Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
737
...
747
>
Mitko6000
Цитиране
25 октомври 2024
Аз пък обратно. Откъм ужаси, само зомби тематиката и може би sci-fi ужаси ме влечаха. Ама сега се отключих и на японски и паранормален хорър.

Затова и вместо да чакам до Коледа, чакам до другия месец да взема заплата, че да взема и да се сцепя на Silent Hill 2 remake.

dzhiny
Цитиране
25 октомври 2024
Като каза японски.. прави ми впечатление, че много игри започнаха да излизат и предстоят напоследък с източна тематика, било японски или китайски.
Чаках цяла година Where Winds Meet, така и не се появи.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Mitko6000
Цитиране
25 октомври 2024
За 2025 я гласят гледам. Явно догодина ще има насищане от Японски open-world игри.
Rostik79
Цитиране
28 октомври 2024
Гледам, че излязла Starship Troopers Extermination - ко-оп шутър от първо лице в света на съответния филм. Изглежда ми забавно и честно казано не бих отказал да пострелям малко по арахнидите. Слагам я във FAV да я следя да я включат в плюса. Нямам намерение засега да я купувам, защото подозирам, че ще пострелям 3-4 часа и ще я зарежа, защото онлайн играта вече не е моето нещо - трябва да си постоянно ангажиран, а аз докато геймя, отвреме навреме ставам, сипвам си бира, ходя до тоалента, палвам цигара, готвя, ям и разни такива дребни нещица.

Но се замислих за франчайза, който някак си е жив още и актуален. Преди година-две излезе една стратегия само за PC, която даже май се оказа много добра в жанра, сега тази игра, а гледам има обявено още едно предстоящо заглавие, но само за VR.
От 1997-ма насам, когато излезе филмът, няма почти нищо читаво като филмова/видео медия - 2 игрални филма, които са на ниво полу-аматьори и няколко не особено добри анимации (само Roughnecks сериалът ставаше).

Изглежда Пол Верховен и екипът му са свършили отлична работа с филма и дава енергия на франчайза до днес. Не споменавам книгата, която е първообраз, защото филмът е много различен от романа на Хайнлайн и сам по себе си не е добър материал за игра, но филмът е поставил много добра основа.

Иначе тази нова геймка я гледам в Туич - графично е зле, играят я много малко хора, ако беше безплатна, сигурно щеше да има повече успех. Чета, че предстои да се вкара и сингъл кампания.

nightwarrior
Цитиране
28 октомври 2024
Според мен Helldivers 2 им провали концепцията. Играта очевидно е вдъхновена от Starship troopers. Гребе с пълни шепи от него и е доста по-полирана. Че е и по-евтина. Вярно Helldivers-a e предимно от трето лице, но иначе си е пряка конкуренция, а доста ползват и от хумора и сатирата показани във филма.
The_Doctor46
Цитиране
29 октомври 2024
Чета отгоре,отгоре на работа ревютата на Dragon Age Veilguard и дават доста високи оценки.Споменава се,че това била най-силната Dragon Age игра до момента(може,аз не вярвам докато не пробвам ) и най-добрата игра на BioWare в последните години.Като човек,на когото в миналото BioWare му е било най-любимото студио, се радвам,че накрая направиха читава игра,макар да осъзнавам,че от старото студио едва ли има и един останал човек.Освен това доколкото разбрах,съдбата на следващия Mass Effect зависи от успеха на Veilguard,та още една причина да се радвам,ако разбира се наистина новия Dragon Age е добър.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
29 октомври 2024
На мен ми попаднаха едни картинки от играта. Може и да е добро заглавие, но ще е пълно с "новото модерно":

https://pbs.twimg.com/media/Ga_ViZrWEAAF24f?format=jpg&name=medium

https://i.kinja-img.com/image/upload/953fc0d4a86c3c2f21e1346ae8710ace.jpg

nightwarrior
Цитиране
29 октомври 2024
Може и да са малко пресолили манджата. Но в DAI поредицата новото модерно го е имало винаги. И в трите можеш да имаш връзка с някой от същия пол. В Инквизицията Крем от подчинените на Iron Bull си беше баш транс.

