Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
596
...
750
>
bojosan
Цитиране
25 февруари 2023
Да, истината е че всички грешиме, щом си човек винаги ще сгрешиш, винаги има непредвидени обстоятелства. А и човек никога не знае кое лошо е за добро и обратното. Аз съм от хората, които ако направят грешка в трезво състояние, никога не се опитват да я поправят макар и да знаят че ще се ударят в дуда.
Charcharo
Цитиране
25 февруари 2023
Та да идеята ми е че тези анализатори правят грешки.
Помните Cyberpunk 2077 как излезна. Или Callisto с колко проблеми беше... просто какво да се прави.

Затова не съм сигурен дали Denuvo им помага. Засега мисля, че НЕ помага, но съм склонен на компромис. Една година със Denuvo и после се маха. И това е.

lyubohar
Цитиране
25 февруари 2023
Тоест искаш да кажеш, че всички хора, които си купуват една игра в първите седмици след излизането ѝ, биха си я купили пак дори ако за всяка игра веднага имаше и кракната версия? Доста наивно е това, според мен
Charcharo
Цитиране
25 февруари 2023
lyubohar написа
Тоест искаш да кажеш, че всички хора, които си купуват една игра в първите седмици след излизането ѝ, биха си я купили пак дори ако за всяка игра веднага имаше и кракната версия? Доста наивно е това, според мен

Всички? Не. Ти самият си едно от редките изключения. Но има и хора които не харесват Denuvo и няма да купят играта като излезе. Има хора които никога няма да я купят, има хора със слаби машини, които я купуват, виждат че не работи я връщат. Има хора които купуват игра защото приятелят им пират я е пробвал и я е херасал...

Сложна ситуация е. Има и данни в двете посоки:

https://cdn.netzpolitik.org/wp-upload/2017/09/displacement_study.pdf

Charcharo
Цитиране
25 февруари 2023
Charcharo
Цитиране
01 март 2023
https://en.gamegpu.com/rpg/%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%8B%D0%B5/hogwarts-legacy-sravnitelnyj-test-versij-na-starom-zheleze

Професионален тест

Mitko6000
Цитиране
02 март 2023
За триене.
The_Doctor46
Цитиране
02 март 2023
Аз чакам утре Wu Long,но въпреки трите почивни дни,едва ли ще играя,а ако играя ще е малко.Веднъж да има 3 почивни дни,да излезе готина игра,а аз да съм зает.Живот Сума игри се натрупаха.Нито съм завършил Atomic Heart,нито Returnal,но соулс подобните са с предимство при мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
04 март 2023
Нещо в Nioh игрите и бойната им система не ми кликване. Сменянето на stance-оврте ми досаждаше, вместо да ми прави играта интересна. Харесвам ги като соулс игри, но нещо не щракваше в графата фън фактор. Във Wu Long обаче го нямам тоя проблем. Играта е като Nioh и Sekiro се срещнали в дискотеката, пийнали и ей ти го Wu Long.
The_Doctor46
Цитиране
04 март 2023
Аз днес се измъкнах за един час,за да я опитам,колкото да мина първия шеф. Най-общо казано,Секиро за бедни с NIOH елементи,без това да означава,че не ми харесва.Доста приятна ми се стори,но далеч от ФРОМ качеството.За 1 час едва ли мога да съдя,но парирането си е нещо,което едва ли ще се промени с течение на играта.Малко малоумно решение с камерата обаче.С мишка е почти толкова мудно колкото с контролер.Трябва да задържиш за малко посоката,за да се обърне.Меко казано странно,защото в другите им игри го няма това нещо.Може пък да има някаква настройка,но аз не открих подобна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
06 март 2023
Поиграх доста стабилно през дългия уикенд (а уж не трябваше!) и идвам да споделя мнение.
Първо, Atomic Heart. Жалко, за мен лично тази игра е огромно разочарование, най-силното нещо в нея беше песента на Алла Пугачова. Дървен геймплей в началото, ужасяваща тъпня със заключалката (която ме отказа от играта). Средняшки шутър, напомнящ на Wolfenstein. Идиотско за мен решение лошите роботи да са с мустачки като Хитлер, не знам кой малоумник му е хрумнало това. Доброто нещо освен песента на Алла бяха двата секси робота, които те посрещат в голямата зала. Те са по-женствени от всички главни героини във видеоигри през последните 5 години- сравнете ги само с дебелата Гной във втория Хорайзън. Разочароваща игра, добре, че не съм дал пари, иначе щях да си режа вените.
Второ, разцъках Watch Dogs: Легион. По-скоро ми харесаха някои детайли в нея, но типична игра за Убитите. Даже един лагер вътре беше копнат едно към едно от Дивизията 2 Почнаха да копират себе си. Интересни хрумки с наемането на всеки на улицата, нелошо управление на превозните средства, макар че Лондон ми е далеч по-претъпкан и неудобен за каране спрямо Сан Франциско в двойката. Нарочно играя на пермадет, за да имам стимул да държа екипа. Лошото при отворения свят е, че писва в един момент, особено при липсата на добра история.
Трето, голямото ми откритие този уикенд се казва As Dusk Falls. Страхотна игра! Това, което липсваше в горните две игри, тук е в излишък- ДОБРАТА ИСТОРИЯ! Вярно, че самата игра е наративна, но когато правиш нещо със сърце, резултатът си личи. Прекрасно измислени персонажи, много готино завъртяна фабула, свежарски геймплей, макар и с така наречените QTE. Изиграх първите 3 глави и това е най-доброто нещо, което съм играл от Детройта насам.
За Фифата и Darkest Dungeon II няма да пиша детайлно, там вече си ги играя по дефолт и вероятно ще ви е скука да ви кажа как се кефя, че утрепах уродливото детенце в DD II
lyubohar
Цитиране
06 март 2023
Аз пък играх Midnight Suns....новата "Xcom" игра на Firaxis. Вкарали са карти в битките и резултатът е супер! Всичко останало е в коша - скип на целия марвел булшит, скучни диалози, кътсцени и тъп хумор...Има и обикаляне в 3rd person view, на което все още не му виждам смисъла. Ужасна оптимизация за PC (или липса на такава). Но това, което остава, е топ Ще кажете "ми че то не остана много", но битките си остават, а всичко друго (без обикалянето) може да се скипне. Купих я със стийм код за 50-на лева и в крайна сметка съм много доволен.
LethianDream
Цитиране
06 март 2023
Обикалянето ти даваше някои бонуси, доколкото си спомням. Да, битките са супер, както винаги в игра на Firaxis. В интерес на истината, дори някои марвелски герои стояха много по-добре в играта, отколкото във филмите- примерно Капитан Марвел беше много свежа пичка в играта, а не противния крoкозъбел във филма, личи си, че са се старали. Иначе да, няма как да избягат от марвелските клишета
Rostik79
Цитиране
06 март 2023
Аз попаднах на едно интересно представяне на някаква инди-игрица, за която не бях чувал - Rain World. Авторът на материала я представя като игра с най-сложната екосистема в игрови свят, което ме заинтригува и погледах за какво става въпрос.

lyubohar
Цитиране
06 март 2023
Пффф, невероятно е това. От доста години насам основно инди игрите поддържат еволюцията в гейминга. Това е много мой тип игра, ще се пробва със сигурност, мерси
<
1
...
596
...
750
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.