Death Stranding 2 - трейлърът с онзи, дето се бие с китарата беше тежък криндж, но ми е сред топ-очакваните игри заради предната част, която беше сред малкото оригинални не-инди заглавия;
Assassin's Creed Shadows - отнася масивен хейт от трейлърите, заради черния самурай и т.н.., но ми се струва, че заглавието ще ме изкефи;
Mafia The Old Country - Мафията си е класика;
Ghost of Yotei - тук имам подозрения, че ще е много зле, но да видим;
Cronos The New Dawn - това даже не знам какво ще излезе, но ми е интересно и го следя, че трйлърът беше як;
Judas - това няма как да се пропусне;
Hell Is Us - изглежда сравнително добре, но още не съм сигурен какво точно ще е;
Indiana Jones - знам, че е заглавие от 2024 реално, но го чакам за ПС5, почти съм сигурен, че ще му се изкефя;
Atomfall - някаква Fallout итерация. Нямам високи очаквания, но ми е любопитен проект.
The Outer Worlds 2 - първата игра беше сладурска. Тази ми е повече за разширения списък за играене след останалите.
Marvel 1943: Rise of Hydra - също не знам какво да очаквам. Може да се окаже играемо, може и да е тотален провал. Имам известни подозрения, че ще е второто, въпреки, че с проекта се занимава Amy Henning (Legacy of Kain, Jak and Daxter, Uncharted) и предполагаемо има голям бюджет.
Надявам се и СТАЛКЕР 2 да се появи за конзолата на Сони, но засега нищо обявено няма.
Като цяло сякаш една идея повече игри очаквам в сравнение с 2024.
Mafia The Old Country и MGS Delta Snake Eater ще са ми задължителни. За AC Shadows съм по-скоро плахо оптимистичен, тъй като последните няколко геймплей видеа които показаха, реално изглеждат добре. Indiana Jones, също ще си го взема като поевтинее, в зависимост от коя версия струва по-малко (PC или PS5). Това най-вероятно ще стане догодина.
Death Stranding 2, не знам дали ще стигна до нея тази година. Харесвам първата доста, но за тази може просто да изчакам PC версията.
2025 ще ми е една доста по-различна година, тъй като съм спрял да купувам игри за идното бъдеще. Нямам повече място на PS5-цата, тъй като обичам всичките ми игри да са инсталирани и на един бутон разстояние (1TB M.2 и 4TB външен хард са пълни почти).
Отделно, искам да си събера някой лев, че ще ми се наложи също. Като цяло, тази година ще клоня повече към PC за по-нови игри, къде от Замунда, къде от Steam. А на 5-цата ще си разчиствам големия беклог, съдържащ игри купени още през 2018.
Иначе доста игри ми се припокриват с горните, като ще добавя KDC2 и Казанджията.
@Mitko6000 отсега ти гарантирам, че Индианара на РС ще ти е по-оферта. На сайтовете за ключове и сега е намалена и само ще и пада цената, на PS5 ще си я пуснат на пълна цена. Нещо догодина очаквам евентуално да има конкурентни оферти на PS за нея.
Най-вероятно така ще е, да. До лятото сигурно ще е още по-евтина за комп.
GTA 6 вече на всички е ясно какво ще представлява.