Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
741
...
776
>
lyubohar
Цитиране
26 ноември 2024
Камен е пич, да, винаги съм го харесвал.
dzhiny
Цитиране
26 ноември 2024
Ти ли си Крум ? Lethian-е
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
27 ноември 2024
Lethian, рИспект, човече! Много кефиш. Гледах вчерашното предаване, където за малко да загубиш, но в последните въпроси излезе напред. Пуснах си в youtube и други предавания.
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2024
Аха, точно аз съм Мерси за хубавите думи, вчерашното предаване беше наистина епично.

А днес.. днес ми идва Хейхачи

lyubohar
Цитиране
27 ноември 2024
С Джейми Лий Къртис беше много гаден момент, защото и на мен ми излезе от главата, а много добре знам, че е тя. Знам, че спечели награда за тая роля и даже помня, че тогава си беше застраховала краката за милиони долари. Мисълта ми е, че и на мен ми беше на езика и се напъвах заедно с теб, ама не излезе
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2024
Там е много кофти, защото се състезаваш и си длъжен да се сетиш много бързо, виж как му подарих реално точките на съперника, той просто се сети преди мен като му дадох жокера за Арнолд Не ми тръгна вчера никак играта и трябваше отчаяно да я обръщам в трети кръг.

В БГ МАМА ме харесват майките- бил съм приятен играч, не съм дразнил Очаквах да ме разсипят там

По форумите и фейсбук като цяло се налага мнението, че знам много трудни неща, а на лесни и елементарни въпроси не се сещам или не ги знам. С приятели се шегувам, че ако отида в Стани Богат- мина ли първите 5 въпроса (естествено, с жокери, като оная патка с Белчо и Сивушка ), ще се отваря въпрос за 10, 20 или 50 хиляди лева

Rostik79
Цитиране
27 ноември 2024
Че толкова бързо ли се излъчват епизодите? Аз мислех, че примерно седмица след заснемането или нещо такова. Я раздуй малко от кухнята как точно става
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2024
Снимаме в един ден 6 предавания- всяко продължава около час и половина, почваме от 10 сутринта и вечер се свършва към 22.45-23 часа, основно Камен се коригира от редакторките заради лапсуси като "Мялмьо", все пак той говори най-много и е основното действащо лице в предаването. След предаването, ако си победител, продължаваш в следващото предаване. За целта ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се сменя тоалета- друга риза, тениска или дреха, идеята е, че се излъчва на следващ ден и няма как да си със същите дрехи. Паузата е около 15 минути между предавания- имаш време за една вода, един сандвич и дотам. Примерно снимахме на 2 ноември и шестте епизода започнаха да се излъчват от 14 ноември нататък. Затова към края (20-21 ноември) вече изглеждам все едно са ме били, уморен и жълт
dzhiny
Цитиране
27 ноември 2024
Само не разбрах, защо не сподели, че си геймър, а сподели всички останали хобита и любими неща, хахах
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2024
Срам ме е от вас

Носих тениска на Resident Evil 7 в едно от предаванията , това е напълно достатъчно

nightwarrior
Цитиране
27 ноември 2024
Не се прави, ако кажеш че си геймър, ще те питат за любима игра и ще почнат едни обяснения за Remember Me. От това те е страх
The_Doctor46
Цитиране
27 ноември 2024
Лооол,не е споменал,че е геймър?Май някой се срамува от хобито си,а тук само се прави на непукист.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
27 ноември 2024
Ще се кажат, че е инфантилно хоби, а той голям човек дошъл да печели милионите им, хахахаха. Майтапа настрана... Успех!
LethianDream
Цитиране
27 ноември 2024
A, пука ми какво ще каже някой си, още по-малко да се срамувам, но ми се доигра Remember Me, сега като я спомена Найта

То че си е инфантилно хоби си е факт, но просто не стана дума за него в предаването

Rostik79
Цитиране
27 ноември 2024
По-ми е интересно какво ще правиш сега с флашката, която спечели. Как ще промени и преосмисли живота ти?
<
1
...
741
...
776
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.