Затова и вместо да чакам до Коледа, чакам до другия месец да взема заплата, че да взема и да се сцепя на Silent Hill 2 remake.
Но се замислих за франчайза, който някак си е жив още и актуален. Преди година-две излезе една стратегия само за PC, която даже май се оказа много добра в жанра, сега тази игра, а гледам има обявено още едно предстоящо заглавие, но само за VR.
От 1997-ма насам, когато излезе филмът, няма почти нищо читаво като филмова/видео медия - 2 игрални филма, които са на ниво полу-аматьори и няколко не особено добри анимации (само Roughnecks сериалът ставаше).
Изглежда Пол Верховен и екипът му са свършили отлична работа с филма и дава енергия на франчайза до днес. Не споменавам книгата, която е първообраз, защото филмът е много различен от романа на Хайнлайн и сам по себе си не е добър материал за игра, но филмът е поставил много добра основа.
Иначе тази нова геймка я гледам в Туич - графично е зле, играят я много малко хора, ако беше безплатна, сигурно щеше да има повече успех. Чета, че предстои да се вкара и сингъл кампания.
https://pbs.twimg.com/media/Ga_ViZrWEAAF24f?format=jpg&name=medium
https://i.kinja-img.com/image/upload/953fc0d4a86c3c2f21e1346ae8710ace.jpg
Стига да не насерат сторито и да е фън геймплея тия опционални woke shit ще се правя че не е там.
Интересното е, че двама ревюиращи, които следя са н коренно различни мнения за играта. Mortismal отчита минуси, но я хвали, а той е малко психопат(прави ревюта след като 100%не игрите) и я е изиграл поне 2 пъти(в самото ревю се вижда как управлява поне два различни билда). Ще я видя, то не остана.
Аз ревюта почти вече не гледам. Повечето ютубъри са все някакви истерици. Чат-пат гледам на GamerAnx - Before You Buy, които са кратки и доста повърхностни - точно колкото най-общи впечатления да добия и момчето говори обрано и културно.
Тъй че, Тенга, ако всичко това ти звучи интересно, пробвай може и да ти хареса. Щом и ти я дава назаем, без пари.
Аз сега чакам второто DLC да пуснат. Казват, че ще добави още един цял регион на Пандора. Уж ще е есента, а няма дата, пък тя половината мина.
Око да пипне, ръка да пусне Play-a За Индиана съм скептик и аз, в Геймпаса ще я тествам като излезе.
Но Вейлгарда утре ще я взема със сигурност, да видим кога ще остане време да я изиграя