Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
667
...
751
>
darkblue
Цитиране
29 януари 2024
Charcharo
Цитиране
29 януари 2024
World of Tanks Franchise has Generated $7 billion in Revenue as of 2024

https://quoramarketing.com/world-of-tanks-franchise-has-generated-7-billion-in-revenue-till-jan-2024/

"According to Chris Chung’s LinkedIn information, the World of Tanks franchise has generated $7 billion in cumulative revenue as of January 2024, with over 350 million registered users."

LethianDream
Цитиране
29 януари 2024
Брутално тъпа игра Точно една минута играх и за мен е потрес как може толкова народ да го играе това.. Танковете, не Банишърс
ToxicClassic
Цитиране
29 януари 2024
Rostik79 написа
Аз мога да кажа, че в момента човечеството като цяло е в най-доброто си състояние откакто го има. В Европа никога не е имало толкова дълъг период без войни от времената на Римската империя насам.

lyubohar написа
Глупости, всичко е ужасно, става все по-зле, чипираха ни и станахме джендъри, крадат ни тройките на децата от Школо и скоро всички ШТЕОМРЕМ!!!11

А по Бай Тошово време колко хубаво се живееше. Верно банани нямаше, ама качеството на продуктите беше високо и хубаво. И парите също стигаха... Мъжете бяха мъже и жените бяха жени... Само който е живял по онова време знаеше що се наричаше ЖИВОТ.
@lyobohar Щеше да бъде смешно, ако това не беше предсказание за действителността ни вбъдеще. На теб ти е забавно, но ти ГАРАНТИРАМ че в рамките до няколко деситилетия всичко това ще бъде жалката реалност.

“Happiness is not something readymade, it comes from your own actions.” - Dalai Lama
vldir
Цитиране
29 януари 2024
Банишера изглежда интересна.
lyubohar
Цитиране
29 януари 2024
ToxicClassic написа
@lyobohar Щеше да бъде смешно, ако това не беше предсказание за действителността ни вбъдеще. На теб ти е забавно, но ти ГАРАНТИРАМ че в рамките до няколко деситилетия всичко това ще бъде жалката реалност.

Единствената жалка реалност за момента е правописът ти
Charcharo
Цитиране
29 януари 2024
LethianDream написа
Брутално тъпа игра Точно една минута играх и за мен е потрес как може толкова народ да го играе това.. Танковете, не Банишърс

Еми... защото е забавно за нърдовете (като мен)

ToxicClassic
Цитиране
29 януари 2024
lyubohar написа
ToxicClassic написа

Единствената жалка реалност за момента е правописът ти

Правописа ми го остави ти, той поне се поправя. Положението ни не може. Бразилците ни превзеха по раждаемост от 2007-ма насам, докато българчетата намаляват. Циганията е завзела цялата ни държава. Ей ти я демокрацията.
“Happiness is not something readymade, it comes from your own actions.” - Dalai Lama
lyubohar
Цитиране
29 януари 2024
Ти с колко деца допринесе?
ToxicClassic
Цитиране
29 януари 2024
lyubohar написа
Ти с колко деца допринесе?

Не мисля че трябва да ти давам обяснение с колко деца съм допринесъл. Не е твоя работа.
nightwarrior
Цитиране
29 януари 2024
Нямаш 0 на клавиатурата или какво?
morgoth_srs
Цитиране
30 януари 2024
"В онези дни сърцата бяха юнашки, залозите високи, мъжете бяха истински мъже, жените — истински жени, а малките космати същества от Алфа Кентавър бяха истински малки космати същества от Алфа Кентавър."
Rostik79
Цитиране
30 януари 2024
И за какво стигаха парите по Байтошово време? Да пестиш 5 години за един съветски телевизор с технология от 60-те, но го купуваш 1985-та, когато телевизорите в нормалните държави бяха като от сай-фай филм за нас. Сега с една заплата мога да си купя примерно няколко 65-инчови телевизора.
Качествени продукти и сега има.
LethianDream
Цитиране
30 януари 2024
Токсик е прав за някои неща- особено с храните сега положението е трагично, казвал съм го много пъти- ако отиде нормална комисия по храните- директно ще затвори всички големи вериги, с голям катинар. От да кажем 30 000 продукта вътре има 2-3, които стават за ядене. Добре, да кажем 10. Тотална трагедия! Това в соца го нямаше- имаше една марка детска храна Слънчо, ама перфектна. Сирене по стандарт и т.н.
Иначе за технологиите това е факт, което пише Ростик- можеш да си купиш поне един хубав голям телевизор с една заплата в момента..
Моргот, цитатът- това Пратчет ли е? Като него ми звучи
Rostik79
Цитиране
30 януари 2024
Lethian, случайно работя в хранително-вкусовия сектор и мога да ти кажа, че изобщо не си прав и това е някаква пропаганда и заблуда "как ни тровят с храните".
Имам абсолютно доверие на веригите. За някои неща имам едно наум. Прясно свинско месо примерно купувам предимно от "бутикови" магазини, т.е. частни кланици от региона. Това от веригите не ми харесва, особено от витрините, където го изсипват от едни кофи. За това съм съгласен.
<
1
...
667
...
751
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.