Именно, леко неправилно изхарчени пари, както защо имаш два пада ? За симетрия, че даже и на TV сложил такъв пад да свети само. На няколко пъте спомена, останаха едни пари реших еди си ко... Явно е така и сега само надгражда, но не е както го изкарват мега паралия. Доста е вложил в апартамента, ама като му видите стълбището и се вижда че е панелка от 80 ~ 90 година. Не е като да има апартамент с 60 квадрата хол или да е къща. Затова за мен са зле инвестирани пари в PC само за да свали филм.
п.с - и тея маратонки наредени и с цветоже LGBT + картините с мъжките голи тела... дали не е Дъ Ласт Оф Ъс епизод 3
За телефона зависи, на моята съм вземал Xiaomi 12 pro 256gb , тя също не го ползва за игри, даже много често чува "ама защо си с такъв като не играеш " А то е заради снимките, просто обича да снима неща, главно малкия, а не нали да играе на него. Така че телефона не е само за геминг.Аз лично съм като @The_Doctor46 за телефон пари над 600, 700 лв не давам, даже на моменти си казвам че мога и с такъв за 300 лв.