Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
573
...
751
>
nightwarrior
Цитиране
06 януари 2023
Не знам, на мен мнението ми за Heavy Rain е доста негативно. Играл съм Until Dawn, планирал съм и други подобни. При Until Dawn се усещаше повече като класически слашър, моят suspension of disbelief като че ли беше по-висок.

Когато основата на играта ти е сторито, а геймплея е просто гимик сложен там колкото да движи въпросното стори, поне на мен ми се ще, сторито да е изпипано.

Може написаното надолу да се счете за спойлер, предупреждавам за всеки случай.

При Heavy Rain имаше толкова дупки в сюжета, толкова red herrings, че бях много разочарован от нея. Не всяко стори се нуждае от Шаямалан-ски обрат в края. А когато го има е хубаво да служи на сторито. В HR e обратното, измислили са обрата и историята служи за да го постигне. И понеже не зная как да го разкажат адекватно, разчитат на Red Herrings. Когато има обрат и той е органичен такъв, връщаш се назад, казваш си "ама как не го видях това". Един път като знаеш цялата история и нещата се нареждат, тогава обрата става очевиден и разбираш защо и как. Поне така е при читави истории. Когато се случва при HR, като върнеш лентата историята става все по-нелогична и фалшивите следи са просто един инструмент за скриването.

Не съм против филми-игри принципно, както казах Untill Dawn ми допадна, Фаренхайт на времето ми се стори нещо страшно впечатляващо, макар че и там изпуснаха топката в последната... Третина може би. Ще дам шанс и на други такива(The quarry ми изглежда любопитно). Но HR си ми остава в графата разочарование, просто добра идея с лош разказ и дискусионно качество на геймплей.

lyubohar
Цитиране
06 януари 2023
Да, има много plot holes наистина, и на мен ми направи впечатление, но гледам да не им обръщам внимание
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
07 януари 2023
Charcharo
Цитиране
07 януари 2023
lyubohar
Цитиране
14 януари 2023
https://issuu.com/limbo_pcm/stacks
Гледайте на какво попаднах...
Mitko6000
Цитиране
14 януари 2023
Наскоро ги търсих в стриймовете на Дидо Каролев, да ги чета пак, но не можах да намеря линка. Благодаря!
Charcharo
Цитиране
14 януари 2023
lyubohar написа
https://issuu.com/limbo_pcm/stacks
Гледайте на какво попаднах...

От поста в r Bulgaria?

lyubohar
Цитиране
14 януари 2023
Един приятел ми го прати, не знам какво е r Bulgaria
Mitko6000
Цитиране
15 януари 2023
Предполагам БГ subreddit?
Charcharo
Цитиране
15 януари 2023
lyubohar написа
Един приятел ми го прати, не знам какво е r Bulgaria

https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/10ar3k6/comment/j45sekf/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

vanmx
Цитиране
16 януари 2023
Това бе инициатива на Диян Каролев - беше един доста деен човек, що се отнася до популяризирането на гейм културата. Никнеймът в pcmania му беше nvison89 ако не се лъжа. По едно време стана един хората пишещ статиите там, имаше и доста допбре направени видео ревюта. После стана един от хората участващи предаването NextTV - последния проект на Роро (по-младите сигурно не знаят кой е този човек) После Дидо правеше някакви свои собствени неща, едно от които е това събиране и архивиране на всичките гейм списания на български, включително и стрийм в Twitch, вероятно единствения такъв който съм следял с интерес. После обаче рязко се отказа от това поприще, приоритети явно са се сменили, нещо което е напълно разбираемо. Българската публика е малка и пълна с хейтъри и се влече от интриги и скандали и май наистина не си струва да се хаби човек. За последно знам че бачка в Ubisoft, ама това е инфо от преди поне няколко години.
The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2023
Според LinkedIn,човека все още работи в Ubisoft,но вече като гейм разработчик. Работил е по Assassin's Creed Valhala,а в момента работи по Assassin's Creed Mirage.Четох и някакво интервю с него от края на 2021,за PC Mania,в което казва,че Valhala е първата игра върху,която работи като разработчик,а не като тестер.Отказал се е от гейминг журналистиката за съжаление,поне за сега.То само ако видиш един от двата коментара под въпросното интервю,ще ти стане ясно защо се е отказал човек.Бил, цитирам"смешен и жалък,дърт пергиш,който правел неща за пубери, и се опитвал да ги представи като кариера".Малоумници навсякъде.В 21 век още има хора,които считат,че гейминга бил за пубери.Колкото до списанията,в същото интервю казва,че е събрал абсолютно всички излезли хартиени броеве на PC Mania,но сканира и поства,само,когато е в настроение.Някои от списанията са в супер лошо състояние и му се отваря повече работа.Дано някой ден ги качи всички.Той си казва,че се надява да го направи,но не обещава.Сега ме удари носталгията.Как с нетърпение чаках всеки брой на списанието. Така като се замисля,аз само PC Mania купувах.Просто това беше първото,което купих още през 98-99г. хареса ми и не съм си правил труда да чета конкуренцията.То през 98-99 май нямаше и други.После излязоха,но може и да се лъжа.Жалко,че изчезна,но вече всичко е дигитално.Сайта си върви,но няма коментари.Не знам как е форума.Не съм влизал отдавна там.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
16 януари 2023
Е, Геймърс Уъркшоп беше по-якото списание. Много повече ме кефеше като стил на писане, но доста по-ограничено беше по будките, имам от него само няколко броя, докато PC Мания си беше масовката. Аз почнах да ги събирам някъде около 2007 година, вече към края им, че тогава започнах работа
nightwarrior
Цитиране
16 януари 2023
Доколкото знам още си е в Unisoft. Работим в една и съща сграда и по обедните съм го засичал. От сайта, от nexttv, съм останал с добро впечатление - гейминга му е под кожата. Заради такива ентусиасти като него, като pesto ако щеш има някаква гейм култура у нас, различна от замундовското "тва ще ми върви ли на еди кое си". Аз PC Мания събирах откакто имам РС(2003та, преди това бях по клубове), но за да съм честен не знам в какво състояние са в момента, че са в един съндък на тавана. Похвална инициатива е сканирането, може да почна да ги изчитам, особено първите броеве, които не съм ги чел. Пък знае ли човек, може да намеря онази загадъчна игра, която гледах като малък в клуб и изобщо не помня как се казваше, нито кой знае какво освен че играча беше с лък, катереше кула и помня битката с бос
LethianDream
Цитиране
16 януари 2023
И аз тая игра помня, фентъзи беше и се спукваха да го играят по клубовете, но не помня как се казваше.
Даже си спомням как засякох в Седмицата (един тогавашен клуб в Студентски град) един колега, който беше най-големия зубър, идваше на лекции с костюм и нямаше оценки под шестици и бях в шок като го видях да цъка на тая игра.. и си беше мегадобър на нея

НАМЕРИХ Я - Blade of Darkness
Линк за найт, виж дали е тя - Severance: Blade of Darkness (Rebel Act Studios)
https://store.steampowered.com/app/1710170/Blade_of_Darkness/

<
1
...
573
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.