Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
657
...
751
>
Mitko6000
Цитиране
21 декември 2023
ToxicClassic написа
А на мен ми изглежда като поредната посредствена игра предназначена за простолюдието, на което му липсва ценностна система. Никаква замисъл, простодушен сюжет и линеен геймплей.

Как разбра какъв е сюжета от 3-4 минути ранен геймплей на недовършена и неизлязла игра, не разбрах? Коя игра е за хора с развита ценностна система? GTA V? Там ценности и морал, бол.

P.S. като видя Тоxic в името, се сещам за нашият добър, стар познайник, още от ПеЦе Мания ерата. Дано греша.

ToxicClassic
Цитиране
21 декември 2023
GTA е огледало рефлектиращо реалността и подсъзнанието на човека, държащ джойстика в ръцете си. От теб зависи дали ще се превъплатиш в кожата на нормален гражданин или като отрепка на обществото. Postal 2 играл ли си? Играта може да се завърши без нужността да убиваш нито един.
“Happiness is not something readymade, it comes from your own actions.” - Dalai Lama
Rostik79
Цитиране
21 декември 2023
Къде видя огледало в ГТА, не ми е ясно. Там обираш, трепеш полицаи, развиваш се като гангстер и масов убиец. Разбирам да имаше опция да строиш сиропиталища или да снимаш филми за климатичните промени, ама няма такива неща. За други игри съм съгласен, че имаш път на насилието и по-пацифистки подход, но точно ГТА е най-лошият пример за такова нещо и никой не я играе с идеята за не-насилие.
darkblue
Цитиране
21 декември 2023
Mitko6000 написа
P.S. като видя Тоxic в името, се сещам за нашият добър, стар познайник, още от ПеЦе Мания ерата. Дано греша.

O дано не е този олигофрен от преди на играча менталната дружка.

ToxicClassic
Цитиране
21 декември 2023
Rostik79 написа
Къде видя огледало в ГТА.

RP? Online?
Rostik79 написа
но точно ГТА е най-лошият пример за такова нещо и никой не я играе с идеята за не-насилие.

Не веднъж съм свидетелствал как малки деца и възрастни я играят само за да се разхождат из отворения свят. Някои даже спазват правилата по пътищата, като си чакат реда по светофарите.
“Happiness is not something readymade, it comes from your own actions.” - Dalai Lama
darkblue
Цитиране
21 декември 2023
LethianDream
Цитиране
21 декември 2023
Това ми мяза на копие едно към едно с Дарк Соулс, масивен скип от мен, Доктора и Лудничаря ще го играят сигурно
The_Doctor46
Цитиране
21 декември 2023
LethianDream написа
Това ми мяза на копие едно към едно с Дарк Соулс, масивен скип от мен, Доктора и Лудничаря ще го играят сигурно
Ако е добра,със сигурност,но нещо не ми изглежда добре на трейлъра. Сума студиа се упражняват в жанра,но много малко правят читави клонинги.Има не повече от 5-6 наистина добри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
21 декември 2023
RP? Online?

Можеш ли да прогресираш в Online-a без да извършваш престъпления? Ако говориш за моднат онлайн, то това не е замисъла на разработчиците, а въпреки него.

Дали си виждал хора да се разхождат и спазват знаците няма никакво значение. В примера от Wolverine-a виждаме основно как героя се разхожда, ще кажеш че и това я прави високо морална и огледало?

Ростик е прав, ако можеше да се прогресира в основната игра или дори стандартния онлайн чрез правене на добри дела, можеше и да се съглася, ама фактите са съвсем други. Можеше да ти правят прогресията по-трудна без престъпления и тогава реално да имаш избор - лесното или морално правилното. Но такъв избор няма. Не случайно играта се казва Grand THEFT Auto 5.

The_Doctor46
Цитиране
21 декември 2023
Що обръщате внимание на тролове?Просто подминавате и толкова.Очевидно тезата му е абсурдна.Не вярвам да го мисли наистина,но знае ли човек.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
21 декември 2023
Пред празниците нямам какво да правя на работa, ама ми е и неудобно да пусна РС/Конзола, тва време трябва да се запълни с нещо...
Charcharo
Цитиране
22 декември 2023

Яко.

Mitko6000
Цитиране
23 декември 2023
Още геймплей от Marvel's Wolverine. Реално това е целият прототип, който е изтекъл.

The_Doctor46
Цитиране
25 декември 2023
https://youtu.be/ZFx1Tu3jQx0?si=FsaC35-x-BcFSzXA

Весели празници на всички!

darkblue
Цитиране
28 декември 2023
Оо това ми изглежда много зле. То старият върколак е по як. Тука това слайсване ми се струва все едно се бие с въздуха.
<
1
...
657
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.