Гледах XBOX game show и имаше доста по-интересни неща от летния фест. Phantom Liberty експанжъна на Cyberpunk идва на 26 септември.Идрис Елба ще е някакъв от главните герои както изглежда.На 6 пък излиза Starfield.Показаха на дълго и широко неща от играта. Доста хъбове,планети,геймплей,възможностите за създаване на героя,класове и тн.но ми бие силно на Fallout.Хората са копирани едно към едно,което е супер зле.Адски грозни анимации.Атмосферата е супер,на места е доста красиво.Готино е,че сам може да си създаваш кораба .Сам го управляваш,биеш се с врази в космоса.Опциите са наистина много,но ми се струва,че се опитва де е твърде много неща едновременно,което рядко е сполучливо.Това на PC не знам как ще върви,гледайки колко ще голяма.От това,което видях съм доста раздвоен.Хем ми хареса,хем не чак толкова
Едно е сигурно,ще е огромна и опции бол за почти всичко. Като излезе,ще видим.Обявиха и нов експанжън за куция Fallout 76.Други по-интересни игри-Fable,Hellblade 2 и някаква South of the Midnight.Трейлъра беше интересен поне
Forza Motorsport излиза на 10 октомври.Star Wars Outlaws беше обявена също така,но,внимание,прави се от Ubisoft и ще бъде..о,изненада,open world
Ще се появи по някое време през 2024.Още доста игрици обявиха,но нищо,което да ме хване.Всичко обявено ще е налично от ден 1 в пас-а,което е супер.Идва и нов,1TB SSD XBOX S на 1 септември.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way