders Genesis и съм умерено зарибен. Фен съм на франчайза, първите две съм ги изигравал по два пъти, третата също не беше тотал щета. Но тази част, предполагам знаете е съвсем друг жанр и има доста повече платформинг, който на моменти може да е фрустриращ, заради малко дървената камера и управление. Историята е много по-зле от предните, даже и от третата част. Общо взето играта досега е:
Вулгрим: "трябва ми еди-кой си артефакт, за да отключа еди-коя си зона, вземето ми го".
Конниците: *тарашат зоната и вземат артефакта
Вулгрим: "този артефакт ми показа мястото на друг артефакт, вземете ми го и ще отключа следващото ниво".

И така постоянно

Преди това в дните между Коледа и Нова година врътнах Call of Cthulhu - куестче без екшън, чат-пат стелт моменти, очевидно по митологията на Лъвкрафт, която харесвам. Графиката беше ниво 2010-та, но историята биваше, макар ако си наясно с лъвкрафтската философия, ти става пределно разбираемо накъде вървят нещата още от началото. Добро гласово озвучаване.

lyubohar
Цитиране
04 януари 2023
The_Doctor46 написа
Понеже Любо спомена спийди симулатора,много се чудех дали да го взема преди Коледа,че имаше промоции.Гледах twitch,но много скука ми се стори.Разнасяш разни неща нагоре-надолу.Хората я харесват,но аз май ще я пропусна.Нещо малко инфо за Любо ако е пропуснал.NVIDIA предаваха от CES преди два часа.Лаптопите с RTX 4090 и 4080 ще излязат на 8 февруари,а тези с RTX 4070,4060 и 4050 ,на 22-ри. Чудя се какви ще да са тези лаптопи с 4090-4080,гледайки размера на десктоп картите.Ако изкара 50% от производителността на десктопа,ще съм силно впечатлен.Цените на тези с RTX 4050-60-70 започват от 999usd,но в щатите,тук ще е повечко заради мита,данъци.За лаптоп с 4070 ще е сигурно 1500 в САЩ.Не вярвам да е повече,но ще видим.Дадоха цена само за най-ниския клас карта.

Мерси, аз поръчах вече Legion с 3070ti 150W. Не вярвам новите 4070 да са 1500 долара, обикновено са около 2, макар че зависи от марка и модел. Но не ми се чака, а и ползвам разни отстъпки и ще ми излезе около 1100-1200 разлика смяната. Доволен съм
lyubohar
Цитиране
05 януари 2023
Заиграх Heavy Rain, в последната 1/3 съм. Супер е играта, много мой тип - мрачна, гадна, noir Няколко неща ми бъркат в здравето обаче - плетенето на пръстите с тия QTE-та...Не знам кой и кога е решил, че това е форма на "играене". Особено там в електроцентралата, където трябва да държиш едновременно 4 бутона - умрях естествено, и вместо да ми даде да опитам пак, директно ме прати към Coward вратата Другото е, че малко предобриха историята след средата - имаше един момент, в който няколко последователни следи и разпити на съвсем обикновени хора, се оказват някакви психопати, които искат да те убият по мъчителен начин - явно всички в тоя град са завършени серийни убийци
LethianDream
Цитиране
06 януари 2023
Не е лоша Рейн-а, никак даже, но е няколко нива по-надолу от двата абсолютни шедьовъра на Кейдж - Детройта и Beyond. За QTE-тата- точно това е якото, като не ги направиш, да нямаш отново преиграване на ситуацията, а да минаваш директно към "лошия" вариант. Така е и в Until Dawn и The Quarry, но e още по-яко, защото директно героите си заминават скоропостижно в отвъдното
lyubohar
Цитиране
06 януари 2023
Щеше да е яко, ако беше някаква истинска механика, а не булшит QTE Да не говорим, че можеш да излезеш от играта и да го преиграеш, което им обезсмисля идеята. Иначе мисля, че и Фаренхайт беше тяхна, на времето много ме беше впечатлила. Детройт беше супер също. Beyond ще е следващата.
morgoth_srs
Цитиране
06 януари 2023
В Until Dawn (или май беше в Dark Picture Anthology) си е механика - когато се криеш, трябва да държиш контролера стабилно без да го клатиш. И за да не го оставиш просто на масата се пускаше вибрация.
<
1
...
572
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.