LethianDream написа
Не знам и аз, почвам тотално да се чудя за тройката за Игра на годината. Пънка е супер във версия 2.0, но нещо не ме кефи експанжъна, много холивудски екшън ми идва, в Балдурс гейт пък секс сцените са адски зле, иначе играта е тупалка и има страхотно поле за преиграване. Накрая май Диабло 4 ще сложа да ми е мирна главата за Игра на годината
Експанжъна е страхотен според мен,но всеки с вкуса си.Любо вече те е питал за секс сцените,а аз ще питам-познай още кой тип игри имат огромно поле за преиграване?
Иначе не знам защо хората се фиксират толкова върху секс сцените.Аз навремето бях член на BioWare оригиналните форуми,които станаха после Bioware Social Network,та там в секцията за Мас Ефекта какви дискусии,караници,чак се кълнеха по тоя повод.WTF? На мен хич не ми пука има ли секс сцени или не.Ако са направени както тябва съм ОК,просто приятна добавака,но по принцип хич не ми дреме.Геймплей/история,персонажи,графика,в този ред са важните неща за мен.Колкото до топа,както Летиан каза,още е рано.Аз се колебая за първото и трето място все още.До декември трябва да го избистря.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way