Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
659
...
751
>
Charcharo
Цитиране
31 декември 2023
Абе хора
https://store.steampowered.com/app/433290/Nemesis_of_the_Roman_Empire/

Имате ли идея защо не мога да купя тази българска игра?

nightwarrior
Цитиране
02 януари 2024
Щото не са си подновили лицензите... Така беше и с Келтските Крале, ама него гледам са го оправили щото сега ми излиза. Изглежда играта не е регионално заключена, а само в магазина. Тоест ако някой ти я подари от валидна страна, ще можеш да я играеш. Но там пак има уловка, че трябва да е от сходен регион. Примерно ако ти я подарят от Мексико, ще можеш да я играеш само от южноамерикански страни...

Да живее дигиталното разпространение. Но тук си е виновна и самата компания. Но може би са сметнали че подновяване на лицензи за тук не си струва, кой знае.

Charcharo
Цитиране
02 януари 2024
Това означава ли, че ако теоретично някой ми го купи и след време спре да е заключена - ще може да се играе с други хора от Европа?
nightwarrior
Цитиране
03 януари 2024
Ако някой ти я подари европейска, не би трябвало да имате проблем да играете и сега. От прочетеното из нета, не можеш да я купиш от нашия магазин, но не е забранена за нашата територия, за разлика например от RE5 в Германия. Щото на една приятелка преди време и я взех, но можеше да в играе само като е тук или с VPN, щото в Германия явно не могат да понесат, че стреляш по чернокожи.

Докато за тази, четох че примерно ако ти в купи някой от Мексико, нямаш проблем да в активираш и играеш, просто трябва да си от южноамериканска страна(или с такъв vpn). Не намирам твърда информация за Европа, но предполагам работи по същата логика.

Veluvian
Цитиране
05 януари 2024
И все пак се случват и исторически новини в гейминга:

LethianDream
Цитиране
08 януари 2024
Четох го това някъде в началото на годината, превъртя играта малкия..буквално
Rostik79
Цитиране
08 януари 2024
Аз се учудвам, че чак сега се е случило това при милионите играещи. Може би и друг път е ставало, но за първи път явно е документирано на видео. Преди време даже съм гледал състезания по тетрис и бяха някакви нечовеци.
The_Doctor46
Цитиране
08 януари 2024
Ако си гледал видеото,ще видиш,че не е било възможно,защото са измислили някаква нова техника за по-бързо завъртане на фигурките,неотдавна.Преди това с подобна скорост е било невъзможно.След като са я открили,са започнали да стигат все по-близо,докато това хлапе не е я е превъртяло.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
08 януари 2024
Сега видях, че малкият педераст играе със синя ръкавица (0:14 от видеото), което е малко като костюма за плуване, който забраниха преди години. Така че и тоя рекорд е "фейк"
hyper
Цитиране
08 януари 2024
Не я е превъртял през 1989-а, всичкия прогрес от тогава насам е фейк
Charcharo
Цитиране
08 януари 2024

darkblue
Цитиране
09 януари 2024
LethianDream
Цитиране
09 януари 2024
Гейчетата с меки китки от IGN били в шок от "ужасяващите" неща, които правили героите им в превюто на Suicide Squad.
Техният потрес за мен е манна небесна и много рЕзко ми стана задължителна новата игра на Рокстеди. Имало влияния от Дестини и Anthem, това също е добра референция в моите очи Така че чакам играта в началото на февруари с интерес.
Rostik79
Цитиране
10 януари 2024
Тази година какви игри чакаме?

Аз съм си набелязал Star Wars Outlaws, макар че след Аватар очакванията ми рязко спаднаха. Излизат също и Сталкер 2 и Hellblade II, но тях засега няма да мога да играя, че няма да са на ПС5. За отбелязване са също Dragon's Dogma 2, нов Final Fantasy, нов TEKKEN, нов Little Nightmares, Homeworld 3 и завръщане на Prince of Persia.
От новите IP-та забелязвам Black Myth: Wukong и Rise of the Ronin (PS5 exclusive) - и двете май са в соулс-поджанра.
Интересна ми е Pacific Drive - изглежда като да е с оригинален геймплей.
Други заглавия:
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Skull & Bones
Споменатата от Летиан Suicide Squad: Kill The Justice League
The Wolf Among Us 2

LethianDream
Цитиране
10 януари 2024
Skull and Bones ми е масивен скип, най-противното нещо в Асасините са го разгърнали на цяла игра. Това и да ми го подарят, няма да го играя

Новият Принц ми е задължителен, както и Suicide Squad-а през първите два месеца.

След това Догмата и Alone in the dark, както и новата игра на моите любимци DontNod Banishers of New Eden.

Bloodlines 2 и Вълкът 2 също са ми задълже, ама не съм убеден, че ще излязат тази година..

<
1
...
659
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.