Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
740
...
777
>
tenga
Цитиране
18 ноември 2024
Аз взех от авера Аватар и я почнах, но наистина голяма боза. Мъчих и я 4-5 дена, но не върви. Първо че супер бозава история, една интересна задача до сега не видях. Второ че всеки втори куест е, отиди говори с оня до огъня и 25 минути трябва да го търся из картата, почти няма никакви ориентири. Отказах се, връщам му я обратно.

Онзи ден видях че в Озон са пуснали добри промоции и си поръчах RE 4 Remake и AC Valhalla. Мисля че до края на 2024 ще имам вече с какво да се занимавам. До сега не съм играл RE игра и се надявам да ми хареса, макар че не съм фен на ужаси.

Mitko6000
Цитиране
18 ноември 2024
tenga написа
Онзи ден видях че в Озон са пуснали добри промоции и си поръчах RE 4 Remake и AC Valhalla. Мисля че до края на 2024 ще имам вече с какво да се занимавам. До сега не съм играл RE игра и се надявам да ми хареса, макар че не съм фен на ужаси.

Мерси, че ме светна за RE4 Remake. Отдавна чаках Gold Edition на промоция.

Като гледам, обаче, дигиталната е на същата цена, а в диска няма включен допълнителният контент, ами е само код. Май, по-скоро дигитална ще я взема.

darkblue
Цитиране
22 ноември 2024
BundyBari
Цитиране
23 ноември 2024
От две години не бях купувал нищо за колекцията и какво реших да вляза в Ozone, та улучих някаква промоция сега има, доста добри намаления и докато се усетя... поръчка с 15 игри, пък кога ще играя и аз не знам. Това гейминга голям порок излезе...
dzhiny
Цитиране
23 ноември 2024
BundyBari написа
Това гейминга голям порок излезе...
А добро утро
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
23 ноември 2024
BundyBari написа
От две години не бях купувал нищо за колекцията и какво реших да вляза в Ozone, та улучих някаква промоция сега има, доста добри намаления и докато се усетя... поръчка с 15 игри, пък кога ще играя и аз не знам. Това гейминга голям порок излезе... :\(

Ти си добре, аз ги купувам за колекцията на рафта, а вече съм ги играл...
Rostik79
Цитиране
25 ноември 2024
Не е много по темата, но е свързано с гейминг, та да кажа - на 15 май, 2025 ще има мултимедиен концерт в Арена София с музика от игрите на Сони - някаква инициатива-турне на Сони - ще звучат саундтраците на God of War, TLOU, Horizon, Ghost of Tsushima... Взех билети за мен и за щерката.
lyubohar
Цитиране
25 ноември 2024
И аз мисля да водя сина ми.
LethianDream
Цитиране
25 ноември 2024
Аз нямам нито син, нито червен, нито щерка, така че може сам да се заведа, звучи интересно само заради Horizon-a де
lyubohar
Цитиране
26 ноември 2024
Ти заведи Камен
Извинявай, не се сдържах. Много добре се справяш, браво!
LethianDream
Цитиране
26 ноември 2024
Хаха, добре Камен е много готин като човек, много ме впечатли! Въобще не е надменен, в паузите хвърляше лафчета, за да се чувстваме спокойни в студиото.

Мерси много за хубавите думи, скоро ще се отпада обаче, няма как, дойде ми едно легендарно старче- соулс бос с Експириънс запълнен докрай и ми отвя геройчето с магии "полски замъци" и "православие", които те electrocute-ват

Rostik79
Цитиране
26 ноември 2024
What am I missing here?
LethianDream
Цитиране
26 ноември 2024
Рос, има едно предаване по БНТ- Последният печели и там се подвизавам вече две седмици Та, Любо ме ебава да заведа Камен Воденичаров (който е водещ на това предаване) на този концерт. А за старчето-соулс бос сам можеш да видиш, ако гледаш предаването тази седмица.
Rostik79
Цитиране
26 ноември 2024
WTF! Защо не сте казали?
LethianDream
Цитиране
26 ноември 2024
Не е станало дума
<
1
...
740
...
777
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.