Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
678
...
773
>
nightwarrior
Цитиране
02 март 2024
Хареса ми, но не знам дали да ти я препоръчам, щото не е за всеки. Набляга се повече на история и на избиране(морал ако щеш). Геймплея е адкеватен и не пречи, ама не е нещо уау. Ако разказа не те вълнува, не мисля че ще и се изкефиш на макс. Ако си играл Vampyr на същото студио, доста е сходна. Доразвили са концепцията и бойната система е с една идея по-плавна може би. На пълна цена ми е трудно да я препоръчам. По сайтовете за ключове от онези дни гледам изскачаше на 30 евра(аз я взех на малко над това) и за тия пари съм по-склонен да я препоръчам.

Добре е направена, просто имай предвид че е АА и че повече се набляга на разказа, без да е игра филм като The Dark Pictures Anthology и подобните.

The_Doctor46
Цитиране
02 март 2024
Аз съм малко фен на студиото.Играл съм повечето им игри и знам какво горе долу да очаквам.За мен примерно Remember me,беше доста добра игра,а получи средни или малко над средни оценки.Ще я пробвам.Мога да я взема за под 30 евро,така че си е сделка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
05 март 2024
Колеги, попаднах на много интересна игра, излязла е тези дни и веднага ми влиза в уишлиста, а като взема заплата, директно смятам да я взема:

Адски яко изглежда, а сега гледам и как я играят девелъпърите в стийм- битките са доста добри и интересни.
Мъст бай е това.

dzhiny
Цитиране
05 март 2024
Тъкмо я загледах и се изкефих и като видях turn-based-а и ми се отщя...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
05 март 2024
Turn-based не е страшен, напротив, имаш много време да премислиш хода си, така че лично аз много ще се изкефя Сюжетната линия е много добра- детективска нотка, демони, ще има и интересни избори..
dzhiny
Цитиране
05 март 2024
Така е, нищо не казвам... просто за мен лично се случват доста бавно нещата при Turn-based, а аз май повече обичам 'мускалната памет' при битки... Иначе съм си фен на Heroes 3 - forever
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Charcharo
Цитиране
06 март 2024
За хората с конзоли:

https://news.xbox.com/en-us/2024/03/06/xbox-partner-preview-stalker-trilogy/

STALKER Shadow of Chornobyl, Clear Sky, и Call of Prypiat идват на конзолите (и на PS ама по-късно).

Also:
"The console versions will also have mod support via mod.io, but this too will be a feature to roll out later as the team continues to tweak things a bit, so keep an eye on GSC’s social media channels on when these features will roll out. "

lyubohar
Цитиране
06 март 2024
Супер, ама точно тая игра на конзола ми е извращение малко
The_Doctor46
Цитиране
06 март 2024
Гледам Ghost of Tsushima има дата за PC,на 16 май. Сони взе да пуска повечето игри за PC. Да дойде играчкин,да каже,дали са божествени още или отказва гейминга.

П.С. той Митко е пуснал вече в другата тема,но въпроса си ми стои.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bonchef
Цитиране
07 март 2024
Точно Ghost of Tsushima защо ти е за РС? Освен ако не притежаваш конзола. Иначе удобството на управлението е типично конзолно. Тази игра имаше сравнително удобна бойна система. Не съм опитвал обаче на най-високата трудност. Преди да взема конзолата такъв тип игри винаги играех с джойстик на компа.
The_Doctor46
Цитиране
07 март 2024
Щото нямам конзола. Пък и PC версиите винаги имат повече "благинки". Подобрена графика,повече кадри и включват всичко,което е излязло.DLC-та,различни модове и тн.Колкото до управлението,аз нямам никакъв проблем да играя,която и да е игра с К+М,а имам и контролер.Единствения минус,е че ако имаш интерес към някой ексклузив,или не го играеш,или чакаш N брой време да излезе за PC,но за мен и това не е някакъв проблем.Игри за играене бол.
Rostik79
Цитиране
07 март 2024
Аз съм сигурен, че управлението, макар и доста добре направено за контролер на тази игра, ще е още по-добро и удобно на мишка+клавиатура. Най-малко джаджите (димки, бомбички) ще могат да се ползват с шорткъти с едно натискане, а не с комбинации.
Някои действия иначе с контролера са по-имерсивни - вибрациите, хаптиката, да прокараш пръст по тъч-пада, за да си прибереш катаната в ножницата са яки елементи, които се губят на ПЦ.
LethianDream
Цитиране
07 март 2024
Аз вече не мога да играя на PC, тотално различно е усещането на конзола, особено с новите хаптики на петицата. При Фифата контролерът ми пулсира под ръката при всяко подаване. При дузпа в края допълнително ти трепти за екстра напрежение.
На компютър вече и тактически игри не ми се играят ала XCOМ и Baldur's Gate. Всичко на конзола. Ама апартамент няма да си купя скоро, много пари харча за глупости
Rostik79
Цитиране
07 март 2024
И аз малко така станах, Летиан. Като вземах конзолата преди, четях коментари как "веднъж почнеш ли на конзола, няма да се върнеш на компютър", но не вярвах. И паралелно известно време си играех и на компа, но постепенно все по-малко и по-малко. Сега сигурно от година не съм играл на компютъра и даже почти не го включвам, за което ми е мъчно - особено, че имам тонове по-стари игри в Стийм/Епик/Origin/Ubisoft... То и вече компа стана бракма и не става за игри от последните години.
Колебая се дали да планирам нова машина или да взема X-Box, вместо комп, но имам други приоритети преди това.
The_Doctor46
Цитиране
07 март 2024
Аз съм споменавал и преди,пробвах да играя в племенника ми на PS5 и разните вибрации, и обратни връзки ме дразнят някак си,и ги изключих. Не е за мен това,но хората се кефят. Аз съм на обратното явно. Преди PC-то,играех само на конзоли,очевидно,че и нямаше друг избор тогава.После минах само на PC,с уговорката,че нямам против да си взема и конзола,но съм преди всичко PC ентусиаст,ъпгрейдите вече станаха твърде скъпи(ако искаш топ енд машина,иначе може и по-тънко),а има и други разходи. Просто за момента не е оправдана инвестицията,защото са малко игрите,които искам да играя,а ги няма за PC.
<
1
...
678
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.