Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
755
...
773
>
dzhiny
Цитиране
03 февруари 2025
Ще видиш как един ден ще се събудиш влюбен в него и ще го изигиграш поне 2-3 пъти.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2025
Rostik79 написа
Като разкарам и аз малко игри от списъка (кога ще стане, не знам, че оня ден си взех и Робокоп и нямам търпение да раздавам правосъдие в Детройт), съм решил да се насиля и да почна пак за 4-ти път Уичера. Няма как всички да го възхваляват, а на мен да не ми влиза. Сигурно нещо пропускам.
Тези дни ми е на гости приятелката с дъщеря ѝ, на която пускам да цъка Астро-то (безплатната игрица, която идва с ПС5) и ме засърбя и нея да играя, докато гледам, хаха!
Междувременно ме чакат ДЛЦ-тата на Alan Wake 2, ДЛЦ-тата на Borderlands 3, още ми висят SCORN и Aliens - походовата неизиграни и куп други неща. Това само нещата, които имам или от плюса. Иначе съм навит и на още поне 4-5 заглавия, излезли наскоро и предстоящи тази година.
Знаеш,че не работи така.Ако си дал достатъчно време на играта в предишните 3 опита,няма причина сега да ти хареса.Може да не харесваш грам някоя игра,която обективно е добра.Всеки си има такива игри.Аз съм така с Skyrim.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
03 февруари 2025
Скайрим също ми е толкова непонятно какво се величае толкова- още по-тъпа и от Уичъра, там хубавото е само ултимативната свобода- можеш да станеш крадец, убиец, изнасилвач, да влезеш във всички видове гилдии. Линейна история и готини герои- кур!Озвучаване- дъно! Сандбокс лайна, които не понасям
lyubohar
Цитиране
03 февруари 2025
The_Doctor46 написа
Знаеш,че не работи така.Ако си дал достатъчно време на играта в предишните 3 опита,няма причина сега да ти хареса.

Дъвкали сме го това, но мен много игри са ме захапвали от 3-4 опит. Едно от нещата е, че не е много ясно какво е "достатъчно" време; може на 4-ия опит да играеш половин час повече и да хванеш супер як куест - примерно за Уичъра при мен беше около Барона - и там да кликне работата.

Освен това в различни моменти човек е с различна настройка - може да види по различен начин всичко. И това ми се е случвало. Понякога съм се пренасищал от други игри и ако ще най-великата игра да е, няма да ме грабне, докато не си почина. След 3 месеца същата игра на същото място - "как не ми е харесвало това, гениално е".

@Rostik79: Scorn по-скоро не се прие добре, аз го изгледах в YouTube и не чувствах да съм пропуснал нещо. Походовият Alien е особен случай (той не е походов всъщност), прочети малко ревюта преди да го купиш, че не е толкова изпипан като Xcom например и може да те подразни.

The_Doctor46
Цитиране
03 февруари 2025
Аз винаги давам на всяка игра едни поне 10 часа,разбира се ако не е хептен ташак.Примерно Star Wars Outlaws я играх 15 часа,а може и повече да е било,преди да отиде в коша.Това с настройката може би е така.

П.С. Подкрепям Любо за Scorn.Това "нещо"има само як арт и атмосфера.Абсолютно нищо друго.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
04 февруари 2025
Е понякога арт и атмосфера са ми достатъчни на мен. Има доста игри, тип "walking simulator", които много обичам. А тази си има и екшън елемент и пъзели.
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2025
Има, но са много слаби, особено битките. Плюс това хубавите walking симулатори винаги имат топ история, а тук такава общо взето няма.
The_Doctor46
Цитиране
04 февруари 2025
Не на последно място по значение е,че сто процента имаш в беклога много по-стойностни заглавия да играеш.Сериозно,Scorn e много зле.Поне според мен,но като гледам ревютата,не е само според мен. Няма защо да си губиш времето в игри,които дори не са средно ниво.Това си е абсолютен траш.Ти си знаеш,времето си е твое,но аз бих преиграл някоя любима игра,вместо да играя Scorn.
LethianDream
Цитиране
04 февруари 2025
Спомням си, че гледах Наталито как играеше Скорн в един от старите епизоди на Геймър и си беше бая уоу ефект-точно атмосферата са я намерили, а че геймплея куца, това не е толкова важно, за да запомни човек дадена игра.
lyubohar
Цитиране
04 февруари 2025
То със същия успех можеш просто да отделиш 2 часа в гледане на картини на H.R. Giger. Giger атмосферата ще е 100% и ще ти е без пари
The_Doctor46
Цитиране
04 февруари 2025
Да и аз не го разбирам това,да играя нещо,щото имало готина атмосфера.Това е игра все пак.Атмосферата е важна,но геймплей и история са винаги на пътво място за мен.Scorn няма нито едно от двете.Да не говорим,че е около 4-5 часа,та съвсем спокойно може да я изгледаш като Любо в YT.
darkblue
Цитиране
14 февруари 2025

Не е лоша. Смесица м/у FF и DMC

hyper
Цитиране
14 февруари 2025
Моят гейминг живот се подобри като преди седмица ънсъбнах от тия боклуци IGN. Да спойлнат някакъв романс преди хората дори да почнат да играят KCD 2 вече преля чашата. Пък и сега някакъв от техните автори си е заявил, че ако играта не изповядва неговите виждания, ще си маха точки:
https://www.reddit.com/r/Asmongold/comments/1innb98/ign_journalist_threatening_to_reduce_points_on/#lightbox

Въобще чудят се на кой фронт да justice warrior-рстват, а аз съм дошъл за гейминг отразяване, така че Gamespot + независимите ревюъри ще са моята отправна точка в живота. Поне GS нямат пренадути оценки да лижат гъзове.

Mitko6000
Цитиране
14 февруари 2025
IGN са си били боклуци от години. И на Gamespot не им е чиста работата, и не са каквото бяха 2000-2007 година, ама са една идея по-добре.
Rostik79
Цитиране
14 февруари 2025
Еми то е нормално автор в специализирано издание за гейм ревюта да дава оценки по своите си виждания, по кои виждания да дава оценки?
<
1
...
755
...
773
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.