Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
660
...
751
>
hyper
Цитиране
10 януари 2024
Начи като човек, който тъкмо изгледа и трите сезона на The Boys, се развълнувах за момент за Justice League и гледах споменатото от Летиан превю, викам супер, стига с тия дисни геройчета, и после видях, че ще е live service. Очаквано в коментарите се говори как никой не го иска това, някои вече предричат смъртта й - https://www.neogaf.com/threads/has-a-aaa-game-ever-been-sent-out-to-die-like-suicide-squad-kill-the-justice-league.1665643/

Все пак ако има дива история и някакъв начин да се мине като чиста сингъл игра, бих пробвал. И като говорим за пробване и нови игри, уж и Crimson Desert я гласят за тази година, още ми е too good to be true, но да видим. От другите ми дайте Black Myth, STALKER 2 и DD2 да са свестни и ще съм доволен.

BundyBari
Цитиране
10 януари 2024
Като каза live service, се сетих, че в момента играя The Crew, защото Убисофт обявихаха, че и спират сървърите на 31-ви Март и после няма да е възможно. Аз я имам отдавна, но не оставаше време за нея, но си казах, я да поиграя, че пари съм давал на времето Много приятно ме изненада, бях голям фен на NFS Underground на времето и тази е подобна, та ако я имате да знаете да я пробвате преди да и дръпнат шалтера. Много е тъпо, че има готина кампания, въпреки, че я рекламираха като MMO Racer като излизаше, но явно изтичат лицензите за марките на колите и не им се плаща за подновяване и за поддръжка на сървърите, а и трябва да си продават новата част костюмарите
The_Doctor46
Цитиране
10 януари 2024
Има много игрици,които още нямат дати,а изглеждат добре. Аз лично най-много очаквам Shadow of the Erdtree.Има слух,че ще излезе на 5 февруари,та може днес да започна ново геройче,че да е готово за експанжъна.Wukong,STALKER 2,Stellarblade(ако излезе за PC),същото с FF7 Rebirth.Dragons Dogma 2,Hellblade 2,обявиха на PC games show някаква соулс подобна,която изглежда добре,не запомних името.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
10 януари 2024
lyubohar
Цитиране
11 януари 2024
Към списъка с очаквания заглавия бих добавил и най-чаканата инди игра в историята на гейминга - Hollow Knight: Silksong. Докато сме на инди тема - Frostpunk 2. Също така чакам и Capes, което е тактическо RPG в духа на Xcom.
LethianDream
Цитиране
11 януари 2024
Capes и аз съм я отбелязал в уишлиста, може и да излезе нещо от нея

Още няколко любопитни заглавия, които чакам тази година, а не сме споменали:
1/ Broken Roads- много здраво пост-апокалиптично RPG
2/ Flintlock: Siege of Dawn - интересен соулс лайк
3/ Directive 8020 - хорър от поредицата Dark Pictures
4/ Little Devil Inside - сладурски адвенчър
5/ Horizon Chase 2 - продължение на велик аркаден рейсър

Има и слухове, че Death Stranding 2 може да излезе тази година, ама не е много ясно там

Rostik79
Цитиране
11 януари 2024
Забравих, че и Silent Hill 2 Remake се задава тази година.
lyubohar
Цитиране
13 януари 2024
Аз пък тия дни разбрах, че новият Принц на Персия ще е метроидвания и яко се зарибих, изглежда супер.
The_Doctor46
Цитиране
13 януари 2024
Стига бе,Любо,то има клипчета от сума време Ревютата са добри,но не знам доколко са верни.Може най-накрая, Юби да са направили читава игра.Кой знае.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
13 януари 2024
Е да, ама не съм отварял клипчета за игра/поредица, която генерално не ме интересува Примерно ако Assassin's Creed стане метроидвания, може да не разбера няколко години
The_Doctor46
Цитиране
13 януари 2024
Fair enough
hyper
Цитиране
16 януари 2024
Also Ubisoft:

Ubisoft Director of Subscriptions: Gamers need to feel "comfortable with not owning your game"

https://www.gamesindustry.biz/the-new-ubisoft-and-getting-gamers-comfortable-with-not-owning-their-games

Нахалитета им достига нови нива и образува необратимо заклинание да затварям портфейла си за техни заглавия.

LethianDream
Цитиране
16 януари 2024
Аз съм ОК с тази нова тенденция, предпочитам да имам богат каталог, от който да избирам срещу 20-30 кинта на месец пред това да си купя една игра за 139 лв, която да не ми хареса и да я изтрия след туториъла.
Това е масова световна тенденция и при игрите, и при музиката, и при сериалите.
Плащаш и получаваш качество, сега пари да ми дават никога няма да се върна към замунда да свалям игри или да гледам сериали с плачевен превод, направен от третокурсници в Софийския по английска филология.
Разбира се, купувам си игри, които ми харесват, това няма да се промени никога, просто не както преди.
Rostik79
Цитиране
16 януари 2024
Hyper - хващаш се на изтъркания журналистически трик да изтипосат някое наглед скандално-звучащо изречение извън контекста.
Става въпрос за абонаментните услуги, които предлагат и ЕА, Сони, Майкрософт. Прави се и паралел със стрийминг услугите, което е на практика същото - не притежаваш сериала, но го гледаш колкото искаш, докато имаш абонамент за Нетфликс или което и да е. За мен също е ОК този модел, само дето на Сони стана доста скъпо.
The_Doctor46
Цитиране
16 януари 2024
Като принцип и аз не съм против абонаментните услуги.Даже напротив,има доста игри,които играя веднъж и забравям,но само за игри.Вече има доста гадна тенденция във всички области.Колите искат да ги направят така и те,но не като избор.Примерно искаш подгряване на седалките,плащаш абонамент,искаш авто пилот,същото.Ако не си платиш,сигурно и двигателя ще заключат и няма да може да караш.Всеки месец трябва да цакаш пари,а цената на колата бас ловя,че няма да е по-ниска от сега.Накрая човек няма да притежава нищо.То вярно,че сме само гости за малко на земята,ама те взеха да искат абонаментни такси за всичко.
<
1
...
660
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.