Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
591
...
751
>
Charcharo
Цитиране
17 февруари 2023
Е, искам колекционерско физическо ако може без групости като фигурки.
Целята свят греши. Просто са бедни и не са свикнали на това колко е хубаво да притежаваш нещо егати
morgoth_srs
Цитиране
17 февруари 2023
Не е индеално решение, но понякога си купувам физическа колекционерска за каквато платформа намеря и стийм ключ в допълнение.
п.п. Ако сменям квартирата ще имам много голям проблем с преместването
The_Doctor46
Цитиране
17 февруари 2023
Аз също винаги съм обичал физическите копия,повече от носталгия,но нямам cd drive от години и естествено не купувам дискове.Вече за PC ,така или иначе,твърде малко игри излизат на диск.То и кутията ми е направена без възможност за диск,но винаги има начин да свържеш ако имаш желание.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bojosan
Цитиране
17 февруари 2023
Аз яко я нямам на диск играта все едно въобще я нямам. Независимо че я имам дигитална, усещането е че я нямам. А и дигиталните не можеш да ги продадеш като ти писнат. Да имам игра на диск и в кутийка е като да имам жива жена до мен в кревата, а да имам дигитална игра все eдно гледам XXL.
Mitko6000
Цитиране
20 февруари 2023
Аз избирам дали да взема диск или дигитално, в зависимост от това коя и каква е играта. Ако е игра на PC или някое инди, тогава или взимам евтино, или от Замунда дигитално. При PS4/PS5, е малко като вътрешно усещане. Гледам една игра и ако усещам, че ще ме изкефи и грабне (най-вече ако е екслузив), взимам на диск. Пък за дигитални игри, винаги гледам да са евтинджос, с малки изключения.
Charcharo
Цитиране
21 февруари 2023
Получих Atomic Heart. Офф...
А то играта има DLSS и TAA но използва FSR 1.02? Защо. Какво им има на тези хора? И е на UE4 а не на 5...
Честно казано тъпо е че са в Кипър. Такива ретардирали копелета стават само за пушечно месо. Трябваше Mundfish да са в Бахмут и да умрат като животни. Такива некомпетентни девове не трябва да имат деца или семейства, те са обида за цялото изкуство и за човечеството.
bojosan
Цитиране
21 февруари 2023
Charcharo написа
Получих Atomic Heart. Офф...
А то играта има DLSS и TAA но използва FSR 1.02? Защо. Какво им има на тези хора? И е на UE4 а не на 5...
Честно казано тъпо е че са в Кипър. Такива ретардирали копелета стават само за пушечно месо. Трябваше Mundfish да са в Бахмут и да умрат като животни. Такива некомпетентни девове не трябва да имат деца или семейства, те са обида за цялото изкуство и за човечеството.
Аз направих един час на играта. За това време ми хареса само Миллион алых роз на Пугачова и нищо друго. To по принцип Руснаците оосвен хубави жени и искуство други хубави неща много много немат Мислех да я делна още в началото но все пак е рано . Все още нищо не съм видял. Довечера пак. Графиката на Series X сравнена например с Requiem е на светлинни години. Дърво. Бойната система ( съвсем в началото) с роботите в кошмар. Дано не ме разочарова играта, въпреки че ми е кажи речи без пари ( в абонамента на Gamepass a)
The_Doctor46
Цитиране
21 февруари 2023
Чарчаро,то ако това и е кусура,няма проблем.Това е игра и като такава,първо идва геймплея,историята,диалози и тн.Техническата част не е маловажна,но не е и от първо значение.Щом счупения Cyberpunk ми хареса още на релийза,значи прощавам техническата част лесно,стига другото да е наред.Божо,то FPS на конзола си е винаги кошмар.Вие дето сте свикнали,сигурно не ви прави толкова впечатление,но за мен си е малко като да ядеш кисело мляко с вилица,става,но не е препоръчително.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
21 февруари 2023
Чарч, откъде тая фанатична злоба в душицата ти
darkblue
Цитиране
21 февруари 2023
Rostik79 написа
Чарч, откъде тая фанатична злоба в душицата ти

И аз се изкорах, прокле ги до 9-то коляно

bojosan
Цитиране
21 февруари 2023
darkblue написа
И аз се изкорах, прокле ги до 9-то коляно

Епа с право. Баси и счупената игра. Ако е пък и пари дал за нея напълно го разбирам, да иде у цръквата да им пали свещ на тия несретници.
Rostik79
Цитиране
21 февруари 2023
Бре, за една игра в гроба ще вкарате хората. Не ми се мисли, ако е за нещо повече - например някой да се предреди на опашка или да публикува политически некоректен манифест
The_Doctor46
Цитиране
21 февруари 2023
Т'ва да кълнеш за игра...Пичове,get your shits together. Едва ли е чак толкова счупена.Примерно портовете на HZD и RDR2,бяха ужас.Буквално крашове на всеки 5-10 минути, преди да ги пачнат,но да сте ме видели да кълна и псувам?
LethianDream
Цитиране
21 февруари 2023
Супер си е играта, спрямо лаунча на Киберпънка е направо шедьовър графично. Атмосферата е много здрава- вкара ме във филма за малко в обедната почивка. Като някаква смесица ми идва между Биошок, Улфенщайн и оная дарк соулс игра за роботите и Бастилията и може би щипка Fallout (на картинките при избора на трудност се попиках от смях). Но още съм много early days, ще видим нататък.
The_Doctor46
Цитиране
21 февруари 2023
Аз направих 3 часа и съм доста зарибен.Графиката не струва,да,но пък атмосферата и арта спасяват положението.Нещо като Elden Ring.Цялостното усещане е супер.Чайки ,москвичи,зилове Гънплея е доста компетентен.Копирали са идеи от много игри,но резултата за сега е доста задоволителен.3 часа са малко,за да се дава каквато и да е оценка,но на мен доста ми допада в момента.
<
1
...
591
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.