Даже и на хартия не е същия. Нали въвеждат квоти за предприятията и фирмите да има определен процент жени, инвалиди и малцинства. Което така написано поставя все едно жените в една група с инвалидите, ахаха! Аз ако бях жена щях да се обидя, ама феминистките дотам я докараха.
Почнаха малко да се усещат като разкараха директорката на Харвард, една негърка с прическа първи номер, поддръжник на Хамас, която има 3 дисертации на тема колко са велики негрите, но се оказа, че и това е преписала отнякъде и я принудиха да подаде оставка.
Шапел е най-големият стендъп комик в момента (не казвам най-добрия, но най-големият, счита се за GOTY от мнозина). Брутален е спрямо транс-хора и т.н. и логично го мразят много.
Gervais е създателят на The Office (и двата, всъщност, американския и английския), актьор, много голям стендъп комик и също брутален в Нетфликс спрямо бог и всякакви модерни woke неща. Него също го мразят много. Лично на мен ми е любим, след като "канселираха" Louis CK. Освен това е водещ на Златните Глобуси от години, където ги разспива всяка година; ето нещо кратко от глобусите: https://www.youtube.com/shorts/izgH9sMdMDU
Но за сметка на това умирам за Cyanide & Happiness, тези какви брутализми публикуват, много радват.
Последното: мъж и жена на първа среща.. Мъжът: Разкажи ми малко за себе си?
Мацката: Аз съм небинарна еврейка- расист..
Мъжът: Ъъъ, как да се обръщам към теб?
Мацката: Наричай ме ТЕ/ТЯХ!