Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
656
...
751
>
lyubohar
Цитиране
13 декември 2023
И аз съм така, със сигурност имам под 1000 часа и то на всички платформи заедно.

Edit: проверих, 413 часа при мен. Предвид, че играя повече на PC, оценката ми от около 1000 часа общо би трябвало да е доста точна.

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2023
Аз нямам и бегла представа колко съм играл през годината.Твърде много платформи.Главно в Стийм естествено,но и доста в XBOX,Epic Games,GOG.Най-малко в Battlenet.Тази година дори не съм го отварял.Имам и в Uconect,EA App,че даже, и в Rockstar Launcher-a.Иначе днес четох,че Кристиано Роналдо е инвестирал, с още няколко човека,40 милиона долара в нов футболен симулатор.Някакво беларуско студио-Strikerz.Явно ЕА и konami ще имат конкуренция.Някъде през 2021 били пуснали първия трейлър,но съм го пропуснал.Обещават 0% pay to win,а имат и лицензирани играчи, и отбори.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
14 декември 2023
Загуби ме още на беларуското студио Но си следя този проект и аз, доколкото знам ще е F2P. Очаквам помийна яма като последните издания на ПЕСА. Фифата (FC) буквално няма НИКАКВА конкуренция във футболните симулатори. Няма и как да има, не казвам, че е перфектна, но този опит, който имат EA с годините, си казва думата. Все едно да сравняваш топ ресторант в Париж с кебапчийница в Добрич- и двете са храна. ама не съвсем. А едно време ПЕС-ът беше по-добрата и реалистична игра..
nightwarrior
Цитиране
14 декември 2023
Аз на плейстейшъна съм 670, на суича около 300, ма на РС е божа работа... Слава богу че нямам някъде сумарно, че сигурно ще се разплача.

@BundyBari, при мен гейминга е за сметка на сън(ме го препоръчвам) и благодарение на суича, мушвам някви часове докато съм на път.

The_Doctor46
Цитиране
14 декември 2023
Според мен ПЕС никога не е бил по-реалистичен. По-забавен,да,но не и релиситчен.Имаше едно,две издания,които бях фън,но извън това,ФИФА винаги е била по-добрата игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
14 декември 2023
Говоря за годините около 2000 година, когато Фифата беше пинбол, мега нереалистични неща се случваха- голове от центъра, заучени задни ножици. Тогава Пес-ът беше много свеж и доста по-реалистичен като движение на фигурките.
The_Doctor46
Цитиране
14 декември 2023
Във ФИФА 2002 бяха головете от центъра.Имаше някои играчи,които не пропускаха.Сега се сещам за Деде то Дортмунд.Винаги вкарваше
Charcharo
Цитиране
18 декември 2023
https://www.youtube.com/watch?v=-VzTZ4wPZKU
Charcharo
Цитиране
19 декември 2023
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 декември 2023
darkblue
Цитиране
20 декември 2023
Mitko6000
Цитиране
20 декември 2023
Върколака изглежда доста добре. Очевидно играта още е в доста начален етап и са използвали някои от Spider-Man нещата като placeholder. Но като цяло е добре. Дано сменят актьора на Върколака обаче. Няма го този дълбок и ръмжащ глас, който му е присъщ.
darkblue
Цитиране
20 декември 2023
Да, не е като да гледаш Хю Джакмън
Mitko6000
Цитиране
20 декември 2023
То и Хю Джакмън да не е, поне Steve Blum да вземат. Той е най-известният глас на Логан.
ToxicClassic
Цитиране
20 декември 2023
А на мен ми изглежда като поредната посредствена игра предназначена за простолюдието, на което му липсва ценностна система. Никаква замисъл, простодушен сюжет и линеен геймплей.
“Happiness is not something readymade, it comes from your own actions.” - Dalai Lama
<
1
...
656
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.