Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
664
...
751
>
Rostik79
Цитиране
23 януари 2024
nightwarrior написа
Иначе да, не е от режима, а от времената. Най-малкото един сериал като любимият ми Женени с деца, с постоянните шеги с дебели жени, геьове и какво ли още не, е невъзможен сега, пък режима в САЩ на хартия си е същия.

Даже и на хартия не е същия. Нали въвеждат квоти за предприятията и фирмите да има определен процент жени, инвалиди и малцинства. Което така написано поставя все едно жените в една група с инвалидите, ахаха! Аз ако бях жена щях да се обидя, ама феминистките дотам я докараха.
Почнаха малко да се усещат като разкараха директорката на Харвард, една негърка с прическа първи номер, поддръжник на Хамас, която има 3 дисертации на тема колко са велики негрите, но се оказа, че и това е преписала отнякъде и я принудиха да подаде оставка.

BundyBari
Цитиране
23 януари 2024
Всичко (всеки) има място под слънцето стига изкуствено да не се натрапва. Друг модерен пример е животните. Навсякъде в нета вече, където и да отвориш и виждаш кампания за подслоняване на кучета, котки и всякакви животни. Даже аз, където ги обичам и на мен вече в повече ми идва. Същото и с малцинствата и обратните... нека си ги има, но да им се организират паради и да се рекламират изкуствено чрез филмите, книгите и видеоигрите, айде няма нужда. Това не води до интеграция, а до обратното според мен, дразнят все повече хора така и се създава излишно напрежение.
The_Doctor46
Цитиране
23 януари 2024
Именно,трябва баланс.Квотния принцип е доказано неработещ,но нали сме либерални,трябва да вкарваме квоти във всичко.Пробвах през Ю Кънект-а новия Асасин.Така и така пуснах за Принца,викам дай да видя как е.Пускам си играта и що да видя,първия надпис е-"Тази игра е разработена от хора с различен етнос,сексуална ориентация и тн".Мисля си,какво по дяволите ме интересува това.Мен ме интересува играта да е добра,ако ще и от марсианци да е разработена.Вече компаниите(някои в САЩ,а може вече и тук),доколкото разбрах изискват да посочиш сексуална ориентация.Какво ги интересува това и каква връзка има с работата?Вече всеки филм,сериал,игра изглеждат смехотворно.Винаги(почти) има жена водещ персонаж,черни,азиатци и тн.Това ок,стига да не изглеждаше супер нагласено и изкуствено.Мъжа на Серина Уилямс,собственика(или поне беше) на Reddit,сложи чернокож да оглавява компанията му,защото,когато били пораснали децата му,какво щял да им обясни,че направил в борбата за социална справедливост.Значи слагаш някой заради цвета му,не заради уменията му.Да не говорим,че въпросния чернокож,най-вероятно има общо с гетата,колкото и аз.Учил в елитни колежи и тн.Да дискриминираш някой по пол,раса, ориентация,е също толкова гадно,както да фаворизираш някого поради по-горните причини.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
23 януари 2024
LethianDream
Цитиране
23 януари 2024
Май Саут Парк остана едно от малкото места, в което има място за гаври с неолибералите
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
23 януари 2024
lyubohar
Цитиране
23 януари 2024
LethianDream написа
Май Саут Парк остана едно от малкото места, в което има място за гаври с неолибералите

Явно не гледате спешълите на Dave Chappelle и Ricky Gervais, и то баш насред Нетфликс.
LethianDream
Цитиране
23 януари 2024
Тея за първи път ги чувам
lyubohar
Цитиране
23 януари 2024
О, боже... В пещера ли живееш, Летиан?

Шапел е най-големият стендъп комик в момента (не казвам най-добрия, но най-големият, счита се за GOTY от мнозина). Брутален е спрямо транс-хора и т.н. и логично го мразят много.

Gervais е създателят на The Office (и двата, всъщност, американския и английския), актьор, много голям стендъп комик и също брутален в Нетфликс спрямо бог и всякакви модерни woke неща. Него също го мразят много. Лично на мен ми е любим, след като "канселираха" Louis CK. Освен това е водещ на Златните Глобуси от години, където ги разспива всяка година; ето нещо кратко от глобусите: https://www.youtube.com/shorts/izgH9sMdMDU

LethianDream
Цитиране
23 януари 2024
Не ми е по сърце стенд-ъп комедията, а незнайно защо особено в Щатите, е мега популярна.

Но за сметка на това умирам за Cyanide & Happiness, тези какви брутализми публикуват, много радват.

Последното: мъж и жена на първа среща.. Мъжът: Разкажи ми малко за себе си?
Мацката: Аз съм небинарна еврейка- расист..
Мъжът: Ъъъ, как да се обръщам към теб?
Мацката: Наричай ме ТЕ/ТЯХ!

lyubohar
Цитиране
23 януари 2024
Ricky Gervais е англичанин.
thementalist
Цитиране
24 януари 2024
Някой ще взима ли Suicide Squad: Kill the Justice League на премиерата. Нали ще става за нещо. Аз с голям кеф си врътнах Gotham Knights, а много я плюеха, когато излезе.
Mitko6000
Цитиране
24 януари 2024
Gotham Knights е прилична игра. Аз също си я изиграх с кеф. Но Suicide Squad, ми изглежда много зле. Не мисля да я пипам дори и в Замунда като излезе.
LethianDream
Цитиране
24 януари 2024
Аз на ден първи смятам да си купя Скуада, не ме вълнува как изглежда на видеа, щом е на хората от Рокстеди- купувам
Даже нарочно не гледам клипове да не се спойлвам, да не говорим, че всички "зли" герои са ми любими в пъти повече от "добрите". IGN се бяха насрали на превюто какви "шокиращи" неща можеш да правиш с героите, така че това още повече ме хайпва Не очаквам да е фурор, но ще е приятна цъкалка, такива най-много обичам.
thementalist
Цитиране
24 януари 2024
Новия жокер ми е много странен.
<
1
...
664
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.