Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
26 септември 2025
Любо, като гледам нито трафика е олекнал, когато шофирам, нито метрото откъм хора и всеки е турбо изнервен... тоя град не е за толкова хора. Влаковете са забавни с добра компания и бири
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
26 септември 2025
Абе питаш ли ги в Токио 41 милиона души как са.Вярно,това е с околностите,ама е най-населената зона в света.Те там ходи в метрото да видим. Влаковете в БГ не са забавни нито с компания и бири,нито без.Страшни коптори.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
26 септември 2025
Като ме задържат на работа и всички опции за автобуси са изчерпани, е или влак или да наема нещо за вечерта
dzhiny
Цитиране
26 септември 2025
Ти къде си бре Найт?
Rostik79
Цитиране
26 септември 2025
По влак, метрото ли имате предвид?
Междуградски вагони, що-годе модерни почнаха да се появяват чувам.
The_Doctor46
Цитиране
26 септември 2025
Не,имаме предвид баш си влаковете.Хората в Германия пускат сега магнитни влакове с 600-700км в час,а ние тука се клатим с някакви допотопни неща.Може да са се появили нови вагони,не знам.Аз влак не съм ползвал от студентските ми години и по-точно първата, през далечната вече 2005.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
26 септември 2025
Има някви модерни мотриски например София - Пловдив и за София област и те пак са 2-3 ръка влаковете на "европейците".
nightwarrior
Цитиране
26 септември 2025
Има "нови" ама лятото ги спряха, че на няколко им се палиха климатиците, пък на тях не се отварят прозорците и върнаха старите вагони. Ся като захласнете може пак да ги пуснат
Rostik79
Цитиране
26 септември 2025
Не съм пътувал от години и аз с влак, но за дълги пътувания (примерно Шумен - София) бих го предпочел пред автобус 100 пъти.
lyubohar
Цитиране
26 септември 2025
dzhiny написа
Любо, като гледам нито трафика е олекнал, когато шофирам, нито метрото откъм хора и всеки е турбо изнервен... тоя град не е за толкова хора. Влаковете са забавни с добра компания и бири

Ами не е олекнал защото постоянно идват нови селя...жители Представи си ако и тия от метрото излязат и се качат на коли
Rostik79
Цитиране
26 септември 2025
Абе да питам софиянци тука (малко оспамихме темата) - усеща ли се осезаемо наплив на чуждестранни работници - забелязват ли се по улиците?
В нашата фабрика (Шумен) дойдоха двама от Египет и беше голяма драма да ги докараме. 1 година по разни институции, молби, описания, обяснения ходи колежката от ЧР.
LethianDream
Цитиране
26 септември 2025
Добре дошли на Стефан Ел Шаарави (Фараона) и Мохамед Салах в шуменската фабрика! Много поздрави

Има си лек наплив на чужденци в София - основно там, където се въртя (ж.к. Дианабад) има много нови украинки, даже има едно местенце, където на обяд можеш да ядеш узбекско меню Арабелите основно са в центъра, около джамията, но скоро не съм ходил да се моля там, не знам как е

По темата, вчера поиграх малко Gloomhaven, то там направо си е атомна физика, още първата мисия ми свършиха всички карти.
Ще събера малко спокойствие и ще се пробвам пак, много е интересна, но може би трябва да я започна на лесна, а не на нормална трудност. Доста е стратегическа и героите са доста разнообразни като карти и умения.

The_Doctor46
Цитиране
26 септември 2025
Фараона е италианец.Само лекичко(баща му е египтянин) е от египетски произход.Няма да му трябват документи,визи и тн. Готов е за работник на месеца във фабриката.
dzhiny
Цитиране
26 септември 2025
Пък в района на женствения пазар и централна колко е лек наплива.... Има си постоянен поток от южняци. Ето днес бях на доктор. Такъв хубав вирус съм лепнал със симптоми, които и те не могат да обяснят, но казаха хората, че може да очакваме всичко именно заради е тоя наплив. Светът е голям мутации дебнат от всякъде.
dzhiny
Цитиране
26 септември 2025
Dying Light: The Beast е дооста несправедлива игра. Почвам от това, че работи с autosave. Tва добре, но при бъхтане на някой куест или каквото съм си наумил и при умиране ме връща в самото начало или при чекпойнт-а, но муниции-те ги нема, оръжията са си строшени и тва адски спъва прогреса. Отделно се хвърлиш на някоя масовка зомбита, защото примерно се опитвам да докопам един военен зомби, който държи карта за Конвой бус, от който мога да взема муниции и докато се справя с всички тях тялото му изчезнало заедно с още много други, който може да loot-тиш и съм си заслужил дето се вика. Тва май ше ме откаже... P.S. телата изчезват, но май се оказа, че дропят някакъв bag след себе си, ако е имало loot.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.