Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
787
...
789
>
Rostik79
Цитиране
24 септември 2025
Новият пач за СТАЛКЕР 2 въвежда ... очила за нощно виждане, което леко ме шокира, че не е имало поначало такъв уред в играта. Някак си по подразбиране съм очаквал, че ще го има. Значи наистина доста незавършен продукт са изкарали завалиите.
LethianDream
Цитиране
24 септември 2025
lyubohar написа
?

Нещо ми се прецакват видеата на тези готините, дето правят гаври с Елдън ринг

"Try pickle, but hole"

LethianDream
Цитиране
24 септември 2025
lyubohar
Цитиране
24 септември 2025
LethianDream написа
"Try pickle, but hole"

То тези шеги не са на тия пичове, а са си от играта (другите играчи). Има невероятни попадения откъм съобщения.

Иначе минах Erdtree-то, беше ми доста лесно честно казано. В началото малко struggle-вах, но с подходящия билд и ако събираш едни нещица в играта, просто си я прегазваш, барабар с всички босове. Само последният ме изпоти и ме накара да респекна и да се помъча малко повече, но с правилния билд пак го смазваш дори и без духче от първия опит.

The_Doctor46
Цитиране
24 септември 2025
Те не правят видеа само за Елдъна,правят за всичко що е свързано с гейминг,а и не само.Супер добри попадения има.

Любо,той с билд с щит примерно си беше лесен още на релийза ,без нърфа,но иначе е ужас.Поне беше.Духчетата така или иначе не работеха при него.Сгъваше ги за норматив.Това им харесвам на ФРОМ.Колкото и спупен шеф да направят,винаги позволяват още по-счупени билдове.Честна работа.Който иска да се мъчи,който не,има опции.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
24 септември 2025
Виж как позна с какъв билд го бих Омръзна ми накрая и исках да свърши и респекнах. Иначе да, духчетата са безполезни, което и на мен ми харесва, че така с лекота ми отнеха easy mode-а. И се наложи първата фаза поне да му науча. Но тя първата е ниво на трудност 3/10, а втората е 10/10

Иначе логично най-трудни ми бяха босовете в тези gaol подземия, понеже там си сам и трябва само скил. Билд пак помага, но поне моят помагаше само около 50%.

И, разбира се, най-дразнещите cursed blade си ме шибаха до последно. Тия с парирането ме изпотиха също, но ги бих повечето и като им хванах цаката ги отебах. И огнените големи са ми тегави, но те са някакви fuck this shit - нямам нерви да подскачам с коня като идиот половин час или да събирам 1ч материали да им мятам огнени гърнета по главите. Бих 2-3 да видя, че мога, и ги отебах и тях.

The_Doctor46
Цитиране
24 септември 2025
Е,как няма да позная.Нали ядох дървото 6 часа(3 дни по два часа) преди да го бия за първи път,после го минах с още много билдове.На релийза мисля,че бяха 4-5 билда,които го правеха лесен.Този с щита,един друг с щит,но само с него,без оръжие,билдва се специфично,два с парфюми,но това беше глич и го фикснаха, и още един стрейт билд.Може да е имало и още някой,но аз знам само тези.Аз правих 5 преигравания,плюс си имам сейв преди Радан и го минах с още няколко билда,но само тези 4-5 бяха ОП.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
25 септември 2025
bojosan
Цитиране
26 септември 2025
Техниката напредна страшно много, но пък игрите никакви ги няма. https://www.walmart.com/ip/ROG-Xbox-Ally-2025-RC73YA-XB-ALLY-Z2A-16/17398308268?fbclid=IwY2xjawNC-M1leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBJQTQ1dWNoYlJiN1RKU2ZyAR7U7f-f0OKkCKRBCKP24OfAfRSRlldmso08p_atf_BCTWr_ulCF3IEMjYdcRA_aem_lE0lrMfieJlYigwKza-lAQ&irgwc=1&veh=aff&wmlspartner_creator=imp_341230&affiliates_ad_id_creator=1398372&campaign_id_creator=16662&clickid=0SZ2QLROjxycTu10v%3AQO80UFUkp1cvy5HUKHyU0&sourceid=imp_0SZ2QLROjxycTu10v%3AQO80UFUkp1cvy5HUKHyU0&wmlspartner=imp_3699778&affiliates_ad_id=565706&campaign_id=9383&sharedid=
lyubohar
Цитиране
26 септември 2025
Никога не съм се вълнувал от такива преносими у-ва. Може би ако пътувам често има смисъл, но затова си имам лаптоп. Евентуално ако примерно всяка сутрин пътувам с метро или нещо такова, но тогава по-скоро ще слушам подкасти или музика. Аз дори на телефон не мога да играя, имам Into the breach на телефона от няколко месеца и самата игра е супер, но не се сещам да играя играя на телефона изобщо, хич не ме влече. Само в кенефа може да се сетя евентуално.
dzhiny
Цитиране
26 септември 2025
Блазе ти, че не пътуваш с метро и аз си бях перма хоум ама уви, вече нема. У метрото няма да можеш да си отвориш ни лаптопа, ни да се насладиш на каквото и да е устройство. Аз преди си четях книга, но вече не ми e кеф. То въздух няма, нещата за последните 3-4 години са ескалирали в пъти и мравуняка се е умножил x3....
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
26 септември 2025
Ако пътуваш по чужбини и имаш часове престои по летища също може да има смисъл.
lyubohar
Цитиране
26 септември 2025
dzhiny написа
Блазе ти, че не пътуваш с метро и аз си бях перма хоум ама уви, вече нема. У метрото няма да можеш да си отвориш ни лаптопа, ни да се насладиш на каквото и да е устройство. Аз преди си четях книга, но вече не ми e кеф. То въздух няма, нещата за последните 3-4 години са ескалирали в пъти и мравуняка се е умножил x3....

Е, това е добре, нали това е идеята на метрото - да слязат хората от колите
nightwarrior
Цитиране
26 септември 2025
Аз Стийм дек-а го ползвам при пътуване. Поне по веднъж в седмица ми се налага да пътувам я с автобус, я с влак. Идеален е да не се усети времето. Лаптоп няма как, щото освен да мъкна служебния да си мъкна и личен за гейминг ще ми е в повече, а на телефона така и не свикнах да играя, особено игри дето трябва да се играят с контролера на екрана. Дек-а понеже има свои си контроли е адски удобен. Преди го правех със Суича, ама откакто взех дек-а не го пипах, даже го продадох.
The_Doctor46
Цитиране
26 септември 2025
Ако си като Найт,да пътуваш по автобуси и влакове често(не знам как търпиш влаковете,даже скейборд е по-добре от българските железници),има някакъв смисъл,но иначе и аз не съм фен на мобилния гейминг.Пробвал съм на телефон,страшен майтап.
<
1
...
787
...
789
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.