Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
darkblue
Цитиране
14 февруари 2025
на ign не гледам ревюта, то всички знаем за тях. Но някой път качат първи някой клипове.
darkblue
Цитиране
14 февруари 2025
на ign не гледам ревюта, то всички знаем за тях. Но някой път качат първи някой клипове.
nightwarrior
Цитиране
15 февруари 2025
Аз от време на време ги поглеждам. Обикновено дълго след като съм изиграл играта, ей тъй да им се посмея колко са неадекватни
The_Doctor46
Цитиране
15 февруари 2025
Погледах Elden Ring Nightreign днес.Изглежда интересно,но определено е направено за по-опитни играчи,или ако си намериш кой да те носи.Гледах един от спийдрънърите и се затрудни с последния шеф на първия ден.Умря няколко пъти.Не знам дали го е минал,но докато гледах,се провали с един друг играч.Но пък гледах трима други опитни и те го свиха за нула време.Значи си трябват повече от един можещ.Те(FROM) твърдят,че и соло може да играеш,но не знам дали трудността е еднаква.Ако е ,ще е тегаво.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Veluvian
Цитиране
16 февруари 2025
Малко кофти новина, уви...

https://www.eurogamer.net/half-life-2-and-dishonored-art-lead-viktor-antonov-dies-aged-just-52?fbclid=IwY2xjawIfG5RleHRuA2FlbQIxMQABHQr488430c6zC-2tdUL0B66TmccOj0s-wJ169ysWZK6jD_W6WFGlWdghyw_aem_JzOpJt1AJ88y81PHetZYvA

Mitko6000
Цитиране
17 февруари 2025
Да почива в мир, човека. Докоснал се е до доста знаменити игри. Дано имаме все повече българи в голямата гейм индустрия.
Rostik79
Цитиране
17 февруари 2025
Не само докоснал, но и активно участвал в създаването им. Почеркът му се усеща.
lyubohar
Цитиране
17 февруари 2025
Жалко, млад човек...Много ясно помня wow-ефекта от блоковете и камионите в Half-Life 2, които бяха 1:1 взети от нашата соц-десйтвителност.
Ludnichar
Цитиране
17 февруари 2025
The_Doctor46 написа
Погледах Elden Ring Nightreign днес.Изглежда интересно,но определено е направено за по-опитни играчи,или ако си намериш кой да те носи.Гледах един от спийдрънърите и се затрудни с последния шеф на първия ден.Умря няколко пъти.Не знам дали го е минал,но докато гледах,се провали с един друг играч.Но пък гледах трима други опитни и те го свиха за нула време.Значи си трябват повече от един можещ.Те(FROM) твърдят,че и соло може да играеш,но не знам дали трудността е еднаква.Ако е ,ще е тегаво.

Определено трябва повече от един можещ. Аз смея да твърдя, че съм можещ, но когато попаднех на двама неможещи, приключвахме на първия бос.
Общо 3 пъти успях да гътна финалния бос и всичките пъти имаше поне още един доста можещ. Черешката на тортата беше последния рън преди да завърши бетата - бяхме само двама (третия напусна много рано) , но втория пич беше много в час и превъртяхме бетата сами без трети. Даже кучето не ни се опъна.
По-късно днес ще пусна по-подробно ревю по темата, за който му е интересно.
Souls Games Maniac
Rostik79
Цитиране
17 февруари 2025
Това ДЛЦ е някакво специално кооп ориентирано ли?
bojosan
Цитиране
17 февруари 2025
Ludnichar написа
The_Doctor46 написа

Определено трябва повече от един можещ. Аз смея да твърдя, че съм можещ, но когато попаднех на двама неможещи, приключвахме на първия бос.
Общо 3 пъти успях да гътна финалния бос и всичките пъти имаше поне още един доста можещ. Черешката на тортата беше последния рън преди да завърши бетата - бяхме само двама (третия напусна много рано) , но втория пич беше много в час и превъртяхме бетата сами без трети. Даже кучето не ни се опъна.
По-късно днес ще пусна по-подробно ревю по темата, за който му е интересно.
В смисъл - искаш да кажеш че е много трудна дори и за опитни играчи ли ?
Ludnichar
Цитиране
17 февруари 2025
Не, искам да кажа, че е трудна, когато останалите от отбора не знаят какво да правят.

На мен не ми беше трудна. След около час разбрах изцяло схемата - как да обикаляш, къде да ходиш, кое е важно и т.н. След 2 часа вече носех отборите си на гърба си, но е на практика невъзможно да се оправиш, ако нямаш стабилна подкрепа.

Играта е конструирана така, че който и каквото от тримата да прави, и тримата печелите душите. Демек ако и тримата сте адекватни и вскеи допринася, качвате левели, което напрактика си е най-важното в играта, особено в тоя ръш моуд.
Ако другите двама са мухи без глави, вместо да влезете при боса на 7-8 левел, влизате 4-ти и той ви 1шотва и тримата и се приключва.
Пуснах нова тема с по-подробно ревю, надявам се то да отговаря на повечето въпроси. Ако има още такива, ще отговарям допълнително.

Souls Games Maniac
Ludnichar
Цитиране
17 февруари 2025
Rostik79 написа

То не е ДЛЦ а изцяло нова игра. И бетата беше изцяло ко-оп. Като излезе пълната версия, ще има и сингълплеър режим.
Souls Games Maniac
darkblue
Цитиране
17 февруари 2025

CRYSIS 4...... това студио как не е фалирало, как оцеляват.

The_Doctor46
Цитиране
17 февруари 2025
Ludnichar написа
Rostik79 написа

То не е ДЛЦ а изцяло нова игра. И бетата беше изцяло ко-оп. Като излезе пълната версия, ще има и сингълплеър режим.
Чак изцяло нова игра не е.Elden Ring си е с някои промени.Даже смятам,че много по-малко труд е отошло от експанжъна.Тук си има старите босове,но и някои нови.Има промени,но се усеща повече като подрежим,отколкото като отделна игра.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.