Стига да не насерат сторито и да е фън геймплея тия опционални woke shit ще се правя че не е там.

Интересното е, че двама ревюиращи, които следя са н коренно различни мнения за играта. Mortismal отчита минуси, но я хвали, а той е малко психопат(прави ревюта след като 100%не игрите) и я е изиграл поне 2 пъти(в самото ревю се вижда как управлява поне два различни билда). Ще я видя, то не остана.

Rostik79
Цитиране
29 октомври 2024
Не ме дразнят и мен тези елементи, стига дето викаш да не са самоцел.

Аз ревюта почти вече не гледам. Повечето ютубъри са все някакви истерици. Чат-пат гледам на GamerAnx - Before You Buy, които са кратки и доста повърхностни - точно колкото най-общи впечатления да добия и момчето говори обрано и културно.

tenga
Цитиране
29 октомври 2024
Един приятел ми предлага да ми дава Аватар за ПС5 да я поиграя. Заслужава ли си да я пробвам, той ми каза че графиката била много добре, но историята била тъпа, даже май я е заразял на половината.
The_Doctor46
Цитиране
29 октомври 2024
Аватар има страхотен свят,страхотна графика и супер забавно летене.От там нататък нищо друго.Поне аз не можах да я изкарам даже и до половината.Митко мисля я е изиграл цялата и му е допаднала.Той може да даде повече сведения.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
29 октомври 2024
1:1 с това, която казва Доктора, а също и на Тенга приятеля. Може би един от най-красивите и органични светове, които съм виждал в игра - невероятни цветове, навсякъде пълзят и летят разни животинки, светът реагира на присъствието ти и т.н.. Оттам нататък е някакъв недодялан диалог, все едно писан от 12-годишни хлапета и някакви смотани и безинтересни мисии, тромава и неунтуитивна инвентарна система, счупен стелт и изобщо счупена бойна система.
Mitko6000
Цитиране
29 октомври 2024
Мда, аз харесах Аватара. Реално е като Far Cry на Пандора. Следва типичната Убисофтска формула за отворена игра, но с много красив свят. Историята, не е нещо уау, но е прилична, ако се кефиш на филмите, като мен. Ако не, няма да впечатли много. Ако не беше света, не знам дали щях да я харесвам чак толкова, но може би той е в основата. Просто ме кефи да съм Na'vi и да съществувам в този свят. Геймплея е добър за допринасяне на това.

Тъй че, Тенга, ако всичко това ти звучи интересно, пробвай може и да ти хареса. Щом и ти я дава назаем, без пари.

Аз сега чакам второто DLC да пуснат. Казват, че ще добави още един цял регион на Пандора. Уж ще е есента, а няма дата, пък тя половината мина.

logout
Цитиране
30 октомври 2024
Гледам част от превютата за Индиана Джоунс, ако няма прилична история и пъзели ще е пълно разочарование, направо си отказах преордъра и ще я минавам само през геймпаса заради историята (да не говорим, че на 20-ти другия месец илиза Сталкера и ще отложа доктора за по-нататък). За DA Veilguard върви някаква дискусия, че не са давали кодове за ревюта на такива, които са ги хейтили, но като гледам има сайтове, които са я оценили на 6-7 (различните IGN дават оценки пт 9 до 7,5). Ако е вярно това което пишат, копирали са от ME голяма част от системата за решения, като решенията ти на определени места в играта ще имат пряко значение в края на играта. А и минаванията на играта варират от 50 до 100 часа по различните ревюта.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
30 октомври 2024
Нямам доверие на никакви сайтове за ревюта, още по-малко на малоумни тик-токъри и инфлуенсъри в ютуб.

Око да пипне, ръка да пусне Play-a За Индиана съм скептик и аз, в Геймпаса ще я тествам като излезе.

Но Вейлгарда утре ще я взема със сигурност, да видим кога ще остане време да я изиграя

<
1
...
737
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.