Е сто процента ще гласувам, ама по-късно. Другата седмица излизам отпуска и малко ще наваксам, та да си дам адекватно оценката. Не мисля че нещо ще ми изпревари фаворитите, ама все пак да видим.
И аз ще гледам около Коледа да наваксам малко с игрите, има няколко индита от 2024, които искам да изиграя, за да си дам финалната класация
Трейлърът никак не е зле, може и да ме спечелят за четворката.
И не мога да си изкривя пръстите да напиша Цири, все едно "цирей" пиша...
Поляците ще дадат избор, те винаги дават, като в Киберпънка- Джудката или Панам
Сигурно ще има някой селянин в историята, който продава прасета по 500 лева на пазара в Нова Загора, в който Сири ще се влюби нещастно и това ще я тласне по трудния, но тежък лесбо път, интересно ми е дали ще я наврат да се лиже с някоя яка магьосница от лор-а, тип Трис Златкова
Чета точно по темата, че поляците планират да я пуснат само за PC в началото, за да избегнат свинщините при лаунча на Киберпънка.
А никой нищо не каза за новата игра на Палавите кучета, даже трейлъра не съм гледал, няква фантастика ще правят... Видях го, мех ми се струва, сигурно геймплея ще е як, ама историята от трейлъра съква зловещо с тая грозна негърка ала Редник Джейн.. И естествено, готиният младеж ще е издирвания келеш, за да е всичко в модерни рамки...
П.С В книгите има немалко извращения именно със Сири. Кахир беше влюбен в нея, буквално Емир и Дивия лов я искаха, за да се чифтосат с нея (да баща и Емир). Помня и че за малко да се остави на един дърт вестоносец да я опъне, но той умря преди да успее. Та който се оплаква, че Сири е woke, тя си е такава по начало . А и в книгите мисля, че е в ранните си тийн години (от 12 до 16 или нещо подобно).