Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
679
...
755
>
dzhiny
Цитиране
07 март 2024
Doc. и ти като мен значи чаках Tsushimata за PC
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
07 март 2024
Да,Tsushima,а и Horizon Forbidden West на 21 март.Първата игрица много ми хареса.Доста приятно заглавие.Няма нищо нестандартно,но много добре изпълнено.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bonchef
Цитиране
07 март 2024
Ами да ви кажа аз доста време съм играл само на РС. Просто тогава някак ми се е струвало, че компа е бил по достъпен от към пари. Пък се е ползвал комплексно в къщи. Преди 1 година реших, че трябва да ъпгредвам РС. Взех да смятам 1. Ново дъно - 500лв. 2. Нова памет - около 200лв. Нов процесор - 250-300 долара. ИИИИИ накраЯ нова видеокарта 3500-4000 лв. Общо взето като средно калпава кола. Нов PS5 - 1200 лв. Да вярно от тогава съм насипал и към 1000лв. за игри. Но пък си и лягам вечер в леглото и си играя легнал, кефя се на 65 инчовия телевизор и като цяло съм решил, че е по изгодно и удобно. Оказа се че и с малко свикване и шутъри се играят с джойстика доста прилично. Та моя избор е този. Друг друго.
dzhiny
Цитиране
07 март 2024
Аз определено не мисля, че мога да свикна на всичките бързи техники, които са ми нужни за да бия някой босове с джойстика... но вероятно всичко е въпрос на практика. Мен си ме кефи на PC, но наистина тва изгърбване на стола ми идва в повече, предвид и че работя на компа...
BloodDagger
Цитиране
07 март 2024
Аз тамън да грабна Director's Cut-а за PS5 и тя ще вземе да излезе за PC , та и там ще я взема най-вече заради благинките, които спомена докторът и възможността да я пусна на 100+ херца.
Иначе по темата, моето мнение като човек, който цъка на PC и конзоли е, че изживяването е различно при всяка платформа. На PS5 успявам повече да се потопя понякога в някоя игра основно заради по-големия дисплей (в моя случай) и вибрациите от джойстика, който в немалко заглавия се поддържа и на PC. А на PC-то чарът е друг независимо дали е high-end машина или не. Ако имаш top-end машина си е чист кеф да наблъскаш всяка една игра на максимални настройки и да цъкаш с трицифрен FPS. Това тотално може да трансформира някои игри като CP2077 например. Напоследък ползвам PS5-цата основно да цъкам ексклузивни игри и всяка година се очертава да има поне една, което за мен не е малко, предвид, че успявам да превъртя до 5 игри годишно .
hyper
Цитиране
07 март 2024
Днес разбрах, че в екипа на това създаващо се в БГ ММО има не кой да е, а ветеран от книгите-игри - Върджил Дриймънд <3 За майндфък на незнаещите под този псевдоним стои Елена Павлова, така че съм с една идея по-заинтригуван какво ще стане с проекта, колкото и да не съм по ММО игрите.

https://www.beastburst.com/team#

LethianDream
Цитиране
08 март 2024
Дриймънд е вторият най-трагичен писател (в случая писателка) на книги-игри след Джордж М. Джордж в моя списък.
Но имаше яки скрити епизоди, които с кеф четях навремето

Ще следя с интерес какво ще се случи с този проект, макар че изглежда като копие на УОУ.

darkblue
Цитиране
08 март 2024
LethianDream
Цитиране
08 март 2024
Чани няма ли я да ми язди "червея", не ме търси
darkblue
Цитиране
08 март 2024
BossOfGermany
Цитиране
09 март 2024
Red Alert 2 и купища други класически заглавия от поредицата Command & Conquer вече са налични в Steam
https://store.steampowered.com/app/2229850/Command__Conquer_Red_Alert_2_and_Yuris_Revenge/

Принципно е нужно да си закупи цял бъндъл за да се сдобиете с нея, но по-долу в линка има метод за закупуване на Red Alert 2 поотделно. С този метод играта ще ви струва само 2€
https://steamcommunity.com/app/2229850/discussions/0/4299320351880422536/

lyubohar
Цитиране
10 март 2024
Deus Ex: Mankind Divided и The Bridge, който е супер-забавна логическа игричка с физика, ще са безплатни в Епик след няколко дни.
Mitko6000
Цитиране
10 март 2024
Deus Ex: Mankind Divided е супер игра, откъм геймплей. Имам я на конзолата, но може и да си я клеймна и за PC.
dzhiny
Цитиране
15 март 2024
Някой обърна ли внимание на новия Prince of Persia The Lost Crown, мисля да го взема за PC? Гледам доста добри оценки.
lyubohar
Цитиране
15 март 2024
Даже мисля, че е намален. За PS обаче. И аз съм му метнал око...Един приятел постоянно ми го хвали, а той доста играе метроидвании и има високи изисквания.
<
1
...
679
...
755
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.