Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
744
...
747
>
lyubohar
Цитиране
13 декември 2024
LethianDream
Цитиране
13 декември 2024
Тя затова е специална третата награда, показва "непромитите" мозъци, както и хората без деца Трябва и за тях да има утешение
Mitko6000
Цитиране
13 декември 2024
Другия път ги пиши тия неща предварително, че да сме наясно.
Panthers
Цитиране
13 декември 2024
От показаното снощи най-вече чакам The Outer World 2 със сигурност. Естествено вещера също, но тя ще е някъде 2026 година предполагам. Очаквах да има дата или трейлър за Death Stranding 2, но нямаше нищо за нея Друго, като за мен нямаше.
nightwarrior
Цитиране
13 декември 2024
The_Doctor46 написа
Найт,ти хубаво си хайпнат,аз също,ма хОди до другата тема и гласувай.

Е сто процента ще гласувам, ама по-късно. Другата седмица излизам отпуска и малко ще наваксам, та да си дам адекватно оценката. Не мисля че нещо ще ми изпревари фаворитите, ама все пак да видим.

LethianDream
Цитиране
13 декември 2024
The Outer Worlds 2 ли са показали? Единицата ме изкефи безумно много .. Ето го трейлъра:

И аз ще гледам около Коледа да наваксам малко с игрите, има няколко индита от 2024, които искам да изиграя, за да си дам финалната класация

Charcharo
Цитиране
13 декември 2024
В Twitter се оплакват че Ciri им е била грозна в TW4 трейлъра ...
LethianDream
Цитиране
13 декември 2024
Еми каква да е, много ми е интересно, Сирила си е типична мъжкарана с меч и белези, можеше да я направят само няколко идеи по-дебела, за да е в крак с модерните тенденции . Те, онези с малките пишоци в Туитър, сигурно искат някоя гъзеста мацка тип Панам

Трейлърът никак не е зле, може и да ме спечелят за четворката.

lyubohar
Цитиране
13 декември 2024
И аз това си мислех, прекалено секси беше. Сигурно ще си намери приятелка някъде насред историята и ще разбере, че е гей. Ама може и да не стане така, все пак поляци са, не са баш 100% по модните тенденции

И не мога да си изкривя пръстите да напиша Цири, все едно "цирей" пиша...

Charcharo
Цитиране
13 декември 2024
Сега в Twitter съм последният хетеро мъж явно.
LethianDream
Цитиране
13 декември 2024
Не е ли Сири по канон в книгите като превод на български? Или Цири са я писали? Добре, че не съм ги чел де

Поляците ще дадат избор, те винаги дават, като в Киберпънка- Джудката или Панам
Сигурно ще има някой селянин в историята, който продава прасета по 500 лева на пазара в Нова Загора, в който Сири ще се влюби нещастно и това ще я тласне по трудния, но тежък лесбо път, интересно ми е дали ще я наврат да се лиже с някоя яка магьосница от лор-а, тип Трис Златкова

Чета точно по темата, че поляците планират да я пуснат само за PC в началото, за да избегнат свинщините при лаунча на Киберпънка.

А никой нищо не каза за новата игра на Палавите кучета, даже трейлъра не съм гледал, няква фантастика ще правят... Видях го, мех ми се струва, сигурно геймплея ще е як, ама историята от трейлъра съква зловещо с тая грозна негърка ала Редник Джейн.. И естествено, готиният младеж ще е издирвания келеш, за да е всичко в модерни рамки...

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
По канон трябва да е Цири.Сири я превеждат на места,но аз имам приятел поляк,който като мен е фен на играта и каза,че е Цири,не Сири.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BloodDagger
Цитиране
13 декември 2024
Да, Цири е правилното име на героинята, но Сири е много по-благозвучно според мен. Иначе още в книгите е намекнато за сексуалността и - имаше афера с едно момиче от партизанската банда, в която учасваше (Плъховете по спомен). Та, смятам да вярвам, че е бисексуална и това ще го има в играта - избор между мъжи и/или женски романси.

П.С В книгите има немалко извращения именно със Сири. Кахир беше влюбен в нея, буквално Емир и Дивия лов я искаха, за да се чифтосат с нея (да баща и Емир). Помня и че за малко да се остави на един дърт вестоносец да я опъне, но той умря преди да успее. Та който се оплаква, че Сири е woke, тя си е такава по начало . А и в книгите мисля, че е в ранните си тийн години (от 12 до 16 или нещо подобно).

The_Doctor46
Цитиране
13 декември 2024
Не се "оставя",а доколкото помня искаше да я изнасилва.Като цяло има само намеци в книгите,не е да се описват като на Гералт похожденията.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Veluvian
Цитиране
13 декември 2024
Добре, ако ще я загрозняват Сирито, няма да я викаме другия път като се събираме на форумна среща да хапваме и пием. Фейс контрол.
<
1
...
744
...
747
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.