И човек започва да се размечтава, да си има едно такова яко кътче, направено изцяло по негов вкус, посветено само на тема игри, без да прави никакви компромиси. Място където да разпуска, където да избяга от всички грижи, изцяло свое си "man cave" място
Гледал съм доста ефектно направени неща, някои са богаташки, други скромни, но все пак уютни. Някакви изчистени и модернестични всекидневни само с най-актуални хай тек джаджи, до мазета или тавански помещения със конзоли от всички епохи и тонове постери, аксесоари, фигурки и какво ли не.
Слава богу аз не си падам толкова по-скъпарските изпълненя, нито имам мерак от сега за започна да колекционирам тепърва неща до които никога не съм имал досег. Имам всичката гейм техника и игри от която имам нужда, ама нямам такова собствено си място, което да стане като храм на гейминга. Живот от квартира на квартира, непрекъснато местене от една тясна стая в друга и цялата техника пръсната на различни места в България... ама като се пенсионирам и имам къща до гората ще реализирам тази мечта
Пробвал съм се няколко пъти в разни форуми да направя тема от типа на тези в neogaf. Всичките пъти ме вземаха на ебавка. Не дай си боже пък да се осмелиш до постнеш първи картинка - решават, че си някакво хлапе което се фука с това какво са му купили мама и тати за коледа. Дори и снимката да е нещо най-обикновенно, нещо като телевизор за 800 лв и PS2-ка Май и хората не обичат да си показват игралните кътчета, най много бюро с някакъв светещ компютър на него.
Конкретно този ютуб канал има и интересни неща, ама не знам защо този келеш който го води ме дразни. А пък на пичагата от това клипче мога да кажа само евала - има си пари, угажда си
Линк за пропусналите по-долу, нищо че е лек офтопик.
това изглежда интересно, нещо като супермен. Накрая като видях че в скалата с лазера нарисува човече и си казах: 100 % първия Българин в сървара и ще напише " КУР " ( keep it yourself positiv )