Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
594
...
750
>
Rostik79
Цитиране
23 февруари 2023
Като каза Халф Лайф ... Пъвият Халф-Лайф го играх навремето от един руски пиратски диск и беше озвучена на руски играта. По-това време набавянето на игри беше малко трудно и нямах друг избор. И понеже я превъртах играта безброй пъти, направо са ми се отпечатали някои фрази в съзнанието, а като съм я играл после през годините на английски, ми звучи вече странно, хаха!
Charcharo
Цитиране
23 февруари 2023
https://www.guru3d.com/news-story/ukraine-requests-an-end-to-atomic-heart-sales.html

Не съм съгласен.

lyubohar
Цитиране
23 февруари 2023
Charcharo написа
Ако е в Германия на Френски

Хахаха, това някой немец ако го прочете, ще ти направи един блицкриг
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2023
Charcharo написа
Не съм съгласен.
Те да ме оставят да си я довърша,после нека спират
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
23 февруари 2023
lyubohar написа
Charcharo написа
Ако е в Германия на Френски

Хахаха, това някой немец ако го прочете, ще ти направи един блицкриг

Като стигнат Френският военен рекорд може.

Шегата настрана, играта има доста средняшка графика но добър арт. Бих казал, че е неоптимизирана за това което предлага.

The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2023
Аз нямам никакви проблеми с производителността.Няма дропове,няма крашове и тн.По-важното е ,че играта ми харесва.Бих я препоръчал.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
23 февруари 2023
Elden Ring е продала 20 милиона копия.
bojosan
Цитиране
23 февруари 2023
Последния ъпдейт от 70 гб близо, демек пренаписана игра нищо не подобри а удже по зле стана, тоя образ не може да скача, изядам си нервите в тия скокове, ръцете му изчезват в стените, мъка голема е и я заебах играта , гледам че пак си е 70 гб явно ъпдейта е изтрил предишното съдържание. Може и некога да я продължа ама надали, не е проблема само в грозната графика и бъговете, не ми пречат кой знае колко, а нескопосаната физика, системата за ъпгрейд, бойната система, тая помпа за чи дедов ми е като не става за нищо, всичко и е проблем на играта сега сравнявам с други стари игри тя си е нескопосана отвсекъде. Манаи мани 2023 година толко дървена игра не съм вервал.
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2023
Бойната система си е супер.Като отключиш повече умения е супер забавна.Шутига е компетентен.Не е най-добрия в жанра ,но не е и боклук.Какво и е на помпата ,Божо? Аз играя на последна трудност и ако си я ъпгрейднал,прави супер много щети.Един или два изстрела ти трябват,за да свалиш моб.Зависи къде го уцелиш.Пак казвам,на последна трудност.Системата за ъпгрейд си е съвсем стандартна,като в много други игри.Скока абсолютно също,никаква разлика с други FPS.Виж,платформинга е мега дървен и няма място в това заглавие.Не знам защо въобще са го вкарвали.Или поне да го бяха направили по-читав.Графиката е кофти и главния герой малко безличен,но като цяло доста приятна игра за мен.Няма да спечели награди,но не е и чак зле.Това на PC ,на конзола,не мога да коментирам.Интересното е,че за около 7 часа игра,само един бъг срещнах.Заклещих се в нещо.
lyubohar
Цитиране
24 февруари 2023
Аз мисля да пропусна. Като ви чета мненията не е нещо велико, и това са по-скоро положителните мнения. Няма време за "става" игри Гледам демото на Хогуъртс се е появило в замунда, може да го тествам него по-скоро, че там оценките са консистентно високи.
Charcharo
Цитиране
24 февруари 2023
igra4
Цитиране
24 февруари 2023
Atomic Heart игра на годината. На PS5 е 42гб и почти няма бъгове. Братята руснаци показаха на западните идиоти как се правят игри. Божествена всичко е супер в играта, най-сетне игра която да ме зариби. Даже една от любимите ми bioshock е на светлинни години зад атомика, а какво да говорим за недоносчета като халфеца и киберпънк. Браво, слава Русия.
Charcharo
Цитиране
24 февруари 2023
Абе има си бъгове. Примерно UI бъгове където ъпгрейд менюто не може да се излезе от него и трябва рестарт. Аз се заклещих в стълба също така докато скачах наоколо.

Засега е ОК за мен. Интрото си има много проблеми обаче.

igra4
Цитиране
24 февруари 2023
На PS5 само на места и то рядко е имало леко премигващи текстури, бъгове и заклещванки не съм видял, но и другите версии ще оправят, странно е че на ps5 е най малка и няма пачове. Графиката е една от най-добрите до момента, не очаквах мислех си че след месец ще стане играема ижрата след няколко пача, но ме изненадоха.
Charcharo
Цитиране
24 февруари 2023
Доста е странно KS-23 да не е insta-kill ако трябва да съм честен. Това нещо би трябвало да приспи трицератопс с един изстрел, камо ли тези роботи (средно по 2 удара трябва).
<
1
...
594
...
750
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.