Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
706
...
774
>
The_Doctor46
Цитиране
05 септември 2024
Не е само от PC Mania,беше години и тук,но накрая Псето му сложи БАН,а Псето по принцип е много либерален.Всякакви тролове е имало,но никой не е "ял баницата".Може да си представиш за какво говорим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
05 септември 2024
Тролът е толкова трол, колкото останалите позволяват.
Мен лично токсика не ме дразни и не виждам причина да се връзвам на написаното от него, защото очевидно е с цел да провокира.
Mitko6000
Цитиране
05 септември 2024
Да не говорим, че догодина излиза GTA 6. СЛОЧАЕНОС? НЕ МИСЛА!

Иначе, Токсика малко се е кротнал. На млади години, беше доста по-дразнещ. В PC Mania в периода 2011-2014, коментарите ставаха леш. Като дойде тук, беше малко по-малко.

Сега е просто като гнойна пъпка на гъз. Ако не друго, Токсика е 1000 пъти по-умен от Играчкин, поне.

LethianDream
Цитиране
05 септември 2024
В случая е доста прав за бордовата игра, едва ли дори и аз бих си я купил, но винаги ми e кеф да му вляза с неговите реплики И мен с годините троловете не ме напрягат, все пак самият аз си станах постепенно тролче
The_Doctor46
Цитиране
05 септември 2024
Кротнал се е,защото вече всеки му научи простотиите,но гледам пак му отговаряте. Иначе,да,много по-читав трол от играча,но въпреки това е слаб трол.На добрия трол не му личи,че троли,или поне в началото.На токсик винаги му е личало от самолет.Неслучайно Псето му казваше,че тук е имало доста по-добри тролове,подготвени и да се постарае повече Като се заговорихме,преди време имаше един потребител sauron,който си беше нормален и по едно време се "повреди" нещо, и почна да троли здраво,а скоро след това изчезна.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
05 септември 2024
The_Doctor46 написа
Кротнал се е,защото вече всеки му научи простотиите,но гледам пак му отговаряте. Иначе,да,много по-читав трол от играча,но въпреки това е слаб трол.На добрия трол не му личи,че троли,или поне в началото.На токсик винаги му е личало от самолет.Неслучайно Псето му казваше,че тук е имало доста по-добри тролове,подготвени и да се постарае повече Като се заговорихме,преди време имаше един потребител sauron,който си беше нормален и по едно време се "повреди" нещо, и почна да троли здраво,а скоро след това изчезна.

Да, помним го Sauron. Споровете с него бяха предимно PC vs Конзоли.

dzhiny
Цитиране
08 септември 2024
Що стана вчера, измъчихме се без форум цял ден

Ей, дайте да направим един Дискорд за всеки случай. Пък и да не се ползва и да измества форума...

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 септември 2024
Два дни в действителност.Поне за мен не работеше и в петък.
BossOfGermany
Цитиране
08 септември 2024
И в Петък беше така. Днес сутринта писах на Псето и ми беше споменал, че е имало някакъв проблем със скрипта на сайта. За щастие вече е оправен .

Имаме си Discord, но няма активност - https://discord.gg/eQSyKsjr

Друго си е когато си постваме във форума, все пак така поддържаме духа на HateGame жив

dzhiny
Цитиране
08 септември 2024
Да, аз не казвам да не се ползва форума, ама ако примерно нещо се срине и се направи нов форум, поне да има от къде да разбера, защото така или иначе нямам контакт на никой.

Докторе, почнах Remnant 2 и съм доста приятно изненадан за момента, въпреки че не съм фен на пуцалки и съм си отиграл като дете. Усещам, че по ще ми допадне от маймуната, някак и света и npc-тата, не ми е толкова праволинейно или не знам и аз.

The_Doctor46
Цитиране
08 септември 2024
И двата Remnant-a са добри.Имам доста часове и на двете,особено на първата.Co-op също е забавно.
dzhiny
Цитиране
10 септември 2024
Добре, аз до колкото разбирам идеята на Dragon's Dogma-та е много сходна с Monster Hunter - да трепеш по-големи и по-големи чудовища?
nightwarrior
Цитиране
10 септември 2024
Ми не съвсем. Повечето големи чудовища ги срещал случайно в света. Понякога някое е част от мисия. Отделно има разни ачийвмънти и сайд мисии, като например в първата още в началото ти дава да убиеш три циклопа. Ама то има и такива да убиеш един колко призрака, Еди колко прилепа и т.н.

На Monster hunter основното е ловенето на чудовища, та да направиш екипировка, та да ловиш чудовища, та да направиш екипировка...

Във втората Догма пример и ако не се бъркам с изключение на туториълната битка можеш да избягваш битките с големите чудовища чак до ендгейма(няма да изпълниш някои сайдкуестове, ама технически е възможно).

Rostik79
Цитиране
10 септември 2024
Прегледах какви заглавия се очакват за 2025-та и ми се струва, че не се задава нищо "бомбастично", т.е. нищо което да ми се струва "скрит хит" или нещо, за което да се говори и играе после години наред.
Открояват се следните заглавия като имам интерес само към 4-5 от тях.

Atomfall
The First Berserker - Khazan
Death Stranding 2 (това ми е най-чакано заглавие)
Marvel 1943: Rise of Hydra
South of Midnight
DOOM: The Dark Ages
Civilization 7
Fable
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Mafia: The Old Country
Kingdom Come: Deliverance II
Anno 117: Pax Romana

Има и други заглавия, де. Уж GTA6 се чака, но май не е обявено официално. Ако наистина излезе, то ще е събитието за годината. Също и нова Дивизия се чака.

LethianDream
Цитиране
10 септември 2024
Толкова и си гледал, поне 5-6 страхотни заглавия изпусна, които чакам с нетърпение. Ето ги и тях:

Lost Records: Bloom and Rage
Avowed
Borderlands 4
Citizen Sleeper 2
Expedition 33
Judas
Pragmata

Вероятно пропускам и още много други интересни неща.

Скуката е пълна през 2025, ще си изиграем всички неизиграни игри от беклога, нали?

<
1
...
706
...
774
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.