Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
752
...
757
>
Mitko6000
Цитиране
24 януари 2025
Ninja Gaiden Black и 2-ката са супер. 3-ката, и по-конкретно Razor's Edge е прилична. Тази определено ще се цъка.
nightwarrior
Цитиране
24 януари 2025
Нa мен от тоя стоп моушън анимейшън в South of the Midnight ми излизат киселини.
dzhiny
Цитиране
25 януари 2025
Има Кена вайб, което много ме радва.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
25 януари 2025
Много як арт и атмосфера има.Моушун анимейшъна хич не ме притеснява.На мен лично ми е от най-чаканите игри тази година,от тези,които знам,че ще излизат.Дано да е добра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
25 януари 2025
E то това със стоп-моушъна си е изцяло мой проблем. Дано играта е хубава, макар че аз едва ли ще я играя.
Mitko6000
Цитиране
26 януари 2025
https://www.theverge.com/2025/1/24/24350993/sony-recordable-blu-ray-end-production-no-successor

Май му се вижда края на физическите игри на Сони. Почват вече от Япония и вярно, засега важи само за Blu-Ray дисковете на които може да се записва, ама все се почва отнякъде.

The_Doctor46
Цитиране
26 януари 2025
Аз честно казано не съм виждал дискове от години.Само конзолите останаха да ползват подобно нещо.Аз нямам blue ray от 2010 мисля.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
26 януари 2025
Последно Ubisoft май че правеха PC игри на дискове до към 2016-17, мисля. Макар че и там се закачаха към Ubisoft акаунт. То аз нямам проблем с това, че всичко става дигитално, а че все повече се приближаваме до момента в който дори и да купим нещо (филм, игра), не го притежаваме а си купуваме само лиценз който може да бъде отнет във всеки един момент.
The_Doctor46
Цитиране
26 януари 2025
Така е.Аз имам доста игри от времето,когато наистина си купуваш и притежаваш нещо,но за съжаление повечето са ми дигитални.GoG продават DRM free.
lyubohar
Цитиране
26 януари 2025
Навремето така "умряха" плочите. В момента всеки албум задължително излиза и на плоча и пазарът на плочи и грамофони е в бум, в какъвто никога не е бил. Така че аз не бих се притеснявал - ако има интерес, ще се намери и как да се цоца тази ниша. Точно както ни цоцат с плочите и си плащаме за хипстърията, макар всички да имаме Спотифай
Rostik79
Цитиране
27 януари 2025
То и физическото във всеки един момент можеш да го повредиш, изгубиш, да стане пожар, не дай боже ... За момента дигиталното ми се струва по-сигурно. Само един случай има досега с онази игра на Юби, която я свалиха.
Аз имам доста физически за ПС4/5, но вече май ще се ориентирам само към дигитални занапред.
lyubohar
Цитиране
27 януари 2025
То ако стане пожар, ебал съм ги дисковете с игрите, колко по-ценни неща има Иначе нямам спомен да ми се е повреждал диск някога, включително имам дискове от 90-те години.

Лично аз си взимам дискове по-скоро за колекцията, обикновено игрите съм ги изиграл вече

Mitko6000
Цитиране
27 януари 2025
Да се повреди е толкова вероятно, колкото всяко друго нещо което не се пази. А пожар, е доста малка вероятност, ако не си глупав.
При дигиталният формат пак има рискове. Може да ти откраднат акаунта и да не можеш да си го върнеш, или да го изгубиш. Ubisoft пак са добър лош пример, защото примерно ако си купиш тяхна игра от Steam, се линква и на Ubisoft акаунта. И ти трябва достъп и до двете да играеш. Загубиш ли си Ubi акаунта, гориш. При Рокстар същата работа.

Но най-големият ми проблем с дигиталките, е че не само купуваш лиценз, който може да ти бъде отнет, ами и се съгласяваш с това за да го купиш. Компаниите изискват да се съгласиш с ToS-а им преди да продължиш, който съдържа тази информация. Дискът, ако само не си го прецакаш, има много по-малък шанс да бъде изгубен.

Отделно, дигитални игри 2-ра ръка които да са по-евтини, няма. Има промоции, ама доста често, пак излиза по-изгодно физическото копие. А и физически диск можеш пак да продадеш, един или няколко. Дигиталка ако тръгнеш да продаваш, целия акаунт е единствената опция. Всичко или нищо.

Иначе да, аз също си купувам повече дискове. Има го и факта, че е готино да имаш физическа колекция която можеш да пипнеш. А понякога, дори и има някакви други готини благинки, като картата в Рокстар игрите или плакат, или нещо друго, макар и да са рядкост последните 2 поколения. Едно време дори книжките с инструкции бяха готини и беше кеф да се разглеждат. Няма да забравя на RDR GOTY за PS3 като си купих от Пулсар, през далечната 2013, преди дори да пусна играта ги разглеждах първо.

Откъм PC игри, вече нямам избор, но там предимно си купувам само евтини ключове за Steam или игра на промоция отпреди няколко години. В Epic обирам само безплатните. Така и да ми откраднат акаунта, ще ме е по-малко яд.

Ако има нова игра, която ме интересува и искам да си взема веднага, ще е на 5-цата, на диск.

lyubohar
Цитиране
27 януари 2025
Точно така, при PC вече отплава тоя кораб, но за конзола и аз все още си купувам любимите игри за показване в колекцията. Мисля, че много хора са така и не вярвам да умре толкова скоро физическият носител, но да поживеем и ще видим...
The_Doctor46
Цитиране
27 януари 2025
Пуснаха трейлър,че Rise of the Ronin идва в Steam на 11 март.Team Ninja трябва да са били супер заети напоследък.Пуснаха онзи ден Ninja Gaiden 2 Black с U5 engine,ще пускат нова част някога есента,а сега и порт на Ронина.Чувам доста разнопосочни мнения.За някои е от слабите игри на Team Ninja,за други е добра.Ся ще съмънвам Лудничаря да се изкаже,а и другите колеги,които са я играли.
<
1
...
752
...
757
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.