Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
665
...
751
>
LethianDream
Цитиране
24 януари 2024
На мен вече не ми прави впечатление, така или иначе в съзнанието ми има само един Жокер- Леджър, всичко друго са абсолютни циркове- Никълсън, Джаред Лето и т.н.
В игрите дори не искам да ги коментирам, но беше добре направен по спомени в предните игри на Рокстеди.
hyper
Цитиране
24 януари 2024
Летиане, нали знаеш какъв ще е жанрът и целта на играта..? Смисъл да не си останал с впечатлението, че ще е нормлана сингъл игра като старите на Рокстеди.

P.S. мильони геьове-маняци на темма томб райдър и кънтър-страйк

тажното е че някой хорра нйама да намеряд нидо етна грежка а всиака дома е згрешена

thementalist
Цитиране
24 януари 2024
Да се надяваме да не е по-зле от Avengers играта.
BloodDagger
Цитиране
24 януари 2024
LethianDream написа
На мен вече не ми прави впечатление, така или иначе в съзнанието ми има само един Жокер- Леджър, всичко друго са абсолютни циркове- Никълсън, Джаред Лето и т.н.
В игрите дори не искам да ги коментирам, но беше добре направен по спомени в предните игри на Рокстеди.

Абсолютно споделям мнението ти тук. Споменат ли ми Жокера, в главата ми излиза персонажът на Леджър; гениално изпълнение направи лека му пръст. Хоакин Финикс също беше адекватен, но може би го усещам така, защото преди него имах лош привкус от скандално отвратителният образ на Лето.

lyubohar
Цитиране
24 януари 2024
Е Никълсън да е цирк е малко смело изказване, за времето си беше супер. То просто филмът е леко смешен по днешни стандарти. Както и по принцип Никълсън е супер винаги и във всичко.
thementalist
Цитиране
25 януари 2024
Някой имал ли е честта да пробва The Day Before?
LethianDream
Цитиране
25 януари 2024
Тя е вече с легендарен статус- свалена отвсякъде и който я е играл, е ,едва ли не, целунат от боговете
Слава Богу, не съм я играл
The_Doctor46
Цитиране
25 януари 2024
Гледам IGN са й дали 1/10 ,а 39 играча са я оценили със средно 4.Аз ММО-та не играя,никога не съм харесвал,а не е като да не съм пробвал.Това ще да е някакъв траш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
25 януари 2024
The_Doctor46 написа
Гледам IGN са й дали 1/10 ,а 39 играча са я оценили със средно 4.Аз ММО-та не играя,никога не съм харесвал,а не е като да не съм пробвал.Това ще да е някакъв траш.

То е не само траш, но и се оказа някаква пирамида едва ли не. Силно рекламирана, едно от най-чаканите заглавия в Стийм за годината ... на втория ден след премиерата девелопърите обявяват фалит, трият си акаунти от социалните мрежи и изчезват. Купилите играта се оказват с някакъв почти неиграем боклук.

thementalist
Цитиране
25 януари 2024
Иначе на клипчетата изглеждаше като The Division на стероиди.
А то се оказа нещо подобно на The Walking Dead Destinies.
The_Doctor46
Цитиране
25 януари 2024
Rostik79 написа
То е не само траш, но и се оказа някаква пирамида едва ли не. Силно рекламирана, едно от най-чаканите заглавия в Стийм за годината ... на втория ден след премиерата девелопърите обявяват фалит, трият си акаунти от социалните мрежи и изчезват. Купилите играта се оказват с някакъв почти неиграем боклук.
Поразтърсих се и се оказа,че не е баш пирамида.Всички,които са поискали,са си върнали парите чрез издателя,даже студиото пуска извинение.Акаунта на студиото е още активен в X, незнайно защо.Грешката им е ,че са обещавали,обещавали,обещавали,без да имат реалните,ресурси и възможности.Подвеждат хората,като пускат супер трейлъри,а реалността се оказва съвсем друга.Затова,никога не вярвайте на трейлъри След лънча,играта се оказва пълен провал,съответно и финансово,и хлопват кепенците.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BossOfGermany
Цитиране
25 януари 2024
Утре е премиерата на Tekken 8 и напоследък забелязвам, че критиците от масовите гейм медии дадоха много високи оценки на това заглавие (9/10 и 10/10). Не знам дали това е заради годините или от нещо друго, но като един много запален фен на Tekken 7, честно казано не бях особено впечатлен от новото заглавие. Беше ми предоставен достъп до бета теста на играта миналата година, а едвам навъртях два часа. Въпреки това сега се двуомя дали да не я закупя на пълната й цена за да й дам втори шанс, или просто да почакам докато цените, така да го кажем, се поразхлабят малко .

Ще ми се да чуем мнението на Pseto какво мисли за играта, ала уви...

П.С: Здравейте отново от Боса на Германия!

LethianDream
Цитиране
26 януари 2024
Добре дошъл обратно, босче
Аз лично съм играл по-обстойно само една F2P версия на Текен- Tekken Revolution и много ми беше харесала, така че нищо чудно да си взема и осмицата в някакъв момент, като я понамалят като цена.
Критиците я хвалят като много силна игра, така че й дай втори шанс, щом си и запален фен на поредицата.
Mitko6000
Цитиране
26 януари 2024
Tekken Revolution и аз я цъках преди 10+ години, като имах PS3. Иначе, от поредицата съм цъкал 3, 5 и 6. 3 ми е супер носталгична, но 5-цата ми е любима. Дори сега, понякога я цъкам на PSP (Dark Resurrection е порт на 5).
BossOfGermany
Цитиране
26 януари 2024
Аххх, къде ме връщате назад с Tekken Revolution... По-сериозната ми кариера към поредицата започна именно от тази игра . Иначе в момента свалям пиратката, поне сторито да врътна. Един мой познат, който е олицетворение на БАШ хардкор геймър level 9000+, си беше закупил Collector's Edition-а, но когато се поразрових из нета за да му видя цената се шашнах извън предел. Това чудо се продава за над 260€. Има си човека, угажда си - няма лошо. АМА E-скутерчето (по-скоро тротинетка) което поръчах от Ali-то преди седмица дори ми костваше по-малко от това . Границата ми не надвишава повече от 120лв за софтуерно развлечение като видео игра. Сега, 200-250лв за колекторс е що-годе приемливо, но 500+ лв за подобни неща според мен са си нечовешки цени.
<
1
...
665
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.