Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
738
...
747
>
nightwarrior
Цитиране
30 октомври 2024
То не е сляпо доверие. Още повече, че примера ми отгоре (Mortismal) ти дава освен субективното си мнение, доста обективна информация. Дължина, брой преигравания, ако искаш да видиш всичко(както казах човека ги 100%-ва).

Не винаги съм съгласен с него че играта е задължителна покупка или не, но рядко останалата информация ми е непотребна. Макар че при него ревютата обикновено се бавят, точно щото гледа да изиграе всичко, което е в играта.

Да реално финалната оценка си я даваш ти като я играеш, но има ревюиращи които дават доста полезна информация.

The_Doctor46
Цитиране
30 октомври 2024
Лол,сега ми направи впечатление като преглеждах Dragon Age Veilguard в стийм,че там където се отбелязва жанра на играта пише LGBTQ заедно с RPG и тн. За първи път виждам подобно нещо.Facepalm.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
30 октомври 2024
Филмите в Rotten Tomatoes отдавна са така. Удобно е, помага да ги скипвам. Не че не бих гледал ако са хубави - гледал съм достатъчно гейски филми още преди да стане модерно...
The_Doctor46
Цитиране
30 октомври 2024
Да,така при филмите помага.Аз я взех на абонамент за 34 кинта от ЕА App,та ако не я харесам,няма да съм се навътрил,а ако ми хареса,натам ще я взема на намаление.Само дето ако ми хареса,трябва да зарежа другите игри за момента,че да я мина за месец.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
hyper
Цитиране
30 октомври 2024
Мортисмал ме накара да ънсъбна с негово ревю за Велинград, нещо мирише тук, колкото и предишни негови неща да съм гледал и харесвах. А за пандората без да искам да отказвам никого, но много се смях тук

https://youtu.be/w1J9LJf6CPs

dzhiny
Цитиране
30 октомври 2024
The_Doctor46 написа
Лол,сега ми направи впечатление като преглеждах Dragon Age Veilguard в стийм,че там където се отбелязва жанра на играта пише LGBTQ заедно с RPG и тн. За първи път виждам подобно нещо.Facepalm.
Нали няколко коментара по-назад и аз тва се чудих, wtf..
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Charcharo
Цитиране
31 октомври 2024
https://www.sapphirenation.net/good-games-you-can-no-longer-purchase_part-6

Моя статия!

Rostik79
Цитиране
31 октомври 2024
AvP 2 е брутална геймка, изигравал съм я няколко пъти. Обаче май така и не съм я купувал - по това време пиратствах. По тези години заплата 250 лева, играта: 70 лева - около 30% от заплатата за една игра все едно.
lyubohar
Цитиране
31 октомври 2024
Да, че и по клубовете я играехме.
Mitko6000
Цитиране
31 октомври 2024
AVP 2 е легендарна игра. Преди много много години я бях изтеглил отнякъде с целия контент и експанжъни и я бях качил на една флашка. Имам я още тази флашка и до днес.
Rostik79
Цитиране
31 октомври 2024
Всъщност и трите игри - 1999, 2001, 2010 са солидни заглавия. Противно на общата тенденция аз пък харесах и Colonial Marines - бяха докарали атмосферата от филма и ставаше яко трепане.
lyubohar
Цитиране
31 октомври 2024
Colonial Marines е от доста по-пресните заглавия. При новите за мен блестят Alien: Isolation и Aliens: Dark Descent.
Mitko6000
Цитиране
31 октомври 2024
Alien Isolation си е най-добрата игра за Пришълеца до момента, според мен. Междувременно, за Predator, не сме имали солова от 2005 насам.

Не знам дали някой от вас си спомня или я е играл, но Predator: Concrete Jungle си беше доста прилична игра, макар и поостаряла. За жалост, никога не излезе за PC, но в днешно време е супер лесно да се играе на PS2 или Xbox емулатор.

Rostik79
Цитиране
31 октомври 2024
Mitko6000 написа
Alien Isolation си е най-добрата игра за Пришълеца до момента, според мен. Междувременно, за Predator, не сме имали солова от 2005 насам.

Има един Предатор, но той е асиметричен кооп/PvP, май няма соло-кампания. Беше (и може още да е) в плюса на Сони, но не мога да се навия да го пробвам, че такъв геймлей не е моето нещо. Изглежда иначе графично съвсем прилично.

Бетонната джунгла я знам - тя си остана ексклузив за конзоли, но всичко, което съм чел за заглавието е било все хубави работи.

Любо, нещо годинките не ги отчиташ правилно - Colonial Marines (2013) е даже с една година по-стара от Изолацията (2014). Обаче и аз имам усещането, че е като за нова, а то вече десет години са минали, дееба!

lyubohar
Цитиране
31 октомври 2024
Е 2013 за мен си е игра от по-новото поколение, другите са бая по-стари. Това имах предвид. Не съм казвал, че е по-нова от Isolation.
<
1
...
738
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.