Имате ли идея защо не мога да купя тази българска игра?
Да живее дигиталното разпространение. Но тук си е виновна и самата компания. Но може би са сметнали че подновяване на лицензи за тук не си струва, кой знае.
Докато за тази, четох че примерно ако ти в купи някой от Мексико, нямаш проблем да в активираш и играеш, просто трябва да си от южноамериканска страна(или с такъв vpn). Не намирам твърда информация за Европа, но предполагам работи по същата логика.
Аз съм си набелязал Star Wars Outlaws, макар че след Аватар очакванията ми рязко спаднаха. Излизат също и Сталкер 2 и Hellblade II, но тях засега няма да мога да играя, че няма да са на ПС5. За отбелязване са също Dragon's Dogma 2, нов Final Fantasy, нов TEKKEN, нов Little Nightmares, Homeworld 3 и завръщане на Prince of Persia.
От новите IP-та забелязвам Black Myth: Wukong и Rise of the Ronin (PS5 exclusive) - и двете май са в соулс-поджанра.
Интересна ми е Pacific Drive - изглежда като да е с оригинален геймплей.
Други заглавия:
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Skull & Bones
Споменатата от Летиан Suicide Squad: Kill The Justice League
The Wolf Among Us 2
Новият Принц ми е задължителен, както и Suicide Squad-а през първите два месеца.
След това Догмата и Alone in the dark, както и новата игра на моите любимци DontNod Banishers of New Eden.
Bloodlines 2 и Вълкът 2 също са ми задълже, ама не съм убеден, че ще излязат тази година..