Не винаги съм съгласен с него че играта е задължителна покупка или не, но рядко останалата информация ми е непотребна. Макар че при него ревютата обикновено се бавят, точно щото гледа да изиграе всичко, което е в играта.
Да реално финалната оценка си я даваш ти като я играеш, но има ревюиращи които дават доста полезна информация.
https://youtu.be/w1J9LJf6CPs
Моя статия!
Не знам дали някой от вас си спомня или я е играл, но Predator: Concrete Jungle си беше доста прилична игра, макар и поостаряла. За жалост, никога не излезе за PC, но в днешно време е супер лесно да се играе на PS2 или Xbox емулатор.
Има един Предатор, но той е асиметричен кооп/PvP, май няма соло-кампания. Беше (и може още да е) в плюса на Сони, но не мога да се навия да го пробвам, че такъв геймлей не е моето нещо. Изглежда иначе графично съвсем прилично.
Бетонната джунгла я знам - тя си остана ексклузив за конзоли, но всичко, което съм чел за заглавието е било все хубави работи.
Любо, нещо годинките не ги отчиташ правилно - Colonial Marines (2013) е даже с една година по-стара от Изолацията (2014). Обаче и аз имам усещането, че е като за нова, а то вече десет години са минали, дееба!