Нещо ми се прецакват видеата на тези готините, дето правят гаври с Елдън ринг
"Try pickle, but hole"
Иначе минах Erdtree-то, беше ми доста лесно честно казано. В началото малко struggle-вах, но с подходящия билд и ако събираш едни нещица в играта, просто си я прегазваш, барабар с всички босове. Само последният ме изпоти и ме накара да респекна и да се помъча малко повече, но с правилния билд пак го смазваш дори и без духче от първия опит.
Любо,той с билд с щит примерно си беше лесен още на релийза ,без нърфа,но иначе е ужас.Поне беше.Духчетата така или иначе не работеха при него.Сгъваше ги за норматив.Това им харесвам на ФРОМ.Колкото и спупен шеф да направят,винаги позволяват още по-счупени билдове.Честна работа.Който иска да се мъчи,който не,има опции.
Иначе логично най-трудни ми бяха босовете в тези gaol подземия, понеже там си сам и трябва само скил. Билд пак помага, но поне моят помагаше само около 50%.
И, разбира се, най-дразнещите cursed blade си ме шибаха до последно. Тия с парирането ме изпотиха също, но ги бих повечето и като им хванах цаката ги отебах. И огнените големи са ми тегави, но те са някакви fuck this shit - нямам нерви да подскачам с коня като идиот половин час или да събирам 1ч материали да им мятам огнени гърнета по главите. Бих 2-3 да видя, че мога, и ги отебах и тях.