Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
753
...
773
>
Mitko6000
Цитиране
27 януари 2025
Аз бях разцъкал демото от PS Store. Не ме грабна толкова. Пейзажа ми харесва, но предпочитам Цушимата заради по-grounded атмосферата.
Rostik79
Цитиране
29 януари 2025
Да споделя аз за 2025-та какво очаквам (основно мейнстрийм, ААА/АА заглавия):

Death Stranding 2 - трейлърът с онзи, дето се бие с китарата беше тежък криндж, но ми е сред топ-очакваните игри заради предната част, която беше сред малкото оригинални не-инди заглавия;
Assassin's Creed Shadows - отнася масивен хейт от трейлърите, заради черния самурай и т.н.., но ми се струва, че заглавието ще ме изкефи;
Mafia The Old Country - Мафията си е класика;
Ghost of Yotei - тук имам подозрения, че ще е много зле, но да видим;
Cronos The New Dawn - това даже не знам какво ще излезе, но ми е интересно и го следя, че трйлърът беше як;
Judas - това няма как да се пропусне;
Hell Is Us - изглежда сравнително добре, но още не съм сигурен какво точно ще е;
Indiana Jones - знам, че е заглавие от 2024 реално, но го чакам за ПС5, почти съм сигурен, че ще му се изкефя;
Atomfall - някаква Fallout итерация. Нямам високи очаквания, но ми е любопитен проект.
The Outer Worlds 2 - първата игра беше сладурска. Тази ми е повече за разширения списък за играене след останалите.
Marvel 1943: Rise of Hydra - също не знам какво да очаквам. Може да се окаже играемо, може и да е тотален провал. Имам известни подозрения, че ще е второто, въпреки, че с проекта се занимава Amy Henning (Legacy of Kain, Jak and Daxter, Uncharted) и предполагаемо има голям бюджет.

Надявам се и СТАЛКЕР 2 да се появи за конзолата на Сони, но засега нищо обявено няма.

Като цяло сякаш една идея повече игри очаквам в сравнение с 2024.

lyubohar
Цитиране
29 януари 2025
Аз за себе си бих добавил: Civilization VII, Doom: Dark Ages, Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, Little Nightmares III, Subnautica 2, Hollow Knight: Silksong (хахаха, едва ли).
Mitko6000
Цитиране
29 януари 2025
И при мен повечето от тези се припокриват. Ghost of Yotei, не очаквам да е баш зле. Усещам да е много близка до първата, но може би ще се изложат малко повече от към история. Sucker Punch никога не са се излагали, дори и откъм продължения. Макар, че в някои случаи продълженията са били малко по-слаби от оригиналните. Сякаш много ги бива в нови IP-та, но оттам нямат много идеи как да ги подобрят.

Mafia The Old Country и MGS Delta Snake Eater ще са ми задължителни. За AC Shadows съм по-скоро плахо оптимистичен, тъй като последните няколко геймплей видеа които показаха, реално изглеждат добре. Indiana Jones, също ще си го взема като поевтинее, в зависимост от коя версия струва по-малко (PC или PS5). Това най-вероятно ще стане догодина.

Death Stranding 2, не знам дали ще стигна до нея тази година. Харесвам първата доста, но за тази може просто да изчакам PC версията.

2025 ще ми е една доста по-различна година, тъй като съм спрял да купувам игри за идното бъдеще. Нямам повече място на PS5-цата, тъй като обичам всичките ми игри да са инсталирани и на един бутон разстояние (1TB M.2 и 4TB външен хард са пълни почти).

Отделно, искам да си събера някой лев, че ще ми се наложи също. Като цяло, тази година ще клоня повече към PC за по-нови игри, къде от Замунда, къде от Steam. А на 5-цата ще си разчиствам големия беклог, съдържащ игри купени още през 2018.

nightwarrior
Цитиране
29 януари 2025
AC-то ще го видя като излезе, ако не е много бъгаво може и да го пробвам, с абонамента на Ubi разбира се, никъв шанс да платя пълна цена за това.

Иначе доста игри ми се припокриват с горните, като ще добавя KDC2 и Казанджията.

@Mitko6000 отсега ти гарантирам, че Индианара на РС ще ти е по-оферта. На сайтовете за ключове и сега е намалена и само ще и пада цената, на PS5 ще си я пуснат на пълна цена. Нещо догодина очаквам евентуално да има конкурентни оферти на PS за нея.

Mitko6000
Цитиране
29 януари 2025
nightwarrior написа
@Mitko6000 отсега ти гарантирам, че Индианара на РС ще ти е по-оферта. На сайтовете за ключове и сега е намалена и само ще и пада цената, на PS5 ще си я пуснат на пълна цена. Нещо догодина очаквам евентуално да има конкурентни оферти на PS за нея.

Най-вероятно така ще е, да. До лятото сигурно ще е още по-евтина за комп.

The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
Никой ли не чака Borderlands 4?! Guys,pls. Освен B4 бих добавил(към вече споменаните по-горе игри) новия, Doom,новия Ninja Gaiden и Fable евентуално.Аз като член на "горчица расата" ,очаквам и Спиндерман 2,The Last of Us 2,FF7 Rebirth(вече я играя) и Rise of the Ronin.Приятно впечатление ми прави,че никой не каза GTA 6.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
29 януари 2025
Е Дуумеца го писахме, а Бордърлендс и на мен ми е в списъка, но съм силно преситен от тази игра и вероятно ще го играя 1-2г. след като излезе...Та затова не е точно да я "чакам"
Mitko6000
Цитиране
29 януари 2025
Чакам я, да... безплатна в Епик.

GTA 6 вече на всички е ясно какво ще представлява.

nightwarrior
Цитиране
29 януари 2025
Аз 3тия Бордерландс не съм играл, той за 4тия ми говори. Някога ако я пуснат безплатна в Епик може и да я пусна. Фейбъла не съм убеден, че ще я пуснат тая година, няма едно видео с геймплей, освен ако не съм изпуснал нещо. Нинджа блейда ще го видя, никога не съм игал поредицата, мисля тия дни да ги подпукам в гейм пас-а между KDC 2 сесийте.
The_Doctor46
Цитиране
29 януари 2025
Т'ва KCD как може да го играете?Играта най-вероятно е добра,но комбата е страшно дърво.Просто много рядко съм виждал толкова дървен комбат.Знам,че търсят реализъм,но все пак е игра.Аз опитах да я играя,но това просто ми уби всякакво желание.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
29 януари 2025
Аз лично с модове Поне първата така я изиграх, предполагам и за втората ще има.
darkblue
Цитиране
30 януари 2025
Въъъъъ падна ембаргото за картите... голям ташак, излагация пълна.
The_Doctor46
Цитиране
30 януари 2025
darkblue написа
Въъъъъ падна ембаргото за картите... голям ташак, излагация пълна.
Е, то падна отдавна.Ревютата на RTX 5090 ги има от две седмици. Вече все повече ще залагат на AI генерация и по-малко на реална производителност.
Rostik79
Цитиране
31 януари 2025
Явно ЮБИ са отразили хейта към чернокожия самурай в Shadows и са клъцнали доста съдържание от играта с Ясуке. Пак ще го има, но с намалена роля.

<
1
...
753
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.