Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
03 февруари 2025
Ще видиш как един ден ще се събудиш влюбен в него и ще го изигиграш поне 2-3 пъти.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2025
Rostik79 написа
Като разкарам и аз малко игри от списъка (кога ще стане, не знам, че оня ден си взех и Робокоп и нямам търпение да раздавам правосъдие в Детройт), съм решил да се насиля и да почна пак за 4-ти път Уичера. Няма как всички да го възхваляват, а на мен да не ми влиза. Сигурно нещо пропускам.
Тези дни ми е на гости приятелката с дъщеря ѝ, на която пускам да цъка Астро-то (безплатната игрица, която идва с ПС5) и ме засърбя и нея да играя, докато гледам, хаха!
Междувременно ме чакат ДЛЦ-тата на Alan Wake 2, ДЛЦ-тата на Borderlands 3, още ми висят SCORN и Aliens - походовата неизиграни и куп други неща. Това само нещата, които имам или от плюса. Иначе съм навит и на още поне 4-5 заглавия, излезли наскоро и предстоящи тази година.
Знаеш,че не работи така.Ако си дал достатъчно време на играта в предишните 3 опита,няма причина сега да ти хареса.Може да не харесваш грам някоя игра,която обективно е добра.Всеки си има такива игри.Аз съм така с Skyrim.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2025
Скайрим също ми е толкова непонятно какво се величае толкова- още по-тъпа и от Уичъра, там хубавото е само ултимативната свобода- можеш да станеш крадец, убиец, изнасилвач, да влезеш във всички видове гилдии. Линейна история и готини герои- кур!Озвучаване- дъно! Сандбокс лайна, които не понасям
lyubohar
Цитиране
03 февруари 2025
The_Doctor46 написа
Знаеш,че не работи така.Ако си дал достатъчно време на играта в предишните 3 опита,няма причина сега да ти хареса.

Дъвкали сме го това, но мен много игри са ме захапвали от 3-4 опит. Едно от нещата е, че не е много ясно какво е "достатъчно" време; може на 4-ия опит да играеш половин час повече и да хванеш супер як куест - примерно за Уичъра при мен беше около Барона - и там да кликне работата.

Освен това в различни моменти човек е с различна настройка - може да види по различен начин всичко. И това ми се е случвало. Понякога съм се пренасищал от други игри и ако ще най-великата игра да е, няма да ме грабне, докато не си почина. След 3 месеца същата игра на същото място - "как не ми е харесвало това, гениално е".

@Rostik79: Scorn по-скоро не се прие добре, аз го изгледах в YouTube и не чувствах да съм пропуснал нещо. Пходовият Alien е особен случай, прочети малко ревюта преди да го купиш, че не е толкова изпипан като Xcom например и може да те подразни.

The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2025
Аз винаги давам на всяка игра едни поне 10 часа,разбира се ако не е хептен ташак.Примерно Star Wars Outlaws я играх 15 часа,а може и повече да е било,преди да отиде в коша.Това с настройката може би е така.

П.С. Подкрепям Любо за Scorn.Това "нещо"има само як арт и атмосфера.Абсолютно нищо друго.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.