Homeworld 3
Hollow Knight: Silksong
Senua's Saga: Hellblade II
Frostpunk 2
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Judas
Death Stranding 2
Макар че за много от тия не се знае дали са за 2023...
Да, но пък това, че имат по-малко изчислителни блокове би довело до по-малко консумация при еднаква честота - т.е. при същата консумация, би трябвало честотите да са по-високи при мобилните чипове и съответно би се компенсирало донякъде по-малкото блокове. Отделно би трябвало да са подбрани чипове с по-добра енергийна ефективност.
Иначе си казах, че е грубо . Сколенен съм да мисля, че даже мобилната ще е малко по-бърза при същата консумация. Лично мен ме мързи да тествам с 3080-та
Аз от два дена цъкам Darksiders Genesis и съм умерено зарибен. Фен съм на франчайза, първите две съм ги изигравал по два пъти, третата също не беше тотал щета. Но тази част, предполагам знаете е съвсем друг жанр и има доста повече платформинг, който на моменти може да е фрустриращ, заради малко дървената камера и управление. Историята е много по-зле от предните, даже и от третата част. Общо взето играта досега е:
Вулгрим: "трябва ми еди-кой си артефакт, за да отключа еди-коя си зона, вземето ми го".
Конниците: *тарашат зоната и вземат артефакта
Вулгрим: "този артефакт ми показа мястото на друг артефакт, вземете ми го и ще отключа следващото ниво".
И така постоянно
Преди това в дните между Коледа и Нова година врътнах Call of Cthulhu - куестче без екшън, чат-пат стелт моменти, очевидно по митологията на Лъвкрафт, която харесвам. Графиката беше ниво 2010-та, но историята биваше, макар ако си наясно с лъвкрафтската философия, ти става пределно разбираемо накъде вървят нещата още от началото. Добро гласово озвучаване.