Игра на годината, Докторе, само мога да те съжалявам, че не ти идват присърце такъв тип игри
Понеже скоро коментирахме Dragon's Dogma, че не е в Плюса, вече ще бъде - от 21 ноември я търсете в библиотеката на Екстра и Премиум абонатите, който не я е играл
И аз от месец и нещо тежко съм закрастил, а походови игри и аз не харесвам, може и да е PTSD от JRPG-тата. Предполагам затова и навремето съм изпуснал Original Sin-овете - предвид колко време прекарвам на компютъра последното, което искам да правя, е да чета текст в игри, а неща като Pillars of Eternity с техните километрични текстове, без озвучение и със статични герои докато играта бива reading simulator, ми действаха като на доктора, предполагам затова не съм ги отразил. Тук всичкия войс актинг, разклонения в куестовете (ТОВА е ролева игра, не на бетесда пръдните с fake choices) и комбинацията от умения и позициониране ми смачкват главата от идеи въпреки походовостта си.
А през 2014-а само защото е real-time комбат и 3rd person цъках Dragon Age Inquisition, мислейки, че е като Origins, а то някаква зверска линейна тояга. Тази същата година можех да се пусна на Original Sin 1 и да бъда щастлив, но не ми е било писано. Сега въпросното го изтеглих на немощното ми лаптопче и върви прекрасно и си е доста стабилно заглавие все още. Инсталирах на настолния и Pathfinder WotR, че казват, че е единствената толкова дълбока колкото BG3, така че съм в РПГ рай в момента.
P.S. Евала за тая статия от колега на Charcharo
https://gnd-tech.com/2017/07/which-rpgs-have-the-most-role-playing/
@Lethian, за да е по-интересна играта в single player, гледай често да сменяш и да ъпгрейдваш и 4-те героя. Batgirl и Red Hood бяха най-счупени.