Кой е решил, че на игра с два спайдърмена трябва да има Мери Сю, не зная. Че и са я направили и като характер досадна.
И впрочем се дразня и на woke нещата. Ама не щото ги има - тяхно виждане е, че два бърд гея трябва да се канят на бал и ти да им помагаш - живи и здрави. Дразнещото е, че са лицемери, щото във версията за Саудитска Арабия мистериозно тези woke неща липсват.
П.С. как кое му е лицемерието ,Рос? Нали всички са супер SJW сега.Нали много им пука за права и тн.Що не отказаха да продават там игри.Това е логична реакция ако наистина ти пука за права на всякакви малцинства.Да ама,не,парите.
Или имаш принципи, или гледаш интереси. Вълкът сит и агнето цяло си е лицемерие.
Ако толкова са за woke нещата, ще си приемат и загубите на парите. Щото тогава наистина имаш убеждения и се бориш за тях/защитаваш ги. За първия паяк имаше Мод който махаше тия lgbt знаменцата и ги правеше на американското знаме. Мода беше баннат, от Инсомниак даже имаше туийтове, че модъра е bigoted, трансфоб и не знам какво. Когато те правят същото, та да им се продава играта е СА, трансфоби ли са, хомофоби ли са? Това е лицемерното. Те правят играта, могат да сложат каквото си искат, ама не е нужно да ме убеждават, че това кафявото дето мирише на изпражнение е шоколад. Нека поне си казват нещата както да си.
Но пак казвам, играта е тяхна, да правят каквото си искат, дразнещото за мен е че не са консистентни.
Примерно немския национален отбор отнесе камара подигравки заради lgbt лентичките на световното. Но истината е, че те бяха от малкото дето не са лицемери. Англичаните всяка седмица клечаха за BLM, и излизаха с ленти за lgbt, ама като отидоха в Катар и мистериозно вече нямаха проблеми. Мен ако питаш тия лентички и заставания на коляно са абсурдни и политизират футбола, ама немците поне бяха консистентни(макар на терена да бяха скандално зле. Другите, барабар с ФИФА бяха абсолютно лицемери. Както са и Инсомниак сега.
А ние само можем да се радваме, че сме се родили в нормална държава, която не е теократична свинщина или комунистически батал и можем свободно да живеем живота си.
Не се ядосвам, че махат. Добре разбирам защо го правят. Ядосвам се, че след това се правят на морални стожери. Дето ти казвам, наричаха модъра хомофоб, щото бил махал дъговите флагчета. Щото обясняват как трябва да сме инклузив и дивърс... стига да не ни се отразява на джоба.
Или бъди алчен материалист или идеалист. Да се правиш на едното, докато си другото е лицемерно(оттам тръгна разговора).