Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
743
...
747
>
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
The Witcher FTW. CD Red нямат слаба игра и каквото и да пуснат,Вещер,Пънк или пък новото IP,за което никой не знае нищо още,очаквам да е 10/10 -9/10.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
13 декември 2024
не ми харесва, че ще играем със Цири. Исках изцяло нови персонажи. Нищо от старата игра в новата.
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
На мен пък ми е все едно,стига играта да е топ.Да не забравяме,че доста играчи искаха точно Цири за следващ главен персонаж,а CD Red обикновено се вслушват в фен базата си.Не е лошо да е Цири.Хората са привързани към нея и още от началото ще се чувстват "свързани" с главния персонаж,а ако беше нов герой,трябва всичко отначало.Разбирам и тези,които искат нов герой,но както казах, аз бях ок и с двете опции.

П.С. да не забравяме,че казаха още веднага,че Гералт ще бъде в играта под някаква форма,а така вече ще е натурално.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
13 декември 2024
@Lethian няма как нов Cyberpunk толкова рано, те буквално още работят по първия, онзи ден пуснаха 2.2 ъпдейт, който бил до 40гиги(в зависимост от платформата).

@Charcharo и мен ми се щеше. Я да покажат някво стори по-рано в таймлайна(примерно около първите Вещери) или доста по-нататък или дори друго училище. Явно са решили да заложат на сигурното, щото познатия персонаж ще генерира повече интерес. Не изключвам обаче да видим и нещо различно, даже се надявам. В ревийл трейлъра на W3 видяхме само Гералт а реално(макар и малко) можехме да играем със Сири. Отделно това че тя може да пътува в пространството може би им отваря възможности. Ще видим, умерено хайпнат съм.

За разлика от умерения ми хайп към W4, за новото разклонение на Elden Ring съм неприлично хайпнат

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
Найт,ти хубаво си хайпнат,аз също,ма хОди до другата тема и гласувай.
lyubohar
Цитиране
13 декември 2024
Та, Докторе, "трудност" и "сложност" при изработката е нещо много относително, че да го ползваме като някакъв измерител дали една игра е за "игра на годината" или не.

Например, има "прости" игри, направени обаче от 1 човек - на него дали му е било трудно или лесно? И заслужава ли да претендира за игра на годината? А "сложна" игра с 500 души и милиони зад гърба си?

За мен всяка игра има право да претендира за игра на годината ако отговаря на условието да е "игра" и това е.

Rostik79
Цитиране
13 декември 2024
Излезе ми обобщението за годината на Сони - казват, че съм прекарал в игра 1242 часа в игра, което е с 300 часа по-малко от 2023-та . Трябва да наваксам през 2025-та
The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
За големината на екипа е така,но аз говоря при равни други условия.Дали не е по-трудно да се измисли хубава история,да създадеш интересни персонажи,жив свят,високо ниво на диалози,че и да направиш хубав геймплей,от това да създадеш някаква шарения/платформинг със зарибяващ геймплей.
lyubohar
Цитиране
13 декември 2024
Ами те не са равни условията, как да ги изравняваме ръчно за "Игра на годината" Затова казвам, че е доста относително всичко.

Освен това има хора, които не се вълнуват толкова от историята и скипват кътсцените, но примерно оценяват много високо геймплея.

Има пък игри с невероятна история/диалози, но много "лесен" за правене геймплей - Disco Elysium, например. Там битки няма. По тая логика и тя не отговаря на всички условия за игра на годината.

darkblue
Цитиране
13 декември 2024
Аз съм от тези дето исках отделна игра със Сири и сега се кефя, нямам търпение да покажат колекционерското издание
LethianDream
Цитиране
13 декември 2024
The_Doctor46 написа
За големината на екипа е така,но аз говоря при равни други условия.Дали не е по-трудно да се измисли хубава история,да създадеш интересни персонажи,жив свят,високо ниво на диалози,че и да направиш хубав геймплей,от това да създадеш някаква шарения/платформинг със зарибяващ геймплей.

Затова двете игри, които цитирам, нямат изобщо право да бъдат там. Чиста подигравка с гейминга като изкуство. Но пък малките и бащите им се радват, че играят на нещо. Както майките им се радват, че са минали хиляди нива на Кенди Кръш Сага.

Честито, Блу, и аз харесах Сири в предния Уичър, ако селякът Гералт изобщо не се появи, ще е още по-хубаво.

Mitko6000
Цитиране
13 декември 2024
За да не спамя другата тема и да може да се гласува спокойно, местя коментара си тук:

Без да задълбавам допълнително за Astro Bot, набързо ще си изкажа мнението. От близо 6 години вече съм в този форум и мисля, че това твърдение на Доктора" "Astro Bot не трябва да участва в The Game Awards, защото е лесна за правене" е близо най-тъпото нещо което съм чел, редом до Летиан и неговото "Astro Bot не ме кефи, затова който гласува за нея, няма да получи награда".

Това което каза Любо, е факт. Astro's Playroom беше безплатна малка игра, която е инсталирана на всяка PS5-ца още от кутията и беше демо за конзолата и Dualsense контролера. Astro Bot е вече цяла разработена игра, която струва пари.

Откога има двоен стандарт спрямо сложност и това определя коя игра заслужава да е в наградите, и коя не? Дай да сложим Concord щото беше по-сложна, тогава. Отделно, откъде знаеш, че не е била сложна за правене? Графики, звуково оформление. Това че не е със сериозен тон или история като други игри, не значи че заслужава по-малко да е там.

На който не му харесва, дали действително, дали такъв като Летиан дето си вади неща от да не казвам къде, без да е играл, си има пълното право да мисли така. Глупаво изказване, ама пак е изказване.

Ама да се вадят такива твърдения е смехотворно.

Също Летиан, 3-тата награда може да я поставиш там откъдето вадиш твърденията си. .

Айде приключих rant-а.

lyubohar
Цитиране
13 декември 2024
Да, като цяло поканата "гласувайте за игри, които харесвате, ама без тия трите, щото аз тях не ги харесвам, ама не съм ги и играл де, иначе няма да ви дам някаква награда" е доста по-инфантилно от всичко, което можеш да видиш в Астро Бот
Charcharo
Цитиране
13 декември 2024
https://drive.google.com/file/d/0B9FIlQv37CO9eGk4QjBFc21KbmM/view?resourcekey=0-FpWzbky3rJ_vrUShlcVGSA

Ето това ама без Гералт и щях да съм доста hyped.

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
Той награда ще ви даде,к'во недевоволствате толкова,само няма да се борите за "специалната" трета награда.
<
1
...
743
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.