Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
597
...
750
>
darkblue
Цитиране
09 март 2023

LethianDream
Цитиране
09 март 2023
И двете ги чакам с огромен интерес, за Старфилд-а специално даже искам да си взема няколко дни отпуска веднага след ИФА Берлин, но надали ще ми се отвори парашута. Там сигурно геройчето само ще го правя 2- 3 часа
The_Doctor46
Цитиране
09 март 2023
Starfield мисля,че повечето я чакаме,но имам някакво вътрешно усещане,че ще е провал.Дано да не съм прав,защото ми се играе нещо такова,но е твърде амбициозна,поне на думи.Повечето игри,за които се обещават тонове работи,се провалят.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
09 март 2023
За мен формулата на Бетезда доооооста се изтърка. Дано са смели и опитат максимално нови неща, но не ми се вярва. Ще е Fallout или Skyrim в космоса.
Charcharo
Цитиране
09 март 2023

Господи помилвай колко са зле Японците на ниво оптимизация / енджин / графика

Rostik79
Цитиране
10 март 2023
Starfield-a няма да е според мен точно провал от типа на Anthem да кажем. Може да е "провал" от типа на Сайбърпънк с ужасен старт и лавина от критики, но в крайна сметка все пак съвсем не лоша игра. А Fallout/Skyrim в космоса - какво по-хубаво от това. Крайно време е да се смесят по-стабилно различни жанрове в една голяма, обширна игра. Каквито и големи игри с отворени светове да имаме досега, те все са подчинени на сравнително ограничени основни концепции и вътрешни правила и механики. Тук може да имаме вече по-шарен свят.
Чакам го с любопитство това заглавие и се надявам да е временен ексклузив за ПС/ХБокс (тъкмо да го пачнат и ъпдейтнат и да се появи за ПС5 ).
darkblue
Цитиране
10 март 2023
Не знам за Anthem или Сайбърпънк, ама само да не е като No Man's Sky
Rostik79
Цитиране
10 март 2023
Е No Man's Sky е като Сайбъра - с големите обещания в началото и омазан старт, но впоследствие играта се стабилизира и изпълни каквото беше обещано.
lyubohar
Цитиране
10 март 2023
Rostik79 написа
А Fallout/Skyrim в космоса - какво по-хубаво от това.

Не става дума за жанровете, а за геймплея на Бетезда/Обсидиан. The Outer Worlds беше буквално опит за копие на New Vegas в космоса, obsidian просто правят точно това, което си знаят от годините с Бетезда и не могат да мръднат на един сантиметър встрани. Нека да е в космоса, това е прекрасно, просто да разчупят формулата. RPG подхода на Бетезда, куестовете, историята, диалозите - всичко е изтъркано до не знам каква степен. Може би не за всеки е така, но за който е играл почти всичко тяхно е доста осезаемо копи/пейст.
Rostik79
Цитиране
10 март 2023
Ами от трейлърите се вижда, че имаш и някаква форма на космически симулатор, нали така - с директно управление на кораби, космически битки, предполагаемо и ъпгрейди по тях и т.н.. - ето ти напълно нова механика, която да се имплементира в такава игра.

А и в този геймплей само по себе си няма лошо. Не е нужно всяко следващо заглавие да открива нови хоризонти и да въвежда напълно нови концепции. То и няма как в 2023-та. През 2001-ва беше друга работа.
Достатъчно е да е добре изпълнена и пак човек може да се наслаждава на играта, нищо че ядрото е същото като в предните им игри. Но в случая изглежда няма да е само копи-пейст.

lyubohar
Цитиране
10 март 2023
Да, но по-скоро искам да преработят RPG елементите, защото това в основата си са RPG игри. Едни и същи диалози с едни и същи intimidate/lie/persuade тригъри, едни и същи (скучни) умения, едни и същи безлични оръжия...Ей тия неща според мен имат голяма нужда от основно преосмисляне. Тоя геймплей е буквално от 30 години без почти никакво освежаване. The Outer Worlds беше добре изпълнена, но това не я направи кой знае колко добра, защото формулата е ужасно уморена.
darkblue
Цитиране
10 март 2023
Charcharo
Цитиране
14 март 2023
Witcher 3 Next Gen има нов патч

4.00 -> 4.01 = 8.5%
4.01 -> 4.02 = 13%
4.00 -> 4.02 = 22.6%

^Това е CPU performance increase след 4.00

Charcharo
Цитиране
14 март 2023
https://www.sapphirenation.net/why-do-so-many-games-release-in-a-broken-state-part-1

Нова моя статия.

darkblue
Цитиране
14 март 2023
Charcharo написа
Нова моя статия.

това на бюрото ти ли си

<
1
...
597
...
750
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.