Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
590
...
751
>
darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
Ми не е точно така, то много ясно че ако се знае ще го махнат , дори и да им е най добри / ценен кадър, поради факта че е станали публично. Пък и те могат да са си такива докато не ги хванат. Както е с американските актьори, колко от тях са такива, Кевин Спейси, Том Ханк за педофилия и секс. насилие. Как беше тази от Smallville за контрабанда на деца. Сега не гледаш филми с том ханк или кевин спейси ?. Да не говорим че след 5 години пак ще си гледат филмите с Амбър Хърт, никой няма да си спомня какво е направила тая. Като знаеш Америка за колко злини е виновна да не би да е им взимаш или не гледаш продуктите им, било то филм или игра.
morgoth_srs
Цитиране
17 февруари 2023
darkblue, кажи ми една компания за игри, чиято основна дейност, дори неофициална е педофилията, а това че правят игри е да спонсорират разни острови на Ъпщайн? Ако знаеш такава ще им купуваш ли игрите?
darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
Най вероятно всички ще вземат, даже и аз. Ще стане скандал, всеки ще вика у, а, о.... и ако няма от къде другаде да вземеш игра.. накрая ще я вземеш. Освен ако не се появи друга компания да прави същия тип игри. Ти като знаеш че пуснаха бомбата в Хирошима и избиха милиони и после още толкова напрвед в годните сега какво ? не им гледаш филмите ? не им играеш игрите ? В една война всеки е прецакан, като най вече народа. Сега узурпатора за теб е Русия, ни тука помагаме като даваме оръжия на Украйна, е в Русия няма хора и деца който не зависи от тях ? И не помагаме на войната така ли ? Украйна също има невинни хора, ама има и " хитлеристи " Да не говорим пък за олигофрена Зеленски (визирам само него като човек, не за цяла Украйна)
Rostik79
Цитиране
17 февруари 2023
darkblue написа
Като знаеш Америка за колко злини е виновна да не би да е им взимаш или не гледаш продуктите им, било то филм или игра.

Пак не разбра.
Америка и производителят на игри нямат нищо общо, освен, че делят една държава. Но ако конкретният производител на игри знаеш, че го финансира американската армия, за да "прави злини по света" и обратното - печалбите от продажбите на игри отиват за финансиране на американските войници (или които и да са) да изнасилват бедните африкански жени или да крадат водата от нещастните индианци, може би внася определен нюанс.
Може и по-далече да се стигне - в играта прикрито или открито да се оправдава изнасилването/педофилията.

darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
Rostik79 написа
Пак не разбра.
Америка и производителят на игри нямат нищо общо, освен, че делят една държава. Но ако конкретният производител на игри знаеш, че го финансира американската армия, за да "прави злини по света" и обратното - печалбите от продажбите на игри отиват за финансиране на американските войници (или които и да са) да изнасилват бедните африкански жени или да крадат водата от нещастните индианци, може би внася определен нюанс.
Може и по-далече да се стигне - в играта прикрито или открито да се оправдава изнасилването/педофилията.

Много добре те разбрах. Да ще взема играта, хайде така да го кажа.

morgoth_srs
Цитиране
17 февруари 2023
Тука не е място руска пропаганда.
darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
morgoth_srs написа
Тука не е място руска пропаганда.

Каква руска пропаганда ? Ти добре ли си ? Просто темата отиде в тази насока, не е като да е за игри и някой да е постнал нещо за русия или америка, пропаганди. 100 реда писа и накрая тук не е, а за каква е американска ? Украйнска.

morgoth_srs
Цитиране
17 февруари 2023
Не съм добре - повръща ми се.
darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
Пожелавам ти да се оправиш скоро, повече витамини и по малко джънк фууд.
morgoth_srs
Цитиране
17 февруари 2023
Не - по-малко социални мрежи и интернет форуми.
darkblue
Цитиране
17 февруари 2023
Да, схванах ти сарказма, досетил си се моето какво е
Charcharo
Цитиране
17 февруари 2023
Не мисля, че самата игра е пропаганда. Или поне няма доказателство за това все още - не знаем сюжета и. Въпросът с нея е кой я финансира и кой прибира една част от парите, не съдържанието и. Това е друга тема и ще се види там после каква е работата.
Впрочем нямам против самата игра дори да е пропаганда. Syrian Warfare е... но е супер забавна. Call of Duty новите са си пропаганда, но ето много хора ги играят. Стига да се знае че едно нещо е пропаганда от там нататък съм ОК със това да се уважат другите му качества.

Иначе не е същото Darkblue. Не са добри аналогиите. Едно е да си американец и ДА НЕ получаваш пари от правителството и книгата или играта ти да се продава. Друго е теоретично (не е доказано) да си Руснак с пари от Gazprom и да даваш после част от парите от продукта ти де факто за войната. Не е задължително да си зъл за второто, просто прецакан. Но не е същото.

LethianDream
Цитиране
17 февруари 2023
Аз не мога да разбера къде отидохме с тази дискусия - даркблу в случая е напълно прав- аз да седна да не гледам филм с Кевин Спейси, само защото е педерунгел? Не е сериозно, пичове. Това е все едно някоя католичка да каже, че се отрича от католицизма, защото има хванати кардинали, които са педофили.. Не са зависими нещата по никакъв начин. Няма начин ти предварително да знаеш къде ще отидат парите, които ще дадеш за дадена игра. Примерно това, че си купувам на ден първи Атомик харт и ги спонсорира Газпром, по никакъв начин не гарантира, че парите ще отидат за военни цели. Ако така се мисли, никой не трябва да купува руски или украински продукти, смешно е. Може парите да отиват за газ, която да топли руски семейства или украински такива. Никъде не пише, че всички пари на Газпром отиват за военни цели. Изобщо скандал, който е измислен за реклама на играта по-скоро ми се струва това. Вторника го чакам с нетърпение вече да играя ПРОПАГАНДНАТА игра
Charcharo
Цитиране
17 февруари 2023
Аз няма да я взема заради Denuvo + няма физически носител и Special Edition .
Иначе аналогията с Kevin SPacey не върви. Но да това прави реклама на играта.
LethianDream
Цитиране
17 февруари 2023
Да те еба и тебе с тея физикал едишъни, целия свят мина на дигитално, само ти остана на физически едишъни
Макар че и аз понякога се умилявам на картичките и картата в диска на Киберпънка (PS4), ама за PC да ми искаш физически
<
1
...
590
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.